...



efter 43 glas vatten, en bigmac meny, 1 liter cola, lite gray's anatomy, en halv godispåse och en sinnesjuk huvudvärk gick jag och jenn ut på en promenad. nu ska jag lägga mig och dö lite. PUSS

:D

igår satt vi på wayn's i timmar och surfade och fikade. vi har gjort upp ännu med planer och om alla går i lås så kommer jag vara den lyckligaste människan i asien. det kommer bli så fett. så jag kan nog konstatera att jag är sjukt nöjd och sjukt glad just nu. och det känns hur gött som helst.
nu ska vi dra och träna ett riktigt mördarpass, sen ska vi ner på stan och möta hampus&clara och ikväll ska två galna katter (bokstavligt talat) göra stan. happy freakin halloween!



<3

grandma, bee strong. we´ll see you in a couple of weeks and it will be as it allways is, wonderfull ! i love you

46

shiet jag har försovit mig! fia sover du? slumrade till lite på soffan och vaknar i fullkomlig panik och tror jag sovit hela natten. men de va lugnt. hade bara sovit 30 min. mkt övertid nu, mkt tvättande och mkt matlagande. många vuxenaktiviteter med andra ord. vet inte riktigt om jag kan säga att jag gillar det. anyway. nu ska jag svettas rumpan av mig på gymet! so long och puss

.......... !

nu har jag fått tatueringstiden uppskjuter och nedlagd! min tanke av vad jag ville ha var tydligen i det stora hela i slutet omöjlig att göra. så jag köpte mig kritor, ett block och drog hem och skissade den själv. det blev sådär men jag ska jobba på det och visa dom att det går. så nu får vi la se när det blir av.. suck.
men ett stort plus idag är att jag och fia har planerat allt ut i minsta detalj och det är väl egentligen nu det börjar? eller är det inte så fia?



HAHA ah vi kanske inte är fagra men skulle jag beskriva oss så skulle jag göra det med denhär bilden.

the time is now

nu ska jag dra och gadda mig.


vi skaffade oss en katt

hello reeders.
dethär är sagan om katten.
vi skulle upp till oslo. vi skulle prångt ha oss ett husdjur. en fågel, nää jag gillar inte fåglar. en hamster, nää de luktar för mycket. en kanin, nää det luktar för mycket. en katt?! så en katt fick det bli. Katrin (kattan) Lindström. våran egna katta. sjukt skön tjejej som jobbade på lagret. vi åkte till ikea, vi gjorde katrin hemmastadd och vi hade skitskoj. men vi har alla olika kall här i livet och olika drömmar. alla kan inte vandra på samma stig. det hade varit tråkigt. men katrin. vi drar till asien i februari (om allt går enligt planen) och då behöver vi dig med oss. vi ses hemma hos dig snart!

<3

gjorde de som vi gör bäst. love på er. nu åker jag upp till oslo igen. ses nästa gång!


feathers

dethär med fjädrar har ju blivit en senare trend. sjukt sugen på en fjädertatuering. men som sagt. man ska aldrig tatuera trender. så en tatuering blir det inte men ett par örhängen, de blev det. har letat efter de perfekta fjäderörhängena ett tag nu dock utan succé så jag satte stopp för allt letande och gjorde mina egna.



ikv ska jag och mina fjädrar göra fkp. puss!

neff

with my new hat on





lighthead=brighthead

åkej. de blev alltså ingen fotorunda med john då jag märkte batteriet va tomt. anyway. nu sitter jag hemma i falköping i min gigantiska säng. det känns skönt att vara hemma och det känns skönt att veta att jag åker tillbaka imorgon. det blev ingen gaddning då jerry (my tattoo guy) hamnat i influensan. tisdag. då får ni se. än så länge har jag bara hängt med lite vänner, träffat farmor&farfar, ätit familjemiddag x 2 och handlat lite nödvändiga saker som är billigare här. juste, färgat håret har jag gjort också. lite ljusare..



poooow

nu kommer det en bomb...

