happy halloween

god morgon folks! nu ar vi antligen framme hos slakten i usa. kanns himla konstigt att man inte varit har pa sa manga ar. ingen har kanner igen mig. haha tur de ar val de. idag ar det halloween. so happy halloween pa er. idag ska vi aka tillbaka tillmormor en svanga, gora lite pumpkin carving (skara ut ansikten i pumpor), shoppa och ikvall ska vi vara hemma och dela ut godis till alla ungar som kommer. ska ta massa fina bilder eftersom dom har en aning battre utkladnader har. och juste mina kusiner har tre hundar var av en av dem alskar mig, den sotaste saklart, haha sa man kan saga att jag ar inte langt ifran heaven just nu. sadar dar har ni en lite upD av vad som hander. puss pa er dar hemma.


lonley, i am so lonley, there is nobody....

nu har jag riktigt riktigt tråkigt. suttit ensam på mitt hotell sen kl åtta i morse (amerikans tid). jag har inte sagt ett ord på ca 24 timmar. jo typ: thank you. varje gång någon kommit upp med roomservice. nu börjar det bli lonley. tur jag ska möta mamma snart. + att jag hade mardrömmar inatt. vaknade upp kallsvettig o visste inte vart jag var. tog ett tag innan jag faktiskt kom på de. jaja det var en kort och menigslös upD. men jag har inget bättre för mig så.

"typiskt emelie"

hej vänner. haha efter en vad jag skulle kalla sjuk resa så är jag äntligen framme på mitt hotell i Seattle. Resan började igår runt 03.20 då jag gick upp, åt en macka och åkte sedan iväg till landvetter med mamma. när vi kom fram satte vi oss och tog en morgon fika och gick igenom min resa för typ 100de gången. jag kramade mamma hejdå och gick till min gate. det var svindimmigt på morgonen där. när jag stod i boardingkön säger tanten bakom disken i mikrofonen att vårat flyg kommer inte att lyfta på grund av dimman. de va la otippat tänkte jag. jag skulle ha 50 minuter på mig från de att jag landat i frankfurt tills nästan flyg till seattle skulle gå. det var ju uppenbart redan då att jag skulle missa det flyget. jag pratade med flygvärdinnorna och fick kass info. efter 55 minuters försening lyfter planet mot frankfurt. lyckades somna innan vi ens lyft. gött. i frankfurt fick jag knappt komma in då de berättade för mig att jag behövde både mitt svenska och amerikanska pass. jag hade ju bara mitt amerikanska med mig. så där stod jag på världens största flygplats och fick inte komma in. jag tog till den enda taktiken jag kunde komma på. LE. jag log så brett jag bara kunde och kollade denne tyska man djupt in i ögonen. - tänkt på det till nästa gång, välkommen till franfurt fröken eriksson. najs. jag gick till den gaten där mitt flyg skulle gå, men mycket riktigt hade jag missat det. jag blev skickad till transfer centret. där fick jag en ny biljett då jag först skulle flyga till denver för att sedan därifrån åka till seattle. kul tänkte jag. kul. så jag gick och köpte mig en macka, kopplade upp datan och började skriva ner så detaljrikt jag kunde hur allt hade gått än så länge, för att sedan skicka detta till resebyrån hemma och förhoppningsvis få lite pengar tillbaka. vilket verkade lovande. flyget från frankfurt till denver gick bra. jag kollade på nya ice age filmen och även baksmällan, den filmen kan man inte få nog av typ. sov ca 6 av 10 timmar. i denver vare en jäkla passkontroll och ordentliga tullar. när jag precis skulle ta mig från tullen till mitt nästa flyg som skulle gå om 30 min började det tjuta på hela flygplatsen, ordningsvakter och poliser rusade fram till trapporna och blokerade dem. där fick vi sitta och vänta på att de löst var det nu va som utlöste larmet. halvspringandes kom jag precis lagom till boarding på mitt sista flyg idag. fick plats brevid två medeåldersmän som visade sig vara ekonomer. jag förklarade min resa och sveriges gymnasium, samt freddy lendberg (fredrik ljungberg). nu har jag äntligen kommit fram till mitt hotell i Seattle. ny duschad och mätt ska jag snart släcka lampan och sova. imorgon möter jag mamma på flygplatsen och åker vidare till spokande och till mormor! denna dag är vad jag kallar en "typsik emelie händelse dag". god natt från lonly-girl91 i seattle.


amagad


usa's idol jason castro <3 sveriges idol mariette!
elr vore det insest?

go´kväll



nu börjar jag bli riktigt trött. men jag ska försöka hålla mig vaken så länge jag bara kan så jag kan sova heeela flygresan. elr ja, en större del av den iaf. hejdå alla fina. ses om två veckor!

hejdå sverige, hej usa

sjukt snabbt hare gått. i natt mina vänner åker jag till usa. det ska bli helt sjukt gött att komma härifrån ett tag. + att det var två långa år sedan jag träffade min mormor, laura och mary, nio år sen jag träffade stephanie, patty, michelle och steve. det ska bli så sjukt skoj :D nu ska jag ge mig ut på en lite löprunda och sen har jag tusen saker att göra innan avresa.

foo på mig och grandma i maj 07


liar

haha ja dedär med att jag skulle börja vara mer aktiv var ju verkligen en lögn, uppenbarligen. idag har jag varit i skövde hela dagen, eller igentligen så kan man nog säga att jag varit där större delen av lovet. i lördags var jag och karin i skövde och shoppade lite. fick med mig en gör snygg väst hem från gina full med nitar o dylikt, smycken och lite annat gött. på kvälla där blev det fest med ett härligt blandat gäng. söndag vart det jobb och så skjutsade jag jennan till uddevalla. sista gången jag ser henne på sex månader nu. känns lite tungt, fast lite gött. kanske jag kan hålla mig fri från blåmärken i mer än en månad. haha. måndags flängde vi iväg till skövde igen där vi prövade balklänningar, no success tyvärr. idag var jag i skövde igen på föreläsning om "det goda livet" det var mycket lärorikt. nu ska jag börja packa. för imorgon natt åker jag till usa. jisses. ikväll blir det mys med pappa och pizzan.

