som alla andra då, första advent

ah efter ha suttit här nu ett tag så blev jag ju igen som i morse påmind om att det är första advent. det verkar vara det enda folk skriver om idag.
annars har det varit en mkt lugn helg. i lödags vankades ljubak hos klara precis som förra året. de va juligt och lite småmysigt. sen började nästan alla festa men jag avstog eftersom jag går på medicin. fast det var faktist ganska gött ändå. känner det nu. lördag blev en ta-igen-sig-dag. känner mig totalt utmattad av denna jävla bihålsinflammation. det suger totalt. sen åkte jag till min kära karin, vi drog senare till julia, och alla vi tre gick til ifkstugan där det var fest. åter igen avstog jag alkoholen och gick hem tidigare än alla andra. och idag va också en ta-igen-sig-dag sen åkte jag ner till stan och hade lite malinochkarin time. jag köpte också en svinläcker klänning. den är helt i läder. grr. mkt mkt mkt snygg må jag säga. det var julgrejs på stan också men jag orkade inte koncentrera mig på det för jag mår PISS !!! usch ! jag vill inte mer nu.
i morgon börjar teorin (lite happy är jag), för nu har jag typ jag-är-på-väg-att-blir-18 känslan. lite småmysko sådär. annars äre det en ganska lugn vecka tror jag och på fredag åker jag och pappa till Oslo och hälsa på min beloved syster. wii.
aja puss och så.

idreidreidreidre !!

jag höll på att glömma det ABSOLUT VIKTIGASTE/ROLIGASTE/BÄSTA grejen ju. Idre är betalt och vi drar 9 april, det innebär att jag är 18 och förhoppningsvis har körtkort vilket innebär AFTERSKI och en bilresa upp ist för tåg å skit. det mina vänner, det kommer bli grejer!
åså har jag köpt årets första julklapp..










en liten vinterflirt får ni där ock

jävla skit !

idag gick jag upp tidigt trots min sovmorgon till 11. jag cyklade iväg till gymmet vilket var totalt ovärt märke jag efteråt. hade inga krafter men jag försökte. på vägen hem upptäckte jag hur dåligt jag mådde och när jag äntligen var hemma föll jag ihop på köksgolvet och låg där helt kallsvettig. jag sträckte mig upp efter telefonen och ringde mamma och bad henne ringa till sjukhuset och 30 minuter senare satt jag på vårdcentralen. jag hade en skön läkare som hette Abdoula och såg ut som en jätte. han kom fram till att jag har bihålsinflammation JIPPI! så det blir pencilin (elr hur det stavas) i 14 jävla dagar.

jag är medveten om att min blogg suger jävligt hårt nu för tiden men det är för att alltid är sur! haha ne så är det inte men jag HATAR att vara sjuk och jag kommer inte på ngt annat att skriva typ. men en sak som är bra. på måndag kan penicilinet fara åt fanders för då blire lite avslutningsfest elr a inte så lite kanske för alla vi som jobbat på mingus. kan bli rätt chill alltså.

kan va bland det skönaste jag hört!


denhär låten har jag letat efter hur länge som helst. ända sen vemdalen för två år sen. för ett tag sen hittade jag den och nu tänkte jag att det var på tiden att jag dela med mig. så sjukt schööön.!

ge mig ett jobb !

nu har jag ringt runt som en tok till alla ställen jag sökt jobb på, utan framgång tråkigt nog. vissa svarar inte, andra fattar inte, några har inte börjat kolla på CV'na och resten behöver ingen personal just nu. så nu är jag så desperat attmag hoppas på innerligen på att donken hör av sig. det vore gött. för jag VILL ha ett jobb, jag VILL komma hem från skolan å stressa med läxorna för att hinna till jobbet. allt detta för att jag vill kunna röra mig fritt utan att behöva tänka efter och hamna i dåliga situationer. så nu har jag två önskningar. bli frisk och få ett jobb. kan ni ge mig tips mot förkylning eller tips på vart jag kan söka jobb så skriv det ! jag är desperat

nu får det nog nästan vara nog !

så satt jag i skolan idag och kände hur jag för varje lektion började må sämre och sämre och nu mår jag riktigt kass igen. jag förstår inte varför denna förkylning inte bara lämnar mig i fred. jag orkar inte hålla på att missa och komma efter i massa saker i skolan. sorligt dedär faktist.. att man inte vågar bli sjuk för att man ska hamna efter i skolan. jag tror nog jag får gå dit i morgon endå. har ju ett prov som väntar. ett till lixom, puh. o färre blir det tyvärr inte heller innan jullovet.
så snälla, får jag bli frisk nu?!!

spårad men ultimat helg.

