å vill man ha lite med partaj så


kollaindenhärkillen!

har precis kollat klart HELA prison break. oj, nu är det lixom over. ngt som man längtat efter konstant sen man började kolla när man gick i åttan där någonstans. va ju lite inlove med wentworth där ett tag. lite å lite det var la ganska så mycket. aja fint slut iaf.
nu ska jag iväg å spela lite match mot kinnevedum tror jag laget hette. btw så hade ett gött gäng lite konsert igår i cafeterian, då jag hörde en låt jag tyckte jag kände igen kom jag på att det var ju the script med man who can't be moved, så jag youtubade lite och hittade denna killen. han ska ha cred.


PUSS

segpåtangenterna

har haft ganska fulla händer det senaste. å jag sitter nu med ngn obehaglig känsla som gränsar till feber. hoppas innerligt att det inte är något sjukligt. annars börjar saker odrna upp sig. skolan går bättre och träningen har kommit i full gång igen. igår han jag med lite shopping med matea, blev ena tripp till junkyarden, fick dock bara ett par shorts och en hoodie med mig hem ifrån h&m. med tanke på min ekonomi så är det nog bäst så.
här får ni lite fina pics från karins 18årsdag:

tack fina människor!
PUSS

tjyvens

fybubblan vad jag har mått idag alltså. inte gött, inte ngnstans. uh. nu börjar det dock ordna upp sig och jag ska iväg till jobbet om en lite stund. vart en mycketmycketmycket trevlig långhelg. karins förfest va kanon o skövde va inte sämre, fredagsmys på fredagen med bra film, gött å äta och fina vänner, helg i halmstad hos Eirnar med familj och en bra utgång inne i halmstad city igår, mindre go dag idag dock. allt kan ju inte vara helt amazing antar jag. nu är jag fett trött på festande och ännu mer trött på bakfyllor alltså. nu är det back to reality imorgon. mycket i skolan nu det sista och jag ligger fett efter på träningsfronten. inte okej!
jag vill byta samtalsämne och gratta en av mina finare vänner, clara. grattisgrattis clara! hoppas du haft en kanondag. love.


PUSS

svir


kom hem från en tidig fotbollsträning. gött, har kommit igång igen nu och det är bra. får ta tag i livet ibland sådär. anyway, ska ut till pappa en sväng o hämta lite grejor och sen ska jag vila upp mig inför kvällen, det är så att min fina vän karin fyller 18 imorgon och det vore ju himla dumt att inte fira det. så ikväll blir det förkrök hos karran å sen vidare till skövdes husaren vilket jag tror kommer bli kanon. det blir även en premiär för ytterligare en av mina fina vänner cecilia som fyllde 18 igår. GRATTIS VÄNNER! nu som sagt så ska jag pysa iväg.
PUSS

ups


se så långt mitt hår va i morse när jag vaknade upp efter en veckas bakfylla, alkohol är grejer.

halvhel

så känner jag mig, halvhel. urgh tungt i morse asså. efter en fartfylld lördag i oslo så va jag totalt slut på söndagen det vill säga på 17maj. vilket väder vänner, oj va varmt och oj va folk. i stora drag var det en helt klar okej helg! nu har man testat 17maj i oslo. mkt fylla det senaste, mindre blir det inte heller. jag dör la snart elle nått.
idag efter mina nationella spanska prov så kommer det en snygg brud i en alfaromeo inglidandes på ållebergsgymnasiets parkering, sofia, pärlan har fått sitt körkort idag, så några strög har det ju blett idag. grattis fia. nu ska jag lägga mig i sängen och vila min utslitna och mycket trötta kropp. FRIDENS!

fläng

efter kalaset far jag til norway, oslo och firar 17maj. najs!

idag.

PUSS

grattis farfar!

grattis till min beloved farfar som inu har levt 80 jordsnurr! ska snart dit ut för att fira ytterligare en gång. först kommer dock henning och simpan hit, kusinerna, så ska vi köra lite klippning.
jag har lite nytt i garderoben här.


