<3

hemma från lahom igen. han bara komma innanför dörren och lämna packningen sen var det bara att ta tag i plånboken och åka och handla för nästa resemål, idre! oj vad fett det kommer bli! så ska snart sätta igång med min packning här tänkte jag, det är la hög tid. men först: vilka fina dagar jag haft med dig emil. tack. vi ses snart!
PUSS

<3

imorgon kommer jag


afterski

ja det var ett jäkligt passande tema. det är sjukt så mkt snö vi har, jag är överöveröver glad. har varit ute och lekt massor i snön och mer ska jag leka. jag o anton skapade en vacker snögubbe igår, den första i vinter faktiskt. den står där så fint i edvins trädgård. där var där vi hängde igår innan vi gick till parken, hos edvin. vilken kväll asså. fläng. börjde lite stilla och lugnt hos mig, sen gick vi med raska steg ner till edvin, vilket väder asså. tur man hade termobrallor och goggles sa jag! väl där var det full fart och vi va inte sena med att gå på't vi med. senare inne i parken var det högt tempo, folk dansade, drack, skrattade, sjöng och hade skoj, inkl. jag. oj va vi dansade och oj va mkt folk jag träffade som jag inte sett på länge, det var roligt! och tack mina tjejer för en toppenkväll!

 

puss&tack



minjul

tomten kom med två fulla julstrumpor till oss

nya mössor :O

julmiddag hos farmor

 


mina fina

ikväll har jag bakat massor med amerikanskt julgodis med mamma och lasse. myspys såhär dan innan dopparedan. på tal om det uttrycket så fick jag en dundersöt invite idag av cissi, den gick såhär-

Dan före dopparedan kära väninnor:) vad
sägs om en
sammanstrålning i
min juliga boning runt
slaget 9? Jag bjuder
givetvis på blögg å
lite julgodis men känn
er fria att ta med
något munvattnande
om ni så vill. Om
någon av eder vill ha
kalaset hos eder
sjävla får ni gärna
lämna synpunkter,
jag är medgörlig så
här i juletid:) All
kärlek till er.

den där cecilia alltså. du är söt vännen! så som cecilia föreslog så befann jag mig hemma hos henne strax efter nio. fint folk kommer alltid sent, det vet ju alla. där satt dom, clara och cissi i cissi's supermysiga, väldigt juliga rum. tillomed tv'n hade hon pyntat. det var mysigt och jag är jätteglad för mina fina presenter, en kopp, enväggklocka och en glittrande paljettjacka. clara och cissi hade båda kört inlfyttningssaker till framtiden medans jag gjort tvärt emot. där ser man tecken på mognad men min tid kommer den med. tack så mkt för denna lilla försmak av julafton kompisar!



från oss alla till er alla, en riktigt, riktigt god jul!

god jul

god jul på er. och god jul på dig syster. saknade syster





&

saknade pojkvän

fääääärdig

idag blev jag färdig med mina julklappar. eller nästan. någon speciell ska ju få sin några dagar efter, den är inte helt klar. tsss. vi tog oss till göteborgtrakterna iallafall idag karin, julia och jag. det var mycket givande. köpte lite tillbehör till min nyårs outfit. nu mina vänner är det inte långt kvar tills vi sitter där uppe i idrefjäll och räknar in det nya året! jag längtar så att! det kommer bli så himla skoj och så himla kallt. vill åka nu nu nu. pratade med min fina syster imorse och där var det knappast kallt, ne där klagar man för att det är för varmt ist. tycker så synd om er. not. jag saknar dig så jenn! april kommer snart. snart. ne nu måste jag ta tag i mitt rum, ser ut som om det levt tio pers här inne. ska det komma någon tomte till mig i år så får jag nog se till att göra rent här! puss!

<3


lördagsbowling


panik

julafton om en vecka å jag har halva julklapsinhandlingen kvar. skräll. ne inte så. får ta mig till skövde eller göteborg nästa vecka, eller görat enkelt för mig å nätshoppa. vi får se. här kommer lite bilder som jag roffade åt mig från herr almvärns blogg då vi var i göteborg och gjorde den första halvan av året julklappar. johnsom för övrigt blev årets modelejon vilket jag anser vara honom ett mycket väl värdigt pris, grattis gubben! ses i idre. åååh jag fick en så fin liten kopp idag av min finafina vän cecilia. när jag stod och diskade på jobbet knackade cissi mig på ryggen, sträckte fram handen och sa - här. på koppen läste jag följande: till min fina vän emelie. här får du en kopp varm rykande kärlek. ngåt i den stilen fast mkt finare. tack vännen. men jag glömde koppen på jobbet :(

cecilia min vän, du är bra !

vi ska trampa stigar tillsammans

och äta hjärtformade lussebullar tillsammans med john i oslo.

