belöning

ibland när jag anser att jag överträffar migsjälv så unnar jag mig saker. idag blev fallet en klänning och en jacka

i'm famous



jag har gått ner 50 kilo!

minns ni domdära 100 mentala kilona som jag bar på? jag har tappat 50 av dom. workouten tog närmare exakt 43 minuter och tog plats på borås trafikskola. lite svettigt och lite darrig får jag erkänna att det var. med andra ord så klarade jag uppskrivningen idag. otroligt skönt. bara andra halvan kvar!
PUSS

my birthday yesterday

juste ja har fyllt 18 också. höll jag ju på att glömma. det blev en utekväll på terrassen vilket var stimmig, ganska dimmigt men mycket lyckat. tack till jennifer o martin framförallt som gjorden dagen ultimat. dagen fick även ett fint avslut.
puss så länge


amfibieunderhållsbefäl!



på dagens schema stog mönstring! gick upp runt sexsnåret för att runt tio i sju ta mig till götet för lite mönstring. efter en längre spårvagnstur fylld med samtal till diverse folk för lite pepptalk kom jag äntligen fram. dagen började med ett inskrivningstest vilket gick hyffsat, psykologsamtal kom näst och sen hade vi lite lunch. efter fisk med potatismos så fick jag hoppa upp på en bänk hos sköterskan och ta EKG och puls, kollade även rygg, syn och hörsel. efter det bar det av till styrketestavdelningen där jag fick mäta och väga mig för att sedan lyfta en slags skivstång det snabbaste jag kunde. gick också bättre än väntat! sen kom vi till den fruktade konditionen, den gick också otroligt bra.
till sist fick jag äntligen sätta mig och prata med en mönstringsgubbe vid namn Lars om vad jag kunde bli inom det militära.
jag fick äran att bli amfibieunderhållsbefäl, lite complicated men kort och lätt så är det mycket båt, stridsbåt, man kliver om land på ständer och annat och utövar anfall. som befäl kommer jag alltså leda grupper, i detta fall killar då. najs! haha
hela lumpen kommer att ske i stockholm. nu har jag ännu inte godkänt tjänsten men platsen är min om jag vill ha den och jag har två veckor på mig att bestämma mig. kort och gott om min dag där då!
PUSS

skoj i luckan

haha det har hänt igen. i måndags när jag jobbade (mcd) så stog jag i första luckan i driven. så kom det en pappa med sin son. pappan kan väl ha varit i 30 års åldern i ungen typ 3 kanske. pappan började att beställa å sen kom vi till lillkillens happy meal.
- jag skulle jätte gärna vilja ha äpplen, hmmm åså skulle jag jätte gärna vilja ha cola till den, tack så mycket. o du, vet du?
- ne vadå?
- nästa gång jag kommer vet du va du ska få då?
- oj ska jag få ngt? vadå för nått?
- du ska få en ring av mig, för du är så vacker, nästan så vacker som en princessa.

vadå nästan ? skaru ha din happymeal eller? nae så vare la inte men han va typ sockersöt. sen om det var pappan som lurat i ungen massa flirtiga kommentarer kan ju säkert diskuteras. gulligt var det iaf.
mindre gulligt var det idag när en kille drar upp i en volvoliknande bil, piercad i ögonbrynet o har la kanske sett bättra dar. han va säkert en 40plusare. anyway,
- jag ser allt hur du spanat på mig när jag stog bakom den andra bilen, du vill ha mig!
- hehe nae jag kollade i spegeln där borta.
- ah du va söt du, men du kan la aldrig vara singel?
- jo jag är ju detta......
- ojdå, ah men kan inte jag tfå räffa dig då?
- asså jag jobbar ju rätt mycket å så (tror att han driver med mig)
- ah men jag kommer upp i morgon då?
- ja men gör så.
- men kan jag inte få ditt nr då?
- kan du la, men hur var det nu skulle du ha två chese?(tror fortf. att kan skojar)
- nej men allvarligt ge mig ditt numer så kan vi träffas?
- nää. vänta här så hämtar jag din mat.
- aha så du gillar mig vist eftersom du kommer med maten så snart.

