snabb lördag

jobbade mitt sista utbildningspass idag så nu är jag officiellt en riktigt mcd arbetare. cool. okej, kanske inte så. efter jobbet så drog jag o fia en sväng till mingan för att diskutera våra 18års dagar som inte är allt för långt borta. ganska så exakt 30 dagar kvar. chill! ikväll drar la vi till fia en sväng sen får vi la se vad som sker mot kvällningen.
juste, vi chella gött nu !
PUSS

stress och lite mer stress

vilken dag !! började med prov. ett jävla prov på 150 sidor som jag inte ens läst igenom helt. med lite magknip gick jag in och skrev provet och kom ut lite småglad och chockad över att det gick så bra, elr ja det kändes bra helt enkelt. efter följde en bunt lektioner och dagen slutade kl2. gött säger jag ! kom hem och han i stortsett bara läsa igenom häftet från McD för att sedan dra upp dit och göra mitt andra pass. det gick bra idag med och jag stortrivs än så länge. sen var det hem en snabb svänga för att hoppa i träningskläderna och sen trampa iväg till bandyträningen. och nu äntligen får jag lite lugn och ro. känns fett skönt alltså. och att vara ledig i tre dagar pessar ju inte direkt. skööööna. jag saknar min syster !puss

.

k-k-k-kanon bra dag !!!

dagen började bra i morse redan kl 6.30. jag går upp, tvättar anstiktet går tillbaka till mitt rum när jag hör pappa ropa;
- emlan vad är klockan?
- hon är la typ halv sju snart. är du hemma förresten?
så pappa skjutsade mig alltså till skolan vilket innebar att jag slapp ta den tidiga bussen och kunde lägga mig och sova 20 min till. gött! sen efter en social frukost så åkte jag iväg till skolan och hade en lektion. blev plötsligt paniksjuk när matea messar och undrar om jag skulle med till junkyard och gick och sjukanmälde mig. efter en halvspårad trip dit så körde vi en portion Max innan shoppingen drog igång. jag som lovade mig själv att inte köpa ngt kom hem med två HELT amazing dragontröjor. kalla mig fantasilös som köper två lika dana. men fallet var så att tog man 3 varor behövde man bara betala för 2. och jag med min beslutsångest kunde inte bestämma mig om jag skulle ta den lila eftersom jag älskar lila men som inte är lika somrigt elr den krämfrägade för att jag inte har ngt sånt plagg och för att det är mer somrigt. så jag tog båda. lättaste utvägen. sen efter en ännu mer spårad resa hem så drog jag upp och gjorde preimär på McD. gick svinbra och det var till o med skoj. gött så att. nu ska jag återgå till lite plugg och sen ska jag ner till fiapia för käk och en uppesittarnatt (givetvis fullspäckad med plugg). o juste jag åt in fettorsdags-semla idag också MHH!
PUSS

the question remains

om man skulle behålla luggen eller låta det bli en snelugg igen?
eftersom att jag inte kan bestämma mig så får ni hjälpa mig (:




så skön låt

OHMAGAD!!!

för ca 15 minuter sen beställde jag min egen 18års present. det är nog den bästa presenten jag fått hittills!
döglad är jag!!!


nu återstår bara ett par bindningar, äre ngn som har några förslag elr ngra till salu, kontakta mig.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ur mina högtalare



nu ska jag ut o köra lite bil åså blire lite fika i skövde.
back on track

rutigt och instoppat betyder M

idag efter skolan var det hem och plugga en snabbis å sen bajka iväg till McD för lite introduktion. kommer och det första jag ska göra är att prova ut arbetskläder. tog på mig skjortan och tyckte att den va la bra. hepp, icke jag fick inte ha så tajt kan bli jobbigt att jobba i (jag tyckte den satt bra, lite stor) så jag fick en tältskjorta. efter att ha knäppt den och dratt på mig brallorna tyckte jag ändå det såg okej ut. men ack så fel jag hadde, givetvis hade jag ju glömt att stoppa in skjortan och ta på mig bältet. haha jaja. det är det allt värt, jag är i nöd av pengar och jag tror att jag kmr gilla jobbet.
nu ska jag ta mig till freja för lite volleyboll.
PUSS