ja denna helgen har ju varit allt utom ordinär. i lördags bakade jag fika vilket inte händer allt för ofta. min kladdkaka blev helt perfekt har aldrig gjort en så lagomkladdig kladdaka. efter fikat planerades lite fest. det slutade med att vi drog till tidaholm jag, malle, robbz (som jag nu börjat kallt honom) och fia. det blev en fylla på lakritsshots mouserande vin från jenns student (haha?) och bärs, en rätt ultimat fylla. väl i tidaholm var vi på två fetster varav på en av dem jag mest städade. jag hade ingen som helst lust att umgås med folket på festen och beslöt mig för att städa hahah. de va rätt skoj för alla trodde de va jag som bodde där. så jag drog några lögner och fick lite respekt. de va skoj. efter en sömning bussfärd som övergick till flumm kommer jag hem och möter jennifer. det blev en "efterfest" till klockan sex och en tidigt uppgång i morses som följdes av brunch, bowling och macD. efter att jennifer åkt hem drog jag med mamma upp till mitt rum i hoppp om sällskap under tiden jag skulle städa men hon låg mest och halvsov. nu är mitt rum kliniskt och jag har bäddat med mina nya jullakan och allt detta utfördes under julmusikens vackra beat. jag är julig nu känner jag och snön, den är helt perfekt. allt känns ganska perfekt just nu. förutom mitt ansikte. jennifer bet mig igår på hakan så jag har nu ett vackert blåmärke där.


juliga pussar på er. min stämning är på topp

lördagsmys och laserdome


imorse va en riktigt myspys morgon. jag pappa o jenn (som nu är hemma) låg i pappas säng och drack kaffe och gossipade lite. faussst morgonen började igentligen med att jag var mest glad för att snön faktist låg kvar. runt 11 åkte jag med laget till laserdom och spelade lite. det var skoj. kom typ på femte plats av typ elva tror jag. inte så gynnsamt för förkylningen kanske men vafasen. jag blir nog aldrig frisk... men det är småmysigt att vara förkyld lixom för de är tecken på kallt väder å man låter mysig när man pratar haha. sick jag vet. ikväll är det tall om tidaholm. vi får se lite. har inget partysug nu direkt. trevligt helg allesammans. puss


superduperlupertruperglad snööö

åååh skit i håret, för nu är jag superduperlupertruperglad !!!! jag tittade precis ut från mitt fönster , mina vänner, snön är kommen och den täcker alla taken så himla fint. nu ska jag ut o njuta. i'm so happy o mina nya jullakan har kommit. jag ska göra den här julen juligare än någonsin !!!
å idre känns genast ett steg närmare!



megadunderstora pussar

klockan är tio, dags för plan B

hej mina vänner.
idag känner jag mig lite bättre. haha efter totalångest igår så bestämde jag mig för att faktist gå fram till spegeln o se skräcken i vitögat. jag gick lugnt fram till spegeln med händerna täckandes för ögonen och släppte långtsamt med hopp om att håret kanske skulle se lite bättre ut. men nej. så jag plockade fram plattången  i hopp om att håret skulle se lite normalare ut om jag plattade det, vilket det lyckligtvis gjorde. men inte tillräckligt dock.. så kl 22.00 ganska exakt plockade jag fram saxen och avslutade vad mamma pbörjat. det fick bli en lugg. och idag är jag mer nöjd än igår. så de va ju bra lixom.

jag och skorpan?

idag började förjävligt !! efter att äntligen ha blivit halvfrisk så bestämde jag mig för att gå till skolan. elr ne, inte gå, ta bussen. men hepp. efter att ha rivit ut större delen av garderoben för att försöka komma på vad jag skulle ha på mig (inte för att det igentligen spelade ngn större roll jag vet inte varför jag töntade mig så, de bara blev) så hoppar jag försent på cykeln och börjar trampa iväg med alla krafter jag har för att hinna till bussen. väl uppe på bron (ca 35 m ifrån busshållplatsen) ser jag bussen köra förbi så fint. iskall, utan mössa, i en lång svart tajt vinterjacka och converse på en förliten sportcykel så bestämmer jag mig för att jag får la helt enkelt cykla till skolan då,(för er som inte vet är det ca 5 km) så kommer ja la säkert bli ännu sjukare, skit åxå. jag börjar iaf cykla och försöker börja tänka positivt ;att jag iaf får lite motion. så har jag kommit en bra bit på vägen när den rätta bussen som jag skulle med, kör förbi mig, lika fint om den första gjorde, den som jag trodde var den rätta men som inte var det !!!! svärandes fortsätter jag cykla och anlände till skolan i tid, förfrusen dock. utan pengar går jag och mina vänner till cafeterian där jag får dricka varmvatten för att kaffe kostar 5 kr. efter skolan går jag till salongen för att toppa mig lite, och nu kommer nog det värsta av allt. när jag kollade mig i spegeln så liknade jag ngn, kunde inte komma på vem. men nu vet jag. skorpan lejonhjärta, tro mig mina vänner, inget att hoppa i taket över. fan åxå.

