hemma igen.

hej igen. hemma från tränings lägret i Larv (ha?) japp. trodde faktist att de skulle finnas en ynka plan bland åkerslätter och annat men de fanns faktist en hel del. planerna va helt okej. vi kommer dit och alla ska lägga fram sina madrasser och annat när jag, sofia, linda och johanna märker att vi inte får plats. ovanligt? noepp. de är alltid vi fyra som råkar ut för allt. så bestämde vi oss för att sova på andra våningen där vi va helt ensamma. så de blev rätt positivt endå. träninge dom två första dagarna gick verkligen skit. beroende på att jag inte tränat fotboll på tre månader på grund av inflammation i mina cepebenhinnor, första gången på gräs i år, dålig inställning och lite annat. men sista dagen löste sig de mesta och de gick helt okej. så de va gött.
så sista natten ville vi vara lite extra busiga. så jag och sofia tåg på oss sopsäckar som vi hittade och gjorde hål till ögonen och munnen. sen hittade vi en as läskig ringsignal på min mobil och gick in i rummet där alla sov. jag tror inte alla vaknade men ngra. haha. de va skoj.

vär att stoppa i brypåsen idag är
att jag ska börja träna som bara
tusan igen. inför beach o7.
de blir fett.nu för tillfället är jag mest sur. vet inte varför är bara de. kan bero på att jag inte sovit ngt. men de är smällar man får ta så att säga. annars flyter livet på, typ som en kork i vatten skulle jag vilja säga.


fredag

jag tänkte att jag börjar ingen. nogg är så jäkla segt och börjar bli rätt boring så jag tänkte blogg igen.
idag ska jag på träningsläger i Larv (haha?). de tar dock inte mer än ca 15 minuter att åka dit. men å andra sidan, gräs som gräs. de som inte biter lika mycket är att närmaste kiosk ligger på 8 km avstånd. har iofs försökt trappa ner på godisfronten o dedär onyttigheterna så de kanske är lika bra att vi inte har ngn. men de ska bli rätt chill o träna hela helgen. i morgon kommer även min kära mormor, moster och gammelmoster från usa. har inte träffat mormor (marge) och moster (laura) på tre år. de ska bli otroligt skoj. så som jag saknat mig älskade mormor och moster. och min gammelmoster (marry) har jag nog inte träffat på minst lika längre. så de blir fullbokade 10 dagar fram över antar jag. nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan komma iväg och köpa allt tillbehör till lägret och ge mig av med min mega luftmaddras. tyvärr måste jag dela denna bädd med sofia som envist ska ligga med mig. men okej, eftersom jag är så snäll så fick hon de. anyway folkes. dags för packning och krubb.


kollade på IFK - AIK. förlorade tråkigt nog med 2-1.
solnatattarna hade bara tur. vi va värda vinsten.
Fkik tog även hem segern mot linköping som
kom trea förra året i allsvenskan. göttmos.


länge sen.

haha jag har nästan glömt bort min blogg. Men idag kom jag på den. puh de va minsann ett tag sen sist. Men allt är goett och livet rullar på. idag har jag bara kollat tv typ. 3 ninjas knuckel up. grymt bra. film från 1995 men värd att se om man gillar små barn som "karatar" ner alla skurkar. haha. ikväll ska jag väll ta mig upp till berget och grilla med lite homies. kallt som fasen så de blir nog vinterjacka ikväll. otroligt skönt med lov. efterlängtat. fast man gör inte värst mycket. lodar med kompisar och sånt. nu ska jag nog gå ner och kolla på tv igen tror jag.

If you weren't real I would make you up.