storstryk

ja vi spelade ju vår första bandy match idag. va la kanske inget att skryta om, blev en förslust mot pojkar födda 95 med 15-1 haha. men jag tycker endå vi gjorde bra ifrån oss och jag själv är stolt över min insats ! och det var skoj å det är la det viktigaste.
PUSS

hej glasögonorm

kom hem från optikern för en stund sen. guess what? jag ska få brillor för typ femte gången i mitt liv. fattar inte dessa olika ögondoktorer, en ger mig lappför ena ögat, en ger mig brillor med fönsterglas i högra, en ger mig linser å denna ger mig läsbrillor. jag får nog lov att säga att jag gillar den sista mest. så nu har jag 6 par bågar att välja mellan. iof så klagar jag inte, jag tkr glasögon kan vara fett fresh om man bara har rätt. jag ska iaf köra på två par, ett par lite större å ett par stiliga.
PUSS

<3

idag ägnar jag alla mina tankar åt dig vännen

ett moln av bacon

idag gav jag mig upp lite extra tidigt för en joggingtur. gött de va. lite svårt att andas i kylan bara. när jag började närma mig mitt slutmål (mitt hus) så möttes jag av en stark matdoft. jag kommer in och där står mamma och steker bacon och ägg, redig mor tänkte jag. jennifer är hemma så det blev en redig frukost. gött. nu ska jag strax iväg till skolan.
PUSS

då singellivet är som bäst

igår va svintrevligt och i rätt sällskap så är singellivet inte så tokigt trots allt. julia hade lagat så god mat och efterrätten var ju himmelsk. vi vandrade iväg en svänga till johan och även denise. tack julia för den amazing goda maten och tack tjejor för en topppennight. PUSS

today is


dagens, samt dagens fynd

mönstring på en måndag !

yeees. jag ska mönsta på en måndag. den 30 mars drar jag til göteborg, dagen efter min 18års dag, så det blir en lugn sådan för mig. men det gör mig absolut inget för mönstringen känns lite viktigare just nu. skoj ska det bli så nu jäklar drar hårdträningen igång !
idag är alla hjärtans dag och på grund av singellivet så blir den en girlsday today. ska ner på stan med mamma för lite fika. sen till kvällen bjöd jullan (karlsson i detta fall) över mig på en sigelmiddag. det blir kanon! va lite orolig där ett tag, sitta alone på alla hjärtans dag är väl inget att hurra för direkt. så julia är väl lite utav en hjälte idag! åså var det fredagen den trettonde igår. jag hade inte alls mkt otur bara lite när det kom till körteorin. jag tar dock inte för hårt på fredagen den trettonde, tror inte att det hade gått bättre bara för att det hade varit den tolfte lixom. fick iaf 59 TVÅ ggr på raken på fas C. strörande så in ! för er som inte läser teori så är 60 godkänt och 59 i detta fall underkänt.
nepp nu ska jag ner en svänga o göra mig redo för lite stan!

PUSS

guldstjärna till mig

igår bestämde jag mig för att stiga upp kl 07.00 för lite spinning, när klockan ringde i morse tänkte jag bara NEJ aldrig i livet. det var kallt i rummet och varmt så in i under mitt stora täckte. alarmet ringde igen 9 minuter senare och jag tänkte fortfarande NEJ, tredje gången så tänkte jag hepp, får la gå upp då. så upp gick jag. gjorde en snabb energidrink och småjoggade iväg till gymmet. riktigt stolt är jag får jag lov att säga!
igår var det mys med mallan o fia sen kom karin o jullan och vi gick senare till mingan för lite käk (va många smeknamn det blev där), vi kom på att vi har ju hyrt  frejahallen 21-22 så vi drog dit, mötte mallan2 (malin o) och satte på full volym på stereon och lirade lite volleyboll och dansade haha. sen bestämde vi oss för att dra till McD eftersom alla va svintörstiga och där satt vi och fnissade ett bra tag.
nu ska jag göra mig en frukost och pallra mig iväg till körskolan för lite teori.
PUSS

