nytt i garderoben


framsteg och där med kommer framgång

kom precis hem från körskolan. suttit där i 3 h. jag har min teori att klara A-fasen och få fullpott ngra gånger innan jag går vidare till B. så jag körde A några gånger innan jag började på B och klarade B på tredje och det med hela 60 poäng. haha. aja jag klarat iaf. så gör jag nog lika dant med den. bara för att lixom vara helt hundra på att jag kan innan jag går vidare. känns skönt. hade körlektion igår och det gick svinbra. Jörgen snackade om halkan i mitten på mars. GÖTT. åså förhoppningsvis så slipper jag dendär pressen att jag ska köra upp til Idre den 9onde april, det talas om buss nu. fiint.
idag är första dagen på länge som jag bara är. kommit hem och inte har ett skit att plugga. så nu ska jag bara lägga mig framför tv'n och bara ligga där sen ikväll blir det träning så in i. wiho och i morgon kmr jenn hem :D

jag har kommit in i en dålig fast. jag får 1p ifrån alla betygskriterier hela jävla tiden.
matteprov1: 1p från MVG
svenskaprov: 1p från VG
matteprov 2: 1p från VG
ekonomi: 1p från VG
engelska: 1p från MVG
jag hatar det:(

puss så länge

inget att hurra för kanske

kom hem från skolan för ett litet tag sen. SM sket sig totalt. vi kunde varit bättre + att vi hade faktiskt otur elr så var det deras målvakt som hade tur. aja ingen idé att sitta och klaga över vad som var fel för det bättrar inget endå. bara ta nya tag i trean då ist. shit låter som om det är en evighet dit. aja anyway nu ska jag sjunka in i studiernas värld.
puss

rätt ska vara rätt

okej förlåt jag fann inte tröjan JENNIFER hittade den. men jag är minst lika glad för det! idag är jag helt död. somnade på svenskan och vaknade av att min lärare sa: hur står det till med damen?
jävligt smart att börja måndagsmorgonen med en film då, som dessutom va dööötråkigt. inte konstigt att eleverna somnar. resten av dagen ska gå åt till att studera geografi vilket jag tyvärr finner helt onödigt och lite träning. bergarter - nya gamla, mineraler i stenar? allvarligt hade jag velat bli forskare så kunde jag läst det men nej det borde inte vara obligatoriskt. tkr inte jag. det hör absolut inte till allmänbildningen. först ska jag snosa i ngra minuter sen ska jag dra igång. btw, skol SM i morgon i Frejahallen kl: 12.30!
puss

ååååh jag fann den



på fredag sitterdenna skönhet på min kropp

perfektion

idas fest var helt amazing, massa gamla goa kompisar av det finaste slag. gud vad jag gillar alla mina. lyckligt lottad skulle jag nog kalla migsjälv. det var iaf helt perfekt. förutom sista biten då karatevinet gjorde sitt. tack allihopa och tack ida <3 cred till dig



idag har varit en slapp dag. har kollat volley och hängt med mina underbara. sen så har jag lyssnat på bon iver typ heeela dagen. I love

god morgon alla glada !

jag vaknade precis och jag vaknade på så bra humör. det måste ha berott på att jag hade en så himla trevlig kväll igår! så tack :) ska snart dra iväg och sola lite tänkte jag sen ska emelie aKa teknikerN hjälpa ida med ljus och ljus inför kvällen haha. det lär bli en toppen kväll, en toppenkväll med karatevin. there whent my white month. aja det är ju trots allt 18 års fester och jag känner att jag prioriterar lite. haha nu återstår bra klädproblemet ifall jag ska ha min skinklänning eller min enutanärm-klänning.

shit nu fick jag en såndär flashback. jag hade ju en sjuk dröm i natt som vanligt. jag drömde att jag var med karin utomlands och så badade vi i havet åså kom det FETT stora vågor asså typ 20 m höga och jag då som lärt mig att dyka under vågorna gjorde givetvis detta och lärde även alla andra. blev lite utav en hero. sen så räddade jag ett barn å helt plötsligt var jag på en beach bar där det låt krossatglas överallt. shit :O ska slå upp vågor/hav i min drömbok här nu så ska vi se.

våg: se även vatten. En bild av känslomässig upphetsning - ömhet, smeksamhet ch sexualitet.
ocean: känslor, arketyisk, kraft, mat. Det här är en symbol för de kollektivt omedvetna. Att färdas över oceanen representerar mod, nystart och nya kuster. En längtan efter frihet och oberoende.
krossat glas: Ett krossat glas betyder skada och förlorad oskuld - i betydelse Deflorering - men även tur, så länge det inte är en spegel. Ibland kan ett glas vara symbol för bräcklighet i betydelse obeständigheter och förvirring. Inom alkemin kallas de vise männens sten även för glas, därför att den är betraktades vara andlig.