 


min just-nu-idol

Michael Bolton är KUNG!


hilarious


jisses, vilken stimmig dag. haha. clara frågar mig om jag ska med till skövde vilket jag såklart inte kan säga nej till även fast jag borde. när vi ska rulla ut från skolans parkering stöter vi på komplikationer. dock inte nämnvärda. vi ska ner till cissi för att hämta henne, men clara åker åt motsatt håll och jag frågar vart vi ska, oj jag venne riktigt? svarar clara. väl hos cissi konstaterar vi att vi borde tanka innan avfärd så bilen går i riktning mot st1. där funkar inte claras kort att tanka med så vi beger oss till statoil. men oj vänta, tanklocket ligger ju kvar på taket, säger clara å går ut. när vi kommit en bit säger clara, oh shit vart e min plånbok och bromsar. -men för fasen clara du kan ju inte stanna mitt i vägen fattarula? - ojsan. - jag lovar du sitter på den jag såg den förut! - oj här låg den visst. äntligen framme på statoil kliver clara ur bilen och börjar hela tankningsprocessen. redo för att åka hoppar hon in i bilen igen, - men vart e mina vantar? jagocissi: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH clara förfan kommigen. - oj dom låg visst på taket. så rullar vi iväg. - vänta jag tror bilen tutade på oss? - nej jag hörde inget. - men vänta de kommer en kille springande med något i handen. - oj det är ju min plånbok. jagocissi: CLARA!! - men shit såhär såg den inte ut förut, fan jag har kört över den! - HAHA, clara ditt körkort o typ tre andra kort är böjda i 90grader.
ah det slutade la inte riktigt där. men jag orkar inte skriva mer. men clara, SKÄRPNING!

pysselpyssel

åh. jag har verkligen inte gjort något idag. legat/suttit inne hela dagen lång, kan vara förklaringen till min killer-huvudvärk. men för någon timma sen bestämde jag att hela dagen ska inte gå ner i brunnen utan något måste jag göra. så jag städade lite och tog tag i något jag borde gjort för länge sen, mina beloved coldplay fjärilar har äntligen kommit upp. har en lite fettish för att samla på min saker från speciella moments, de felsta pryder mitt rum för att hålla dem vid liv.


jovisst jag kollade lite av cribsmaratonet på mtv idag och blev inspirerad he-he, här e
mitt crib




successful




 

igårt vart det mycket succesfull shopping med simon och louise som kommit hem över helgen från oslo. jag fyndade min vinterutstrysel från salomonoch ett par dunder-schyssta we hörlurar, tredje paret nu, men dom är förbaskat bra o jäkligt snygga som sagt.

höstn

ja hösten är minst sagt kommen. idag har jag o fin-clara varit ute i det fina vädret. vi tog oss även en liten trippe till falbygdens ost för lite julstämning och jag fick med mig en påse jul tee hem eller. i år ska jag vara julig. nu sa jag ner till lisa och kolla "mammas pojkar" schpennande. puss folks.

ps. jag längtar till studenten, och om två veckor åker jag till USA wiho. ds

 


shape


tänkteblilitemeraktivpåblogga.

martins musical cocktail

ah de va ju minst sagt en total succé!

rongedals performance

lovesong

stars

och bex läckra frilla made by me.

summery: awesome!

80

congratulations grandpa on your 80th birthday.

ops

trots att min ekonomi inte alls håller så kunde jag inte hålla mig.. men den är ju så värt de !!

jag tror junkan borde banna mig, för mitt eget bästa.


..


en av 1000

då har vi en av tusen hårdagar. nu har jag blivit hemskt ljus i håret. hemskt är det givetvis inte men ljust är det. jag funderar på att köra mörkt igen, känns mer "emelie" vad tror ni?

helg o ljuva helg

finally. elr ne igentligen inte. denna veckan har gått sjukt snabbt. fullspäckad helg blir det, inte mycke vila här inte. nu ska jag ta mig in till falköpingcity för lite träning. bye

mrs charming.

ups

blev en liten trip till skövde igår på rasten. jag fick med mig ett par boooots hem å en tunika. det här med att hålla i pengarna är så min grej.

.



Look at the stars, look how they shine for you.

ready

i fredags var jag och mamma i skövde en svänga. var inte meningen att jag skulle få med mig något hem vilket jag som vanlig inte lyckades med. hittat en svinbra affär i skövdecity. jag kom iaf hem med denna goingen från sweet. å ja, den är ganska så sweet.


my vote



jag har hittat min nya idol-idol. hit gick mina fem kronor.

yesterday

jag vaknade runt sextiden och mådde piss. satte mig på tåget och somnade intill en medelålders man och var upprepade gånger nära på att luta mitt huvud mot hans axel, vaknde dock varje gång. väl i storstan så hittade jag till ambassaden, gick genom tullen, svarade på 100 frågor, fixade passet och gav mig ut på stan. hade ca fyra timmar att avverka innan jag skulle hem igen vilket är sådär skoj när man är sjuk. jag fick iaf med mig en snygg glansig dunväst hem ifrån H&M så lite bra vare la kanske. det bästa var ändå att gå runt i det underbara höstvädret och njuta på en bänk men en bra bok och en takeaway coffee. puss