PUSS


we have



idag

PUSS

orangathailändskamunkar

min kropp tar slut. jobbet va svin stressigt igår och istället för att jobba 18-21 ställde jag upp på att jobba 17-23 vad gör man inte för mcD lixom? anway, kunde inte varva ner riktigt igår efter jobbet, vart mycket stress så jag somnade runt tvåsnåret efter att ha pumpat armhävningar, lyssnat på sömnigaste musiken jag äger, städat mitt rum två ggr, läst 15 sidor ur carolina gynnings Ego Girl, druckit kvällsro gröna te, spelat quadrapop och slagit mitt highscore. försökte göra alla saker som gör mig trött och till slut funkade det... på jobbet iaf så kom det in en bund thailändare varav två st orangeklädda flintisar, det tog väl någon sekund sådär att komma på vad dom var för ngt, munkar sånna som finns i thailand ni vet, med oranga lakan på sig. cool. så jag sa; hello, eftersom jag antog att de inte pratade svenska, tjejen sa; hej. oops. runt 23 tiden kom jennifer och hämtade mig, skönt att ha snärtan hemma lite. nu ska jag lyssna på bon iver och vila.


igår

PUSS



bohemian rhapsody

kom precis hem från jobbet, i detta fall från wrågården. ikväll hade jag och sofia hand om femkampen vilket var skoj. sju slovaker och två svenskar som skulle tävla. nu sitter jag iaf här hemma, frusen så att, börjar få lite småkänningar av en kanske kommande förkylning. men den ska jag stoppa! ska käka massa cvitaminer och lägga tillbaka alla sandaler i garderoben igen. kan ju även ha med ett fyra timmars långt matteprov i en iskall aula att göra. provet gick PISS å då menar jag verkligen piss. what to do? jag försökte iaf. efter skolan åkte jag ner till staden där malle satt och väntade, vi kollade lite kläder och jag fick med mig ett linne, tre halsband och ett nagellack hem. har ingen kamera sladd här så det kommer senare. vi träffade på jullan o karin som "modellade" kläder för patchi. kommer nog upp på patchi's facebook snart, check it out. nu hag jag iaf en lugn stund över, ska vårda mitt hår och måla mina naglar. ur mina högtalare ska det strömma queen. love it.




PUSS

thank you god

wiho jag fick ett G på ekonomiprovet! inget glad jag blev heller. haha räknade faktiskt med ett fett IG men jag klarade mig så fint så. skönt. nu äre bara svenskan som jag bävar för. får nog reda på den i veckan. rätt lugn vecka annars. imorgon har jag matte-nationella i fyra timmar, lätt match. nej det känns la kanske sådär. inte mycket att göra mer än att plugga å ta det som det kommer. börjar få rätt syn på saker å ting nu känner jag. ser't lite mer men en positiv inställning. man kan ju lixom inte göra mer än sitt bästa. mycket jobb blir det däremot, jag klagar inte. sen kommer jenni hem på onsdag eller torsdag vilket jag ser fram emot otroligt mycket, utgång med kusinligan på torsdag, farfar 80 där med kalas på lördag, åker till oslo lördaglunch med ett gött gäng, fest så att på lördagkväll, häng i oslo till måndag = ledig från skolan måndag, kommer hem, spanska nationella tisdag, vanlig dag onsdag, ledig torsdag, utgång torsdag då karin gör sin första premiär på 18+, karin 18 år fredag, göteborg med pappa och jennifer lördag-söndag då vi ska hälsa på Einar, Adam och Calle. jadu mycket på G=skoj.

nu ska jag upp till fotbollsplanen, har en lektion kvar, fotbollsgymnasiet sen ska jag stanna kvar i skolan i några timmar och plugga matte sen ska jag äntligen ut till pappa. inte lugnt en sekund. hihi. bye



PUSS

joboholic



med dessa bilder ville jag bara ha sagt att ållefestare-beachparty var lite som väntat. så som ållefestare brukar vara, bortsett från att det blev betydligt mycket mer häng i baren. cool va? mm.

idag är det söndag och jag hade igentligen tänkt att chilla gött hela dagen men så ringer jobbet och väcker mig, undrar om jag vill jobba. desperat efter pengar så säger jag ja. nu är lixom hela söndagen borta också. sak samma. nu ska jag ge mig ut och powerwalka innan jag drar iväg.
PUSS

omoget

det är bara att inse, jag är för omogen för att vara cool och skita i fester. så är det. jag ser sanningen i vitögat. det blir ållefestare ikväll i vilket fall.