 

och clara. jag vet hur smärtans känns jag har också gjort det. kan nte vänta tills jag får se!

puss


x-mas










stissig dag. minst sagt. julia var nog mest stissig. kommer till skolan klockan åtta precis så som kanongänget bestämde. jag och julia är där klockan åtta. skräll. vart e martin? ingen vet? ringer jocke, jocke kommer. ska man ens behöva ringa? tjöt och en massa fläng, äntligen kommer vi till matsalen där folk ytterligare en dag flockas runt vad kanongänget har att erbjuda. ägde partypocket och afterskin rätt hårt där, drog in några k mer. ledsen grabbar. efter att ha suttit i två timmar och målat 200 julkort tog vi vårat pack och åkte till öb. körde in i en buske på vägen. väl där flummade vi och det var ingen ordning alls. efter typ en halvtimma hade vi fått ihop vad som ska likna priserna till årets. åker till skolan. fixar med loppisen. helt död, simpan med så där fick vi inte mkt gjort. slutade typ med äckliga handuks och klädkrig och några suckar över vårt projektval. julia ringer - emelie vi glömde ju köpa polkagrisarna ju? juste. tillbaka till öb. inga polkagrisar. vidare till willys, där fanns det men det tog oss 10 vändor för att hitta dem. nu har jag iaf knutit rosetter på nästan varenda polkagris. kom på att mitt liv är inte helt komplett med sysslor så jag satte på min lugna spellista, kröp upp i sängen och började knyta. nu mina vänner ska jag ta min nyinköpta pulka och åka upp till pulkabacken. mitt lag kommer vinna.







ållympiaden

vilken kväll mina kära vänner. började med en klassförfest i anneborg som bestod av sjukt mkt snacks, vin, lite bärs, musik och en massa hippies. det var gött. vi tog oss sedan till terrassen för att entra lusseålle. kvällen där inne var inte sämre! efter lite dans, lite alkohol, lite skratt och lite häng med fina människor så tog vi oss till valentino för att inhandla den traditionella festpizzan hawaii med kebabsås och sallad som man aldrig äter mer än två bitar av. efter det vandrade vi en sakta men säker promenad till volleyhuset där vi gästades av clara, sillen och fidde. senare för att ta oss till en efterfest på en cykel, i en kundvagn och på trötta ben sprang vi på en liten överraskning, vi var inte längre välkomna till festen. så vi ändrade vår färdriktning och rhesan var nu vårat nya mål. dit kom vi och där stannade vi inte länge förän det var dags att bege sig till en årliga ållympiaden som vi övrigt kom trea i men en massa otur då. jag är iaf nöjd med vår klass insats.hejja sp3e som också vann lusseålles bästa utklädnad. sådeså. nu, lite bilder!

tack!


bästadagenever

inte mycket kan slå idag. vaknade upp med någon som blivit mitt favoritsällskap, med världens mysigaste armar omkring mig vid niotiden, upptäckte snön och blev överlycklig, kom till skolan och hade inställda lektioner, satt med kanongänget och tog emot röster för årets och fick förfrågan om att bli skidlärare. fast det bästa av allt, idag frågade någon chans på mig och jag svarade ja.

<3

kan det inte bara börja snöa? så vi kan åka pulka, så vi kan ha bob (snowracer) tävling, så vi kan åka snowboard, så vi kan åka skidor, så vi kan dra till idre, så vi kan vintermysa, så vi kan göra snöänglar, så vi kan kasta snöboll, så vi kan bygga snögubbar, så vi kan fånga snöflingor på tungan, så vi kan göra snölycktor, så vi kan göra ölfällor, så vi kan basta och rulla oss i snön, så vi kan göra snögubbar, så vi kan ligga och räkna snöflingor, så vi kan bygga snökojor, så vi kan få lite julkänsla, så vi kan köra lite afterski, så vi kan ha lite skoj! kan det inte börja snöa?


snälla?


dear santa

jag tror jag börjat få ihop något som kan likna en önskelista.

aya napa. get ready

hej vänner. igår var en av dom bästa dagarna på länge. har iof många sådana dagar numer men igår var något extra. fick träffa mina fina över lite lunch på dagnys. det var ett tag sen vi skrattade så mkt som bara vi kan tillsammans! lite impuls sådär så drog vi upp till resebyrån och bokade våran studenresa till aya napa! den 17 maj drar vi och det mina vänner, det kommer bli något att hänga i granen! jag längtar redan.. kvällen spenderades hos julia, cj och simon. det var myspys :D