wie

wiebara så bra!

Kära vänner

Idag blir de som sagt gbg igen. ett hejdundrans liv där nere denna vecka. ska bli skoj. träffar förmdoligen som sagt u-hamnarna där åxå. mycket trevligt. i över morgon åker jag till grekland :D ska bli kanon skoj. tränade igår o de va hur skönt som helst. trode de skulle vara skit jobbigt efter uppehållet men de va de inte. man har ju hållit kondisen uppe ;) varit ute och sprungit med pappa. upp för hela smögen bror för alla trapporna och inne i stan. jätte skoj. martathonrock snart åxå. näste helg, hur skönt som helst. och tammy jag håller med dig. hel onödigt de vi höll på med ett tag. kanon att vi blivit kompisar och börjat prata tkr jag =)
och du, jag saknar dig kisen. de va ett tag sen vi snackade och vi behöver nog prata om ett och annat. för vill faktist inget hälrde än att vara din kompis. efter allt vi haft och varit igenom så är det de minsta vi kan  vara. men de löser sig nog de med.
juste kom precis på en galen grej nu :P igår efter att ha stressat som en galing och slängt på mej kläder och va beredd att sätta mig på min kära moped för att ge mig av till stan för att äta lunch med mamma så åker de en bil framför mig. o tro sköen de att han sprutar spolarvätska så de stänkte hej villt. där åkte jag bakom och fick en hel liter över mig känndes de som. så rent va de ju ingen tvekan om att jag luktade.
julia kan du snabba dig lite elr?`sitter faktist och väntar på dej ;)
ha d X) bye




Kommentarer
Postat av: Anonym

haha aww! tack emelie! Sen så jag åker på läger på fredag så vi får hoppas vi hörs inna du åker till grekland och jag till hässleholm :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback