mee

it's all about me. it allways has and allways will be.


anyway. igår va vi nere vid fästnigen och kollade vm på storbild. inget för mig egentligen. jag gillar att spela fotboll, ibland. men jag gillar inte att kolla på det. sjukt ointressant och rätt ovärt om jag får lov att säga det. jag såg ett så jäkla snyggt halsband på en brutta igår. nu är jag sjukt sugen på att skapa ett eget. ska bara hitta någon såndär tuff pysselaffär. idag är jag sjukt sugen på att gå ut och fynda på stan. men jag känner mig sjuk och vädret är hur kass som helst. så jag vet inte. vi får helt enkelt se. tid är lixom inget problem just nu. ja folks. ha de.

midsommar i kortglad midsommar, i efterskott.

nu har jag fått nog

nu har jag gått på stan i tre dagar utan att spendera en ENDA krona. jo okej jag har köpt en tisha å en klänning. men de räknas inte. så nu får det vara nog. idag ska jag stilla min hunger. nu ska jag dra på mig mitt ansikte och ge mig ut på oslos gater. å va e bättre än att shoppa ensam o sitt egna tempo? inte mycket. puss!

idag vill jag kyssa dig röd


.bara för att jag inte har något att göra på dagarna. peace

litemerhelgcoola som vi va så skulle vi bara bada i havet, även fast det på lördag regnade å va typ 13 grader ute. satan va kallt de va. men jag hade en dum tvångstanke om att jag va tvungen att bada i havet innan midsommar! å de gjorde jag. på söndag låg vi i frogner parken (en stor park full med nakna statyer) och solade å hade de gött. på kvällen blev de lite grill på jessie och linus balle.
puss

det närmar sig

m oslo är göra najs just nu. jag är arbetslös å solen skiner på blå himmel både igår och idag. så justn nu klagar jag inte över att jag fakstiskt inte har ett jobb. för precis som igår ska jag ta och lägga mig på en filt i en park och läsa och jobba på brännan idag med. känns gött å vara sådär gyllenbrun nu till midsommar. haha om jag nu hinner nå den nivån. anyway. jag fick ett så fint sms hemifrån. sofia, ida o mallan kör en repris i år igen när det gäller midsommar. I LIKE. på torsdag kommer dom i sköpet till smögen. brudar, ni kan räkna med mig! de ska bli så gött. om jag bara kunde hitta ngt att klä mig i också.
de va allt för mig. nu ska jag ringa "snygg-henke" på manpower och kirra ett jobb!
PUSS


ah de va en sjukt bra midsommar å denna ska inte bli sämre! de ser tjejerna med bilen till! haha

puss

love till er!

försenad hejdå-grilldet blev lite grill hemma hos mig sådär innan flytten. LOVE

premiären


ah de va sköj. nu ska vi dra och bada i haaavet. puss

jag körde på en!

sjukt. igår va vi ute, jag, lina å jennifer för att hämta två kompisar som jennifer bjudit upp som hon träffade på resan. anyway. det räcker ju med att säga att oslo är utsett till europas sämsta stad att köra bil i. å de mina vänner är så jäääkla true. vi har precis hämtat upp tjejerna och är på väg hem. plötsligt kommer en man vinglandes, fastnar i spårvagnsräls och jag kör på denna något onyktra man. bilen, helvete bilen, larsa dödar mig. de va de första jag tänkte å slänger ut mig: hääände de något med bilen? lina och lollo springer bort till den nu liggandes karln. sofie går ut och kollar på bilen och säger: vafan jag kan ju inte bry mig om bilen nu!
han tog på sig skulden och vi körde hem i frid. haha. ah så började min första kväll i oslo.
PUSS

ett försenat liseberg

min karl och jag va på liseberg förra veckan och ströga omkring. det var mysigt så att. tar vi lite bilder på de ock.


puss.

jag saknar dig

emil

nubärdetav.snart

imorgon flyttar jag till oslo. eller så blire fredag. det beror lite på om jexen går igenom besiktningen (vet ej hur det stavas?) eller ej. vi får se. idag blir det iaf massa SOLA och lite clara. ikväll kommer mina kära hit så blire lite grill såhär dagen innan flytten. kommer la sakna sönder mig efter er men men. sånt är livet.
min bok är fortfarande oskriven. imorgn börjar första kapitlet. å ingen är gladare än jag just nu.
+ nu börjar det!
- jag saknar redan emil..

anyway. nu ska ja ut i sola!

i'm in laholm babies !

kom precis hem från en mycket lyckad shoppingrunda i halmstad. med emil givetvis. vi kom hit till lahom igår och har inte haft det mindre än kanon hela tiden :) imorgon kör vi liseberg!

p.s emil hälsar

och vi avslutade allt med balen!


vi har la STUDENTEN me elle!FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

bildregn från karnevalen, ållecamp, togan!i loooved it, no, looove it !!

lugnetefterstormen

bilder från ållecamp/toga/student/bal är på ingång.
men först:

wi

igår var det togan. idag var det studentmiddag och hejdå till lärarna. imorgon är det studenten. nu kör vi på lite te in i de sista!
jag älskar dig.