.


apdajt

finally. internet. man är handikapad utan det. så jag tog mig en solig promenad till john och pär för att ockupera datorn medans dom spelar fifa. dedär med fifa. fattar inte vad som är grejen. alla spelar det och det är sjukt tråkigt. anyway. idag har jag varit på marknad med katta. fick med mig en ring och ett par dundersöta örhängen. typ sånna man köpte när man gick i fyran. ska förmodligen ut med john och promenad och då ska jag lura med mig kameran så jag kan få lite liv här. annars har det varit en fin helg. var på hoffmaestro i fredags och hade en karatefylla. skulle skänka ngt till bandet tänkte jag, alla andra kastade ju upp saker. så jag tar av mig en av mina sex ringar, kastar upp den på scenen och upptäcker fem minuter senare att jag precis kastat upp den enda av ringarna som var äkta silver och den finaste jag har. ropar på vakten och pekar på min ring som ligger precis på kanten av scenen. får vänta tills efter allt e slut och får tillbaka min ring. dock helt platt. haha. ah de va en dunderkväll. har en händelserik vecka framför mig. fia kommer hem från turkey på tisdag, på onsdag ska jag gadda mig och sen åker jag hem till fkp direkt efter. äntligen får jag träffa mamma, pappa, karin, julia och alla andra lovers. PUSS

my turn

sen fick jag tag på kameran lite.


photo

fotodag. hängde med jenn och marie ut till en ö idag där dom skulle fota lite. såhär blev det.





POOOW!!

 


guetta is love

igår va svinbra! roligaste kvällen på riktigt, riktigt länge. visade sig dock att jag köpt sittplats och inte ståplats som alla andra.. men med min krigar instinkt så klarade jag att smita in i en brandgång, springa från en vakt, in i en hiss, ta mig ner till första våningen och snabbt beblanda mig med resten av alla stående guettafans. haha. oj vad vi har dansat !

LILLA GUBBN!

ja just det, min halv bror viggo var ju uppe på besök förra helgen, lilla gubbn! det var mysit.


david guetta

hola ! vilken impulskväll det blev igår då! blev givetvis lite shopping efter jobbet då degen kommit på kontot. drog till jennifer. drog hem. drog till john, drog nårgra bärs, drog ut, drog en dans, drog några shots, en kebab, gjorde ett videoinlägg och däckade i johns otroligt sköna säng. vaknar och har blivit nollan med spritpenna. "vi tar bara någon öl åså kör vi imorgon istället". just det. idag mötte jag iaf upp anders och simpan på stan. sjukt länge sen jag träffade min kära kusin. så de va skoj. ikväll blev en impuls med. david guetta, vi ses ikväll! fridens vänner och puss



down

som sagt så ligger nätet nere men nu har katrine hackat sig in på någon annan grannes nät så lite intenet får jag. katrine är förresten en tjej vi träffat genom jobbet som nu bor hos oss. trångt = billig hyra = pengar att spara = resa! vart vet jag inte. min hyd suktar efter sol och e-vitamin medan min själv suktar efter friska brisar högt uppe på en bergstopp. och på tal om allt och inget har jag en ny tattoo på G. den kommer bli svinnajs. vad det är är hemligt :) men jag ska boka tid imorgon tänker jag. impulsivt. lite så jag jobbar. anyway. oslolivet flyter på fint. jag jobbar mes. tar inte mkt kort och har som sagt inget internet därav en riktigt jäkla tråkig sida ni besöker nu. vi tränar och står och och jag har bestämt mig för ett sexpack till nyår. vi får se hur det går. får jag ett så kan jag garantera att det lära ligga en bild här. kommer la va lagom stolt då. PUSS


suck

tja. long time no see... vi har inget internet för vår kära vän belking64 har stängt sitt föradetta öppna nät så det är rätt kört men vi ska la ta tag i't snarast. så folks vi hörs. fram till dess, ha deeee!
PUSS