sjukling.

jag är så rastlös. borde no igentligen plugga lite engelska men jag finner ingen ork just nu. är fortfarande sjuk trots all medicin som jag proppat i mig de senaste två dagarna, nu äcklas jag bara av tanken på halstabbletter och hostmedicin. fy. jag brukade gilla halstabbletter men nu har jag nog förätit mig på dem tyvärr. blä. o jag som ville lira bandy i morgon men nu blir det inget med det heller. skit. trööööööki.
jag är ju aldrig sjuk !!

å juste jag glömde ju nästan av det viktigaste av allt ju. tokigt. VI SKA TILL IDRE !!!! åh jag är så happy, även fast det är ett bra tag kvar men jag bara vet att det kommer bli så bra.


här är några av oss. wihooo :D:D

så otippat men så underbart !

då vad Oden Cup ett avslutat kapitel. innan hela grejen startade hade jag inte så jätte bra inställning får jag nog lov att säga, tänkte la att; jo men vi kommer nog till b.slut spel. men oj, ni ska bara veta hur fel jag hade. cupen gick sjukt bra och vi förlorade bara en enda match. sen så vann vi ju hela grejen lixom. rätt häftigt kan jag tycka. så bra spelat alla tjejer och lev på denna chockerande lycka ett tag nu.



puss !!!

oslipade diamanter


kvällens ämne var: oslipade diamanter.
vi skulle skapa under !

fotoprojekt

idag har jag äntligen plockat fram alla ramar som jag köpt för länge längelääääänge sen och borjat på mitt lilla projekt som förhoppningsvis ska resultera i ngn lite småcool/emelieaktig/rolig/tuff fotovägg. jag har målat ca 7 ramar och har ca tio kvar så har jag iaf kommit halvvägs. grejen började med svarta, rosa och lila ramar men efter att ha beslutat att det kommer se för pluddrigt och barnsligt ut så tänkte jag välja mer stiliga färger som svart och silver ist, jag är ju snart 18 lixom. inte för jag vet vad det har med saken o göra igenligen men aja de lät bra. fotona blir nog svarta och vita förutom dem som jag målat själv som redan är färglagda. men de blir nog ball endå tror jag. elr det vet jag typ. kan avslöja att kortet där uppe ska vara med. tkr det är lite småhäftigt. jag har dock lite smådetaljer att fundera ut innan väggen kommer bli fulländad, t ex vilken vägg som jag ska ha alla ramarna på. aja vi får la se.
från en sak till en annan, ikväll ska vi kolla upp idre lite bättre och jag hoppas som bara den att allt kommer lösa sig för jag vill inget mer än att åka på en lite trip i vinter. det hade inte varit fel lixom. är sjukt sugen. annars får jag la åka i trädgårn'. jippi på den.
nu ska jag dra och simma med fille.hej

inte nu ryggen !!!

idag har varit en totalt spårad men skön dag, samtidigt som den har varit jävligt jobbig. började dagen med mentorssamtal som gick bra, jag fick reda på att jag kommer läsa ca 2800 pöäng, det är sjukt så jag kommer nog kunna välja bort en del och som det verkar nu kan trean bli rätt chill. fast jag vågar inte hoppas på för mkt lixom. så efter det hade jag två lektioner för till den tredje kom inte läraren. så gick vi till maten o åt ist o där i kön står läraren och anton de puckot går fram och säger:
- men birgitta vi har ju lektio nu?
- ne anton jag ska äta min gröt först!
så de va lite kul. mindre kul va att jag hade ett hål på två o en halv timma som jag spenderade tillsammans med john och simon två helflippade pajsare. jag lärde mig spela schack. gick ju kanske inte så bra men nu vet jag ju typ hur man gör. de är chill. sen ikväll nu så har jag lirat lite bandy och fotboll. det har varit chill de med. mindre chill är min rygg, jag fick ont idag igen. jäla skit åxå.

aja herrå

regn o regn o en missad sovmorgon

det bara regnar o regnar åså regnar det lite till. så idag passade min regntröja.
av allt detta regn o regn o mera regn så blir jag otroligt trött. idag fick jag för mig att jag började klockan åtta:nollnoll med spanska. med ett hopp om att inte somna om efter att jag stängt av väckarklockan och bara tänkt och vila lite försov jag
mig idag. men efter en snabb frukost och med en hejdundrans fart på cyklen kom jag i tid in i klassrummet. det var bara det att inne i klassrummet satt inte min klass utan massa andra.
- va? vad gör ni här? hmmmmmmmmmmmmmm. NEJ! säg inte att jag hade sovmorgon?!
klassen kolla lite underligt på mig och skrattar. inte bara gjorde jag bort mig utan jag stressade helt i onödan.
jävla regn. det är regnets fel alltihop.

