kusten

nu åker jag och pappa till kusten, eller han mc och jag bil. fint vänner, vi säger så.

och grattis julia, finally!

1918

lördag
voila


gårdagens inköp


dagens inköp

ikväll blir det fest endå. jag kan ju ha mest tur i falköping. o jenn är hemma, det mina vänner, det är fint!
PUSS

nyttpåg

hej vänner. idag är det makeoverdag. nae kanske inte direkt. jag sitter här med folie i hört å väntar på ljusare tider. ska snart fara iväg mot uddevalla å hämta hem jenn men innan det, ett shoppingstop på junkyard.
bye

oranga byxor och röda bär
jag har varit på stan med mamma, köpt mig en go tröja å ett par oranga chinos. även köpt mig en ny telefon och där med kommer ett nytt nr. så fråga så får ni't. jag har klipp min farfar och tjänat en femtiolapp, jag har pratat med min farmor, jag har sprungit 5 km, jag har plockat vinbär som ska bli paj, jag har gjort massa saker idag.
PUSS

happening

idag var vi på liseberg! jag, mamma, lasse, viggo, arne och adam. det var trevligt och jag har inte haft så goda skratt med min mor på ett tag. jag ska inte äta godis på ett tag sa jag, idag vann lasse tre stjärnvinster och jag en första vinst. det är vad som händer nu.
PUSS

skrivtorka eller nått..

ja kära vänner. jag har ingen ork just nu. å för det andra vet jag inte vad jag ska skriva om numer, rätt dött i mitt privatliv. elr nae lite fest hare ju varit och några sick efterpatyn men inte mycket mer än så. när saker börjar ske låter jag er veta. och dedär men foton har inte varit så högt prioriterat. kom tillbaka om ca två veckor, då har jag semester och då borde jag ha lite mer att berätta. so long!

teori

jag fick för mig att jag hade en hjärntumör och fick störda tankar, sofia sa att det berodde på min mobil, så jag slänge den.
försöker ni nå mig så kan ni lika gärna ge upp.

backtoreality

nu är jag hemma från itaien, eller nej, jag har varit hemma sen i söndags. italientrippen var väl inte någonstans i närheten av vad jag hade förväntat mig. men det var bra endå. men nu är man ute ur ytterligare ett moment och back in reality igen, där med kommer jobb och vanlig falköpingsvardag. jag har lite planer på G. lite saker som jag alltid velat göra men som jag aldrig gör. så det hade jag tänkt ta tag i. ni kanske får se någon gång. tagtagilivetvecka.

italienp.s. vi tog hem vinsten d.s.