feeest

Kära dagbok

Ett evigt festande, verkar som om helgerna bara blir värre o värre. alltid ngt som händer. fast de blir nog lugnare framöver. ikv blir matfestivalen för hela slanten o förfest hos patrik. de blir grejor. va ute med brud igår. haha ja herre ibland går de överstyr. tex när ajg o malin dansade i amfi ;) vi e bara så jäkla bra! sen drog vi en moppe tur på ca en timma. trode jag skulle förfrysa mig. brr va kallt. sen vaknade jag i morses av en hoop gapflabbande ungar. Sofia, Karin och Malin. vilka vildingar ;) grrrrrr. hepp uppdaterar mer i morgon om kvällens gång. hare / EmelieElisabethEriksson

skooolan

Kära dagbok

Första veckan i skolan är snart slut. hur skönt som helst. typ bara nio veckor kvar till höstlovet nu. helgen blir nog bra. matfestivalen. Slog in minga bäcker idag, svarta och rosa mkt snyggt och flashigt haha. över till de seriösa. stackare julia, dumma geting som stack dig. fy helt svullen i ansiktet ju, såg faktist rätt skoj ut hihi. njae men veckna har varit slö som bara den. har inte orkat ngt, lagt mig alldeles för sen pga diverse skäll och gått upp alldeles för tidigt. usch. ska försöka komma i säng tio idag får se om jag lyckas ;) spänningen är olidlig. hade en fin pratstund med dig tammy, tack =) hela helgen med the crew of 5 hur skönt som helt. ni är bara bäst. ja de blir nog hur bra som helst. de brukar ju sluta så. klippte filip idag haha. de blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss med färgningen, han skulle göra ljusa slingor, elr ajg snarare skulle göra de på han. först färgade vi mörkt. sen skulle ljusa slingor i men problemet va att färgen blev inte ljus utan den blev med guldig så hela håret blev lixom guldigt haha. men de ska nog gå att återställa (mäster frisören). blir ytteligaren en kund i morgon. ska klippa johan. blir nog förmögen på detta klippande. jaja uppdaterar mig mer i morgn. had / EmelieElisabethEriksson

skolan ):

Kära dagbok

Idag började skolan igen. känns mycke tråkigt. trode de kanske skulle vara lite skönt men idag va inte skönt. de va triktigt trist att inte se samma ansikten igen. bara massa små över allt känns de som :/ typ 200 nya elever på skolan i bara 7an typ. fy men dom små liven blir väll lika stora som jag en dag hahaha. positivt va väll att vi fått nya skåp som rymmer mer saker, negativt va att jag fick underskåp, ovanligt. när man satt inne i aulan och hörde rektor ingvorr säga: välkomna till ett nytt och härligt läsår. vi hoppas ni alla hämtat krafter under sommarlover så ni är sugna på att lära er massor nytt höll jag på att hosta upp hela frukosten tror jag nästan. är de sommarlov ska man ju inte vila? då ska man ju leva till skillnad från skoldagarna som man måste plåga sig igenom. blää är inte alls sugen på att sitta på en 100 minuters lång So lektion och prata om greekerna eller andra tråkigheter som ligger djupt begravna under allas intressen. fy. tror inte ens hon tycker att de är skoj att komma tillbaka till massa katiga ungar som bara klagar på skolan hela tiden. hade ialf inte jag gjort kan jag ju erkänna. haha konstiga människa. jaja nu ska jag försöka se de positiva. finns inga snygga killar på skolan längre så då får man gå in för arbetet ;) läsa upp betygen yttligare ett snäpp så man har möjlighet till en bra linje. vilket inte kommer bli ngt större problem tror jag inte (:
juste ja en mkt x3positiv sak är att prison break började idag igen. förbaskat bra avsnitt. tkr bara så synd om lincoln :/<3

nu fick jag ett telefon samtal. återkommer mer i morgon förmodligen hejohå <3

wie

Kära dabok

Grekland va toppen med massor av sol, bad, god mat, skratt, sena nätter och massa annat bra. blev ganska brun trots allt fast karin din bus du blev brunare. investerade en del nytt bla ett par jesus skor som va handgjorrda av en gubbe. haha han pussade karin på ryggen och då fick du panik. bara rusade ut. de va ialf jätte kul o vara där med dig karin.