en sak håller på mig på topp dock. OdenCup det ska bli fett skoj ! spelar första matchen på fredag i Odenhallen kl 20:40 mot Jula. Be there.
hejhej




en storm

sitter och myser här lite på rummet med massa tända ljus. det är typ storm ute.. lite mysigt kan jag tycka. idag har varit en bra dag. började med en liten farsdag frukost som viktor lagade och sen lite shopping till pappa och så fotboll såklart och sen bio med mami. vi såg MammaMia filmen som alla sa va så bra som jag aldrig trott på men som var så sjukt bra. det kan nog vara en av dem bästa filmer jag sett, en sån film som jag kommer kunna se hur många gånger som helst.
nu ska jag fortsätta mysa.
jag saknar dig.....

ååh nu äre bara vänta

nu har jag äntligen gått ut med mitt CV och börjat söka lite jobb. jag är desperat efter pengar just nu. har hittat typ världens snyggaste och mysigaste tröja från HUMÖR som jag bara måste köpa. och sen så hittade jag sviiiin coola bindningar från burton, rosa och bara så mig.
jag är svintrött sen gårdagens arbete och fick inte mycket sömn på grund av magkramper och en syster och en kusin som ringer klockan 03.25 från uppsala och vill tjöta. och jag som vanligt kan inte säga nej utan ska förska så gott jag kan att hänga med i samtalet fast att jag nästan somnat med luren under huvudet. nu i morse vare segt att gå upp och som vanligt så blir det inga sovmornar på emelies helger inte. idag vart det på grund av fotbollsträning. snart OdenCup nu ju. snart kommer malle och vi ska ta oss till gymmet för lite siming. puss på malin!

hejhejhej

ur ett annat perspektiv

ikv vare halloween-ålle. för en gångs skull så var jag inte där. elr jo, det var jag men denna gången i nyktert tillstånd bakom disken. de va rätt chill och framför allt skoj å se alla när dem är fulla o gör bort sig. nu vare la inet så dramatiskt direkt som hände men jag känner mig iaf redig, åså fick jag lite pengar fört med. aldrig fel.

sov gott.

puss

allergier

ah idag kom jag på att jag har en.
mot min svenskalärare.

dem lämnar mig aldrig



i natt som alla andra nätter typ så hade jag en mardröm.
varför drömmer jag alltid mardrömmar? nu äre ju så att jag har faktist en såndär bok där man kan slå upp vad man drömt å sen så står det typ varför man drömmer det. idag låg den inte nära till hands så jag har inte kollat upp det än men jag ska göra det. det var iallafall så att jag var ute på djupt och klart vatten och surfade å det gick hur bra som helst fram tills dess att jag ser ngt vitt suddigt under mig som kommer närmare och närmare ytan. en HAJ! så alla börjar simma mot land, även jag. men som vanligt så hinner jag inte och hajen får tag i min fot. åså helt plötsligt blir jag en åskådare som ser mig själv bli söndersliten i stycken. usch jag fattar inte vad allt kommer ifrån. läbbigt äre iaf. å jag drömmer mardrömmar som sagt jämt typ.



å juste jag har fobi för vattendjur i alla storlekar, fiskar mest. ännu värre.

fy

morgon soffan

det är mitt skejtboard diagram
jag brukar använda det så att kidzen ska förstå


haha

ett CV, två nunnor och ett jäkla åkande

ja på vägen ner till skåne fick jag typ ihop ett CV så nu äre la bara till att börja gå runt.
trippen va skitbra. torsdagen inleddes med chill, lite film och godis. två skräckfilmer.
varav en va grym och en va kass. fredagen blev en shoppingdag med fina grejor bland annat ett par pumps för min del. haha de fösta högklackade skorna jag haft på mig i mitt liv föutom när jag va 9 år och gick i barnkarnevalståget och va sandie i grease. så de känns ju som att de kanske är lite på tiden. fast de kommer nog bli liggande i garderoben sorligt nog. sen på kvällen blev det lite halloween festande med majas klass. festen va bra men våra outfits va bättre. shit.
lördagen va en filmdag såg typ 6 filmer. jag rekomenderar The Holiday.
idag har bara varit ett jäkla åkande. buss i 3.5 h och väntan i gbg i 1 h och sen tåget hem från gbg.
nu är jag iaf hemma. o jag är svin-nöjd med min helg.
puss