ah de känns ju tillomed

nu är jag hemma från oslo. sitter ute hos pappa, känns både bra och dåligt. bra för att jag har min egna säng och kompisarna här hemma, dåligt för att jag hatar att åka från jennifer och för att jag gillar oslo mer och mer för varje gång jag är där. det har iaf varit amazing, tack jennifer igen ! och tack CJ och jessie o limpan för boende och sällskap. bilder från i lördags kommer så småningom. och tack lina för all dans ! najs. kan ju säga att det känns i kroppen asså. tack vare både alkohol och dans, kroppen är inte riktigt med. jag som körde en så otroligt nyttig vecka innan jag åkte upp, haha den känns helt bortkastad. bara att ta tag it igen!
PUSS

man får vad man förtjänar

shit vilken trip detta blev då ! underbart.
jag har fått uppleva en riktig jävla baksmälla och två helt totalballa utekvällar. kan ju förklara baksmällan, he-he. lite shopping har jag givetvis hunnit med också. saker som jag är fett nöjd med!! rea överallt typ. blir lite rädd för migsjälv ibland asså, att man typ inte kan låta bli. i lördags startade fyllan vid 12.00 haha jag nådde min topp när det var dags att gå hem och sova. aja. lördagen var det inflyttningsfest hos agnes och robin. de va la och en fest. ah shit. falköpingsfölket vad där och jag hade fett skoj. sen blev det utgång där också å de va ju inte sämre de. shit. jag är nöjd iaf. imorgonkväll bär det av tillbaka till falköping. gött på ett sätt känner jag men endå inte lixom. saknar fia lite får jag erkänna. nu ska jag återgå till The Holyday! och snö mina vänner, det finns det gott om här uppe i oslo just nu.
puss

god morgon snöiga torsdag

ibland överraskar jag mig själv lite alltså. gick up för 20 minuter sen och nu är jag helt klart så jag tänkte börja packa lite inför "resan". åker till norge idag. där med får jag en dags längre lov än alla andra. hihi! den här helgen kan nog bli riktigt bra. och som tur är CJ med i resesällskapet så nu slipper jag dendär dötråkiga resan ensam upp ! åså jag jag ngn som kan guida mig där uppe! nu ska jag dra igång med packiningen. ha en bra dag !

ohmagad!


kvinnan på bilden är nu mer anställd på McDonalds. just nu är allt hur jävla bra som helst och jag är dunderglad! oslo i morgon, lov nästa vecka, quality med jenn och cj och ah allt är bara KANON!

let the game begin!

haha slog precis vad med ida! nu ska vi se vem som vinner. den som är vigast den 2 mars vinner! let the game begin. jag hatar att förlora så jag lär inte göra det ;)
good luck ida !

tjoflöjt nyttiga måndag

haha nu äre nog tjugondetusende gången som jag startar min "nyttiga måndag" brukar alltid skita sig totalt framåt torsdag, haha aja. var precis på jobbintervju och jag är bra nöjd med min insats. sitter nu och njuter till min nya spellista som jag skapade precis. ska iväg för lite spinning nu.

lite extra info. för er som läser och går på ålleberg. på torsdag säljer vi rosor till alla hjärtans dag som delas ut i klassrummen på fredag. så gör ngt fint för en vän elr en älskare! 10 kr kommer dem kosta. lika mkt som en chese

puss

i was ugly betty

det har varit en toppen helg. dock lite lite sömn men jag klagar inte för de! i fredags blev det lite ållefestare (tema ugly) vilket var grymt skoj faktiskt. va la kanske mest för att jag hade noll förväntningar. go förfest med volleybollteamet och ett hejdundrans dansade inne på terran sen. bra kväll må jag säga. sen blev den en tidigt uppstigning runt 8.30 och därefter löd en lite shoppingtur i skövde med pappa och jenn. hittade massa "bra o ha" saker bl a en scarf från humör, örhängen, leggs, underwear osv. sen på kvällen vare lite häng med grabbarna fram till småtimmarna, runt 4 där ngn gång. ytterligare en tidigt uppstigning i morse för en trip till 157an med jenn o CJ ör ytterligare shopping. blev ett par leggs där med.