Sen kom vi hem då va de marathon. de va bra. började med att vi stack till matea på förfest vilket var allmänt trevligt. spelade ngt roligt lite halvtokigt spel och dansa lite. sen bar de av mot philip där de va yttligare en förfest. sen stack alla eller dom flesta till plantis. där va de fullt ståhej med musik och folk. de va väll sådär. lite veligt när de är så mycket folk ute o man tappar bort o folk o träffar massa som man inte sett på hela sommaren vilket är trevligt men lite förvirrande. sen va de massa andra konstigheter som hände under kvällen. bråk o outredda samtal och massor annat. ja mindre bra va de kanske ibland. men hade åxå riktigt skoj när jag överlyckligt träffade fia typ tio gånger för du försvann ju hela tiden onge. samma med malin, ska alltid ut på sina egna små turer.




sen innan den fartfyllda kvällen hann börja va jag o julia såklart tvungna att posa lite granna, men bar lite;)




I morgon början skolan. ska bli skönt på ett sätt, att få ordning på saker och ting. man får mer koll på dagarna osv. men jobbigt på ett sätt. vet inte om jag orkar vänta ett helt år på nästa sommarlov. men de visar väll sig snart antar jag. Vi känner oss ialf lagom utvilade eller hur 5? åt pizza och kollade ice age idag med 5 hur bra som helst. skönaste filmen

Diego:  Hm pinnen är fortfarande grön, dom gick norr ut.
Sid: pinnen är fortfarande grön, dom gick norr ut.

haha helsköna figurer.

börjar bli dags för kojs snart. känner mit lite trött och så.
Hm kanske inte ska vara så heller. men jag vill värkligen men de kanske inte är meningen så. men en sak vet jag. jag saknar den inte den somm finns nu utan de gamla så som du va innan. men jag ska nog låta bli att tänka så mycket.
ha d bra.



greeekland



greeekland


Snart åker vi karin :D till Grekland. de vi snackat om i typ 10 veckor. nu e de bara 9 veckor kvar, o nu e de bara 8 veckor kvar o.s.v och nu idag åker vi (X bra att komma bort från sketstaden falköping. vi lyfter klockan fem, har packat min lilla rullväska och ska snart äta frukost sen åker jag till karin sen ¨äter vi kanske lite och säger hej då till våra kära :D sen drar vi till flygplatsen och då har jag och karin bestämt att vi ska lyssna på robbie wiliams hahaha. jippie. bara sola sola sola. massor med sol och snorkla. för du och jag är profs på att snorkla. iallafall vid göteborgs kust haha vi får se hur de går i grekland :D vi får akta oss så de inte kommer hajjar bara. för de vill vi inte. sen ska vi ligga uppe hela nätterna och skratta och busa som alltid. så kommer vi ligga där på vårat hotell rum och säga:
- karin fattar du eller? fattar du att vi är här?
- nee de är sjukt jag tror inte vi kommer fatta de
- haha jo vi kommer fatta de när vi kommer hem.
som alltid kärry :D
får blogga mer när jag kommer hem. om inte jag och karin finner ett it cafe. vilket är mycket möjligt så som vi ska utforska korfu. ha d bra alla här hemma. tack så mycket tammy är jätte tacksam värkligen <3


kommer komma en hejdundrans bunt med kort skai se ;)

kalas

kalas
mot stockholm och julia fick sitta på starka karins axlar för att sen o sen gick jag och julia in på toan och smygfotade lite ;)


Gbg kalaset igår igen. de va mycket trevligt. kollade snook sen orkade vi inte mer så vi drog in till centrum igen. på vägen hittade vi massor med skoj :D så nu har vi ett helt lager till marathon. helt perfect. gud va skönt de ska bli att komma bort från detta sket väder. usch. nu flyger vi mot soliga stränder istället karin (x idag har jag börjat packa lite smått och varit och handlat lite nödvändiga saker med karin. godis fick bli en del på listan men de ska jag lämna hemma. usch inget bra med godis tycker jag inte. för de är inte gott efter tre bitar därför ska man nalla av sina kompisar istället för att köpa eget :) mycket billigare åxå. ska träna om en stund. ska bli hur skönt som helst som alltid. men idag blire gymmet iställer för fotbollen. missar matchen i helgen men jag överlever väll antar jag. sen blire full träning när jag kommer hem brun och bra =) för de ska vi bli karin, bruna och lite bättre än vad vi redan är. usch längtar så jag håller på att spricka. hade yttligare en mardröm i natt. helt hemskt jag drömmer alltid om döden. i natt drömde jag att en bekant till mig (anonym) var en mördare och han hade massor med huvuden i sin garderob så jag var livrädd hihi helt tokigt.  massa kontsiga drömmar :/
och du vill väll förmodligen inte höra av mej just nu. kanske blir bra när jag åker bort så får vi väll se ifall saker förändras när jag kommer hem. men de va faktist inte bara mitt fel utan ditt lika mycket. men de lösaer sig som sagt :)
simma lugnt allesammans.



wie

wiebara så bra!