både andreas och emanuel har hört hela grejen i sitt headset. och kommer rusande för att se hur killen ser ut. emanuel ger honom maten och säger hejdå. jag slapp det.
haha ah kul sånt. nu ska jag sova. hel död. åså äre svenskaskrivning i morgon o 3 h. inte lika najs.
PUSS
-

stressiga tider

ah nu är det stressiga tider vill jag lova. mycket jobb pga att jag måste byta tider hela tiden, ett körkort som väger ca 100 kg mentalt och skolan som toppar av det hela. usch idag var jag nog lite hemskt. hade en lektion med jan frendén och jag va på ett djävulskt humör. så janne ska ha en ursäkt. nytt är att jag har hittat glimten för queen. så det är väl dom som rullar på min spellista nu mer. najs! nu ska jag iväg och lämna tillbaka det sista vi lånat till festen, skönt att avsluta det kapitlet! sen blire lite mer jobb ikväll.
PUSS

nedrans så bra

idag vart det lite skolkonsert på stadsteatern. måste ge dem redigt med cred för den alltså. svinbra. kan varit det bästa uppträdandet jag sett under min långa gymnasietid. toppen! skulle jag ha en skala här så skulle markeringen sitta utanför 0-10 sträcket. givetvis på 10 sidan då. annars har jag hämtat min väska idag och strögat lite med ida som fick körkortet igår. grattis till dig vännen. va la på tiden iof. nu ska jag själv lägga mig med teoriboken o studera lite sen ska jag iväg till jobbet.























ett helt lovely linne, Nike och jag har äntligen
plockat fram min supderduper jacka, WE

å juste ja. jag kör ju min lilla process här att försöka få ut alla som är 18 på lördag. jag gör då min första (lagliga) debut på falköpings Terrassen. vill ju ingen missa. så gå ut !
PUSS

lite mera nytt




lite nytt i garderoben!

nytt på väg



jag unna mig denna idag.

vad betyder respekt?

vill börja med att tacka alla som kom igår. tack! tack för alla toppenfina presenter och tack alla ni som hjälpte till under kvällen. ni är guld! men jag kan inte låta bli att säga till er andra, och ta åt er ni som känner er träffade, vilken jäkla besvikelse. okej att man vill festa, okej att man vill ha skoj. men när man börjar bete sig som många gjorde igår så undrar jag om ni vet vad respekt innebär?
jag får se kvällen i helhet o den var trots allt som hände helt godkänd. men jag är nu en erfarenhet rikare. att stå och städa efter fulla kidz från kl 03.00-10.00 är inget jag förederar. men nu vet vi, jag och sofia.
nu låter det kanske väldigt negativt men hela poängen är att jag vill att folk tänker efter och hoppas att dem lär sig något och förhopningsvis visar mer hänsyn till nästa fest de blir bjudna på.
men som sagt. tack alla ni underbara människor som dök upp igår. kanon!
puss på er.




svart har blivit vitt, helvetet har fryst till is!

ja ungefär lika liten chans som att svart skulle bli vitt och att helvetet skulle frysa till is trodde jag att chansen att jag skulle bli morgonmänniska var. men oj vad jag haft fel. idag vaknade jag kl 8.00 och kunde inte somna om. så jag gick ut en sväng. kan inte minnas ngn helg detta året som jag sovit länge? konstigt. fast jag vet inte, det kanske är bra. känns ju som att man får ut en hel del mer av helgen.
idag har det varit fix, oj va fix det har varit. men bra blir det! sitter nu helt lugnt o trött efter att ga varit stressad och uppspelt nästan hela förmiddagen. sofia kommer snart och vi ska dra ett sista rejs innan allt är klart inför ikv. ha det bra folks!
PUSS

hipphipphurra

en av de finaste vänner jag känner till fyller hela 18 år idag. vem annars om inte min fina fia? GRATTIS TILL DIG PLUTTAN! "jag är la kanske 18 i kroppen men inte i huvudet", det stämmer fia, och får jag säga det själv så ska det alltid vara så. man ska förbli lite barnslig..