jag är nog inte redo för den mogna emelie än...

ig knackade på dörren

IG kom knackandes på dörren idag igen. känns så iaf. usch det går inget vidare nu. även fast jag kunde allt här hemma o det gick hur bra som helst när jag pluggade så gick ekonomiprovet käpp rätt åt fanders. inte mycket att göra åt dock. jag försökte iaf. anyway nu är det gjort och det kommer aldrig igen. jag skippade faktiskt min sista lektion idag. hade ingen ork kvar efter skitprovet. ska snart iväg en svänga upp till clara och lämna tillbaka skidorna som jag lånat å sen ska jag väll till staden och ta en fika med simpan, vilket inte var igår. det ska bli trevligt. men först och främst ska jag bara ligga här lite och njuta av att det är helg. helg in my heart for evvah. pure love där alltså





puss

biter så hårt, så hårt

skrällen. sitter här hemma med ekonomiböckerna framför mig. går iof hyffsat bra. börjar känna mig redo för en skrivning. anyway, ska snart iväg för att frilliera ida som ska bli ytterligare lite blondare och elin som viska trimma lite. juste wrågården ringde precis o jag har mer jobb på g. najs.

jag vill passa på att gratta min kära vän filip! congratz hjärtat och välkommen till vuxenvärlden.

"jag gör vad jag vill"

PUSS

slutspurt



nu äre plöjplöjplöj som gäller, plöja igenom skola och jobb. jobbet är la inga större problem. skola å andra sidan börjar ta emot så att. men jag ska la klara mig över denna topp också antar jag. idag har jag iaf studerat flitigt så jag tänkte jag kunde unna mig lite datasittande. borde la kanske återvända igen. annars är livet gött. fast jag har haft lite beslutsångest över sommarn. mycket som jag vill göra så det gäller la att prioritera. jag har börjat rätt iaf. idag tog jag beslutet att inte gå på sista ållefestare vilket vissa kanske kallar flopp då det kommer vara väldigt många där. men jag har lixom inte den ekonomin nu. efter alla barsvängar den senaste månaden så behöver jag snarare dra in pengar än att lägga ut. så att stå i garderoben känns som rätt sak att göra just nu. anyway, ska återgå till mina ekonomistudier.
PUSS

idag vart det



fanfanfan. jag som skulle plugga, så tackar jag ja till allt jobb jag kan lägga vantarna på. iisch. aja jag får la ett gött cashflow i juni. skolan först vare ja!

nytt i garderoben

jag har ju glömt min galna trip till trollhättan/vänersborg med matea. vi bestämde oss en dag förra veckan för att dra till junkan i överby för att inhandla saker. matea fick ett snyggt linne exra i garderoben o jag ett par snitsiga shorts å ett basketlinne. lyckad resa med andra ord, trots några enkla omvägar. här har ni't


god natt och med det säger jag puss

inlove

då jag har haft svårt att hitta the one har jag äntligen funnit honom

marathon

najs, från 11 i morse fram till nu har jag kollat life of ryan. gött sånnahär mulna dagar att göra ngt av värde. ska snart iväg o hämta fia, måste komma utanför dörren en stund känner jag innan jobbet drar igång. trökig. cashflow tänkt cashflow. långhelgen har hittills varit najs. mycket grill, mycket kompisar och trevliga kvällar. igår vare darenight som gällde.
springa i underkläder i mcd-rondellen vad ett av alla upprag. så kort update där. nu ska jag kila iväg.
puss

valborgen

dålig update. på valborg hade jag lite förfest här hemma. det var trevligt om jag får säga det själv. närmare tolvslaget så tog vi oss ner till plantis där det var knöka trångt, som ett pack sardiner utan tomatsås kom vi fram till. efter plantan var det efterfest hos bröderna samuelsson, runt femtiden gled jag hem på en longboard helt ensam ute i hela stan. kvällen får en sexa av tio.


lite bilder där ock. förkyld som ett sköp ska jag bort till odenplan och spela match. sen blir det nog en trip till kinnarp för att kolla fia o tessie o resten av DIK som ska spela. pussbye