Kära vänner

Idag blir de som sagt gbg igen. ett hejdundrans liv där nere denna vecka. ska bli skoj. träffar förmdoligen som sagt u-hamnarna där åxå. mycket trevligt. i över morgon åker jag till grekland :D ska bli kanon skoj. tränade igår o de va hur skönt som helst. trode de skulle vara skit jobbigt efter uppehållet men de va de inte. man har ju hållit kondisen uppe ;) varit ute och sprungit med pappa. upp för hela smögen bror för alla trapporna och inne i stan. jätte skoj. martathonrock snart åxå. näste helg, hur skönt som helst. och tammy jag håller med dig. hel onödigt de vi höll på med ett tag. kanon att vi blivit kompisar och börjat prata tkr jag =)
och du, jag saknar dig kisen. de va ett tag sen vi snackade och vi behöver nog prata om ett och annat. för vill faktist inget hälrde än att vara din kompis. efter allt vi haft och varit igenom så är det de minsta vi kan  vara. men de löser sig nog de med.
juste kom precis på en galen grej nu :P igår efter att ha stressat som en galing och slängt på mej kläder och va beredd att sätta mig på min kära moped för att ge mig av till stan för att äta lunch med mamma så åker de en bil framför mig. o tro sköen de att han sprutar spolarvätska så de stänkte hej villt. där åkte jag bakom och fick en hel liter över mig känndes de som. så rent va de ju ingen tvekan om att jag luktade.
julia kan du snabba dig lite elr?`sitter faktist och väntar på dej ;)
ha d X) bye




cky

kära dagbok

Igår fick de bli lite gbg kalas. kollade rix fm festivalen vilket kanske inte va ngn höjdare men som tur är har man ju sköningarna med sig så de blev ett skoj ståhej i vilket fall. sen gick vi vidare till frihamnspiren och kollade cky. klart som bara den att dom spelar favorit låten när man sitter på båten hem. blir så sur. så typiskt. men de va iallfall mycket trevligt igår med. idag blire förmodligen en lugn dag. va upppe 6.oo i morses för att städa banken, men gick snabbt och la mig igen när jag kom hem och vaknade vid 12.oo tiden. hade hemska mardömmar om att en annan jätte stor planet skulle träffa jorden fast den sprängdes innan som tur va men den va jätte nära. sen drömde jag att jag va på ett nerlagt spök hotell då jagade en jätte tjock gubbe med skägg mig för han ville begrava mig levande i en limegrön lick säck. ucsh va läskigt. nu är de som sagt bara tre dagar kvar till jag beger mig av till utlandet. åker till en ö utanför grekland som heter korfu. de knepiga är att den hör till grekland men i boken står de: närmaste fastland, albanien. mycket märkligt tycker jag. jaja nu ska emelie lilla hoppa in i duschen eller något för att sätta lite fart på denna soliga sommardag. tjoflöjt

heeelg

kära dagboken

idag har varit en slitsam dag vill jag lova. har suttit på tåg och buss och varit helt slut. blev inte mycket vilat denna natt inte. men ett spritt sprong nakenbad fick de ialf bli i morses vid 6.oo. har aldrig kännt mig så otrligt schleten. haha fozzies får life malin. bussresan va ju rena magträningen. har inte skrattat så mycket på ett hej dundrans tag. vet inte vad som föll i oss. små liven, jaaa. o malin, varför inte tatuera sig på typ hela kroppen typ innan man dör? o karin vrf hatar du dom små morrhåren på räkorna? haha. avslutade detta sömnlösa dygnet med en picknick på berget med räkor, bröd, godis, muffins och saft. de satt fint de. riktiga lirare dedär mina kompisar. i morgon börjar fotbollen igen. hur skönt som helst. har saknat de otrligt mycket. de blir fint o springa av sig lite. från ett till ett annat. åker till grekland om fem dagar med en människa som tagit sig namnet Karin Elgmark. de kommer bli ball. årets höjdpunkt tror jag säkert absolut! på onsdag blir de gbg med jacob och hans u-man polare och snook o petter, ser de som ett lagom roligt tidsfördriv. jaja slut skrivet för min del. behöver komma i säng så jag orkar mig upp i morgon. tack o hej för mej.

resdag

hej dagboken


nu har även jag kommit in i detta moderna bloggandet som alla tycks hålla på med. hm blir gbg idag mycket trevligt.. de blir nog bra. julia karin o malin, vilket lyft ;) vi som inte gjort något på hela sommaren så gör vi allt sista minuten. låter som oss. sen blir de grekland om sex veckor med karin. ska bli otroligt skönt o komma bort från svea fosterland ett tag. så kommer vi hem perfekt till marathonrock X)

looks lite I madet it!


hare bra människor, för de kommer jag.