mina vänner, det börjar närma sig

jag hopper heligt och innerligt att alla som fått sinainbjudningar är redoför morgonkvällen! får jag som jag vill så blir det fett! och minns ni vad jag skrev i förra inglägget? jag skulle skutta av lycka för att dessa otroligt långa och tråkikga skoldagar är slut för denna vecka. idag har varit en bra dag endå. spanska prover är ur världen. nu vänner jag se mina efterlängtade oth och gg avsnitt. love till er.
PUSS


slippery drive

hallå. tört här det senaste alltså. har glömt min kamerasladd hos pappa, nu är jag hos pappa och har glömt min kamera hos mamma. idag har det varit fullt upp med fix till helgen. så inget plugg har hunnits med. inte ens träning. så nu ska jag äntligen sätta igång. provet är på fredag o jag börjar nu. woho. mkt klaga här det senaste. men så fåre va. tänker inte låtsas som att solen skiner när det regnar över mit huvud. icke. i morgon äre halkkörning som står på schemat. ska bli skoj. lite pirr nu alltså. börjar närma sig. ha d bra vänner.
puss

skolan tar död på mig, säkert er med!

fyfan jag orkar inte mer. mitt eget fel iof. kan kan stolt erkänna det. jag är en sån "äh-det-är-långt-kvar-jag-gör-det-sen" människa. sorligt men sant. nu sitter jag här med all skit. men en bok vi ska redovisa i morgon som jag endast läst 70 (65) sidor av som jag nu lästa allt om på wikipedia. woho. vilken exemplarisk elev jag är va? när fredag börjar lida mot sin eftermiddag ska jag hoppa av glädje!
wish me luck!
PUSS

dvärgen tills imorgon

uh. kom hem från jobbet precis. helt död. träningsverk, lite sömn och mättnad. lägger jag mig ner somnar jag la innan jag ens hinner stänga ögonen. så kom jag på att svenskaboken "Dvärgen" ska vara utläst till i morgon. wiho. jag har bara ca 130 sidor kvar. inte nog med det, boken suger totalt!!! usch. jag vill bara gå i ide. lite sent kanske men endå. aja. ska la sluta skriva här och börja läsa ist. just nu ser jag inget ljust slut på denna kväll. puh.
ikv blire ingen puss

stearin

jag ska precis sätta igång och städa rummet. jag hittade precis en av mina favorittröjor som jag kom på att jag fått stearin på. äre ngn som har ngt bra knep att få bort det? skriv isf. thx.
vart nere en svänga på stan med mamma idag också. köpte mig ett par ljusa chinos. va la på tide kan man ju tycka. vad jag ska ha på mig till festen nästa helg är fortfarande oklart, men jag har nog ngt på gång. nu mina vänner ska jag ta mig en tupplur. börjar jobba 16, känner att jag behöver lite sömn innan dess.
puss

förlust

ah, det blev en förlust. kan man inte va bäst, så kan man iaf vara snyggast och där vann vi ju rätt överlägset.

som en ballong

usch jag ligger här i sängen. ont i magen så att. tror att jag är lite gluten allergiker. suger göre. så nej, speciellt taggad inför volleymatchen är jag inte för tillfället. men no worries mates, jag kommer jag med. ge mig lite tid ba så är jag så pepp som det går att bli. hare gött så återkommer jag med resultatet senare.
PUSS

en besviken tränare

shit. ni vet dedär träningsschemat som jag la upp? ah jag har ju varit lite småsjukt det senaste och jobbat. så denna veckan hare minsann inte blett mkt träning. borde ju verkligen ta tag i det. men det är ju jag, jag som vanligt. jag önskar jag kunde sluta säga så. . haha. aja, gött med fredag idag. på schemat för dagen står en otroligt spännande volleyboll match mellan lag DreamTeam och lag Åsarp-Trädet. heja DreamTeam (laget jag spelar i), huvusaken är att vi har roligt och med fölket i mitt lag är det svårt att inte ha det. nu äre bäst jag skyndar mig och äter frukost. tidig fotbollsträning idag. hoppas innerligen att vi är innte med tanke på vädret som inte gynnat allt för mycket just nu.
PUSS

ur mina högtalare



detta kan vara den absolut bästa låten. plus i kanten är ju de tajta brallorna. på den tiden såg man ju direkt vad karlarna gick för.

igår var, idag är, 21 är fest!