haha oj jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta. jaja anyway nu ska jag skruva upp min volym till den otroligt sköna musiken som fyller mitt rum denna lördag morgon, The Ramones. efter att ha sett "School of Rock" igår så blev jag extra sugen på dem :D

ha en trevlig helg allesammens. puss

ch-ch-ch-ch-changes

-->

volleybollserien here we come!

i morgon gäller det. efter att ha taggat hela veckan med pasta, gröt, proteindrinkar och styrketräning (1h varje dag) så känner sig laget (DreamTeam) mer redo än ever att möta DB VK. 16.00 i Ållebergsgymnasiet äger matchen rum. efter ett två timmars taktiksnack och lite overheadgenomgångar så vet vi exakt hur och var bollen ska läggas, med andra ord kan ingen stoppa oss. i en testmatch mot RIG-A vann vi alla tre set.
be afraid, be very afraid.



ni som vet inebörden av irioni får tolka detta på fri hand.

nu kör vi!

oh my, hur ska detta gå

första provet i mitt liv tror jag som jag börjat plugga på dagen innan, ngn gång måste la vara den första. igentligen borde jag inte ens sitta här just nu men jag kan inte koncentrera mig:P fick iaf springa av mig lite på bandyträningen nyss. det börjar sakta men säkert ta sig.
aja wish me luck!

puss

utökat min garderob med ytterligare en klänning

yepp antalet klänningar har ökat, nu är jag la uppe i 3 haha. bra för att vara mig endå tkr jag. måste ju utöka min festklädsortiment lite nu med tanke på alla som fyller 18 och de fester som väntar. denna är jag riktigt nöjd med. haha bara det att alla är svarta. borde köpa en lila snart. älskar lila. så fick jag en till topp/dress av mamma idag. vet inte vad som flugit i henne, men jag klagar inte. kände att jag behöve vara lite snäll igår, fast kanske mest för att jag ville så jag fixade lite tilltugg till filmerna som vi hade hyrt.



och ngt extra bra idag är att jag fck en spotifyinvite av cj. tack cj :D!

falköpings "alpin" , lite utav en besvikelse

efter en hård men otroligt lyckad 18årsfest igår så gav jag mig upp relativt tidigt i morse för att ringa och väcka matea och fråga om hon skulle med upp till backen, vilket hon givetvis ville. 20 minuter senare är vi på väg upp och jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig igentligen. men oj va dem göra allt sämre än vad det skulle kunna vara kan jag ju tycka. så det blev inte alls för många åk. men gött vare la iof att få testa lite.

och tack igen patricia för igår. det var en störtskön fest! och hon fick en bil ! fatta det lixom


<3


<3

en storm, en bättre storm

shit nu är det mycket alltså. inte skolmässigt. det börjar nästa vecka, men träningsmässigt shit. träningar upp till halsen. vi har ju äntligen som sagt fått vårat efterlängtade damlag i innebandyn så det blir ju en del träningar där, så känner man att man borde utnyttja gymkortet för att inte kasta bort pengar, åså äre volleybollen som börjar dra igång (iof inte speciellt jobbigt) som tar tid och försäsongen med fotbollen. shit. det är iof skitskoj. men frågan är hur bra för kroppen det är. börjar få ont lite här och var, framförallt i benhinnorna.. bara så ni vet det lixom. he-he
yes och tjötet om brädan har jag lugnat mig lite med men jag har bytt taktik nu.
pappa: gud jag kollade på Wild Hogs igår och oj, förstår du vilket sug jag får efter att åka mc eller? jag vill bara ha bra väglag nu på en gång och dra ut och köra en sväng.
jag: du pappa. tänk vilket sug du har, du har inte tänkt på att det är exakt samma för mig eller? fast med snowboarden då såklart. nu har jag snö o allt är perfekt, men bräda? det är precis lika viktigt för mig som för dig fast ändå kanske mer viktigt för mig för att jag har åkt snowboard längre, mkt längre än du har åkt på din mc. tänk på dedu! förstår du nu hur jag känner?
pappa: mmmjaja vi får kolla på det.
haha ibland tänker jag till, även fast det bara är sanningen lixom men jag tycker ändå att min taktik är fett bra :D
inte sant?