idag hade vi matteprov. och jag kan nog säga att det gick rätt så jäkla bra. igår blev det inget bloggnade därför grattar jag john i efterskott här idag ist. grattis i efterskott John! å hör detta vänner, jag har bokat uppskrivning och uppkörning. gött då har vi en säkrad bil till "peace and love"! inte illa hu? nu fattar man att man verkligen är på G alltså. snart 18! bara sjutton dagar kvar om man inte räknar med idag.
igår han jag med lite jobb mellan allt pluggande. okej, så mkt plugg vart det inte, jag överdriver lite. idag skulle jag dra igång med träningen igen efter förkylningen vare tänkt men icke, jobbet ringde så jag ska ta mig en sväng dit ist. behöver cash. å alla vänner på facebook, håll ögonen öppna efter inbjudningar till min och fias pang18årsfest. boka inte upp ngt den 21!
PUSS

sebastian&pärry20år

yes igår vare lite party. sebbe och pärry har fylt 20 så det var dags att fira lite. började med käk och lite bildspel på mingan sen mellanlandade vi hemma hos pärry för lite fest och sen vare back till mingus igen. kvällen va svinskön och kvällen slutade med två efterfester. först lite lugnt hemma hos seban sen vidare till världens röj/rave hos mikael. va hemma runt halv sex. har ändå fått en del gjort idag. elr ja, övningskörde till skövde för att kolla lite bio. vi såg bedtime stories, tror jag den hette. fett rolig tyckte jag. annars hare vart lugnt. imorn äre körlektion kl 8.15 så får la skaffa mig lite sömn.
PUSS'

new


no nightmares

jag satt precis här och läste igenom lite gamla inlägg. det slog mig då att jag aldrig drömmer mardrömmar längre. det var ju ett tag där som jag alltid drömde om läbbiga saker. we'll reeders, those days are over. för nu iaf. vidare till lite mer väsentlig info, jag har blivit lite sjuk. idag vart jag det iaf. igen skola idag. mamma lockade med mig till skövde ändå. vilka morsa va? aja där hittade jag iaf en svena snygg skjorta på H&M herr. jag gillar her mktmkt mer på H&M måste jag erkänna. ikväll hag jag haft lite myskväll hemma hos pappa, vi har lagat dräggelgo mat och kollat tv. jag tänkte la snart hit the hey, måste lägga mig tidig. work i morgon, sen blire lite fest så.
PUSS

tappra kämpar

usch jag tror jag börjar få sjukan. vaknade i morse helt död hemma hos sofia, gick upp och gjorde äppelpaj och vanlijsås till frukost, hoppades på att lite gott skulle få mig att må bättre men icke. runt tolv tog jag mig till körskolan för lite teori med ida. woho, jag klarade slutestet. det innebär att jag bokar halka, uppskrivning och uppkörning nästa vecka för hoppningsvis. chill. jag och ida (som också kände sig sjuk) gjorde ytterligare ett tappert försök att bli friska genom mer go mat, dvs en valentino-pizza. illa gött de varå. nej vi kände oss inte bättre så vid drog till statoil för att köpa två burkar Ben and Jerrys. ännu goare. nej, det hjälpte inte heller så jag stack till gymmet vilket gjorde allt värre. haha. ja nu har jag gjort mitt sista försök, c vitaminer alltså massa apelsin. får la se om det gör susen. tänkte krypa ner i sägen och invänta V for Vendetta. PUSS

sovmorgon som kunde varit ännu mer sov-morgon

idag hade jag en go sovmorgon. men tidsoptimist som jag är så kom jag givetvis sent till skolan i vilket fall. men positivt var att när jag kom så kom hela klassen ut från klassrummen med böckerna i händerna och säger att lektionen är inställd. fandå, här har jag cyklat som ett djur för att hinna till skolan i tid åså kunde jag haft sovmorgon till 11.30 !! inte nog med det. när jag är redo för min andra lektion så kommer min lärare 20 minuter sent. ännu längre sovmorgon tänkte jag. stack ner en sväng till körskolan också. börjar få kläm på dethär nu. klarade ytterligare två faser idag. i morgon är det lite körning på g. vart en lugn dag annars. bakar paj med mamma för tillfället, elr ja ena pajen står i ugnen. ska ta mig en svänga till gymmet sen också för lite spinning med pappa hade jag tänkt. så lång!
PUSS

my babe for a ride

blev en sväng till backen idag med fille, hampa, felleh, putte m.fl. gött vare. nya brädan gå bra som bara den o jag är svinnöjd! annars har jag inte mkt mer att säga. jo jag klarade fas F woho. intresseklubben antecknar! god natt folks.
PUSS

who needs a boyfriend, i've got this?!


late

idag bokade jag biljetterna till mönstringen och skapade även ett träningsporgram som jag kommer följa så gott jag kan fram tills den 30 mars. i morgon ska jag börja tänkte jag. och i morogn ska jag hämta min snowboard! PUSS