ska ni ha ngt bra så ska ni ha Bon Iver - Skinny Love

en spansk morgon

efter alarmet ringt kl 9.30 och jag tryckt på snooze ett antal gånger så palrade jag mig iväg till statoil för att köpa två trisslotter och en stor marabou digistive som kommer att bli lasses 43års present, hurra för min fantasi och mitt cashflow. haha. aja jag hoppas han förstår att det är tanken som räknas. nu har jag precis avslutat min spanska inläming. ska ju försöka ändra på mina rutiner att låta allt annat än plugg gå före. ganka gött att ha det gjort nu kan jag ju tycka.
igår blev en mycket trevlig kväll bestående av kyckling, kroketter, sås, hallon milkshake och the guardian med malin fia och jennifer. åh jag bara älskar the guardian. har ni inte sett den så gör det!!!
idag blir det lite teoriplugg och senare kalas för lasse. nu ska jag ner och ge honom min känslofyllda födelsedagspresent.

hejhej

företagssam dag

blev en halvtidigt uppstigning i morse för att hjälpa ida med håret. blev skitbra om jag får säga det själv och jag är imponerad av mig själv hur bra jag blett på att lägga slingor i paket, mycket skonsammare. sen tog jag och pappa en lunch på stan, vilken pappa jag har :) snart kmr fia och jag ska tvinga henne att lägga sig stilla brevid mig och kolla på film så jag kan få sova innan vi ska ut på kvällens äventyr. elr ja, äventyr o äventyr blir nog en matlagning/film - kväll med jennifer och malin. gött de lixom. annars har jag inte mkt mer att bjuda på vänner.
btw ser det mkt ljust ut med snowboarden. och jag har även fått en jobbintervju! wiho. things are clearing up!

besvikelse och förälskelse

nepp det blev inget åk i backen igår tråkigt nog. när jag kom ut från körsklan så regnade det, så lockade inte så mkt. typiskt. ska försöka ta mig dit i helgen.
å självklart idag under min ûbertråkiga administrationslektion så hittar jag min kärlek.
en omatic bräda designad av Hampus Mosesson och den är bara to die for alltså. så nu gäller det bara att tjata på mamma och pappa om en tidigt 18årspresent. wah vad glad jag skulle bli!



håll tummarna. jag är iof rätt bra på att tjata

äntligen lite bräda och ett steg närmare körkortet

helt helt underbart. jag har längtat hela dagen haha, även fast jag bara ska åka bräda här i fkp. känslan att bara åka lite får magen att börja pirra. ska upp med matea en sväng runt fem. innan dess hade jag tänkt att ta tag i min bokredovisning som jag har tills i morgon. shit. jag hatar redovisningar. det är en sak som ska bli så sjukt gött med att sluta skolan, att slippa alla jävla läxor och inlämningar för det är så sjukt tråkigt. jag förstår igentligen inte varför man har läxor och sånt? isåfall om man har läxor borde man få göra dem på lektioner och samma gäller med inlämingar och okej, hinner man inte på den tiden man får i skolan DÅ man man jobba hemma. men skolan borde ändå stanna i skolan tycker jag. inte konstigt att ungdomar inte sätter igång och pluggar direkt efter gymnasiet, man är ju i stort sett utbränd. haha jag har känt mig utbränd i två år snart. antingen är jag klen, trög elr så vet jag ännu inte helt vad order utbränd betyder. jag vet inte. ibland känner jag mig iaf så. tänka att bara ha ett trevligt jobb som man gillar, ett gött cashflow, ett körkort, ett eget crib och massor av farvoritfritid. det skulle vara ngt det. jaja jag får väl längta efter det i 1½ år till antar jag =(
men oj va jag ska vara glad när jag har allt detta! juste innan backen ska jag även till körskola för att göra min första sittning vid datorerna ! wiho
lite bilder från åkandet kanske kommer.

hej

sista lovdagen och jag söker snowboard

god morgon.
idag är det sista lovdagen. har vilat ut min nu så jag känner mig rätt redo endå. varit ett bra lov med mkt kompisar&familj. jag har kollat runt lite på brädor det senaste med tanke på att jenn kanske skulle kirra min. hittade en fet burtonbräda men jag tror priset överskrider mina ekonomiska möjligheter. men det finns ju en hel del andra som är helt okej. jaja det löser sig. rätt sugen nu alltså. ändå har jag inte åkt ngt än. suuuuger.! idag ska jag ner till stan för en fika med karin sen ska jag plugga körteori (jippi). ikv äre bandytime igen. har jag inte sagt det tidigare så berättar jag nu, vi har fått ett damlag här hemma i fkp vilket är sjukt skoj. kan bli nästa grejen! nu ska jag ner o äta frukost. btw... clara är hemma!!! so nice
här får ni lite bilder från lovet (: