.-


pinne

ouh hemma från 2,5 h träning. eftersom jag inte tränat på mega länge så lär jag vara stel som en pinne imorgon. den stora frågan är nog om jag ens kommer komma upp ur sängen imorgon. det lämnar vi åt the future. bandyn gick iaf bättre än väntat + att det var svinskoj. nu ska jag hoppa in i en välförtjänt dusch med mitt nya shampoo ;)

pusspåer.


findag

idag har varit en fin dag. karin, julia och jag strosade omkring inne på A6. fick med mig jeans, tröja och sängkläder hem så det var successful shopping idag. haha på vägen hem smidde vi planer vilket jag tror kommer bli bra. som jag saknat våra stunder. ingen sjunger powerballader lika bra som vi! juste, jag tog tag i träningen idag. jag har blivit klen :(

.

PUSS


.

jag kan nog slå vad om att jag är tröttast i sverige just nu. va uppe tidigt imorse för att åka till tidinigen. haha både jag och simon va jätte nervösa inför "artikeln" men det gick nog vägen tror jag? vi får se. haha ingen av oss ville vara med på foto men ändå ville ft-tjejen ha med oss ut och fota oss framför ett träd. usch. gick iaf hem och sov. mötet tog ju bara 15 min, vaknade precis. vi ska tydligen iväg till jkp idag för lite shopping enligt julia och karin. det blir nog bra med mitt goa cashflow! inte.


för gamla tiders skull.

 


.

jag kan nog slå vad om att jag är tröttast i sverige just nu. va uppe tidigt imorse för att åka till tidinigen. haha både jag och simon va jätte nervösa inför "artikeln" men det gick nog vägen tror jag? vi får se. haha ingen av oss ville vara med på foto men ändå ville ft-tjejen ha med oss ut och fota oss framför ett träd. usch. gick iaf hem och osv. mötet tog ju bara 15 min, vaknade precis. vi ska tydligen iväg till jkp idag för lite shopping enligt julia och karin. det blir nog bra med mitt goa cashflow! inte.

p.s här vil jag alltid vara.

 


comeback


på onsdag mina vänner, då ses vi igen ;)

jag går sönder

var på väg ut till pappa för att umgås och vila. det är här jag vilar som bäst. fick dock en sjukt tråkig syn på vägen hit ut. dom har rivit våran lilla skog "raicer skogen" som vi kallade den. skogen med alla småstigarna och cykelbanorna i. den som vi alltid cyklade i när vi var små, där vi hade våra kojor, där jag och frida hade vårat eget träd. hela den skogen är borta. o för den lamaste jäkla anledningen och dummaste för den delen. jo dom ska bygga industrimark där. fyfabian vad jag hatar sånt. river bort gamla minnen, naturen, våran lilla skog för att bygga ngn jädra lastcentral. jag går sönder inombords.. min skog, vår skog, den är borta :(

.


feelin'it

idag har varit så himla bra trots att jag inte är helt 100. jag vaknade imorse med svunlna halsmandlar och en mindre huvudvärk men inget värre än så. imorgon tror jag att jag är frisk! jag fick finbesök idag av cissi och clara som kom med den geniala idén att beställa pizza. med tanke på att jag levt på vatten de senaste dagarna så skulle en pizza sitta fint. tack tjejer. jag ringde min pappa för en liten stund sen för lite moraliskt stöd. jag dör om inte jag får träna snart. har typ inte tränat på 4 veckor o det är nästan skam på det. det kryper i hela kroppen på mig så om jag är helt kurerad tills på måndag så ska jag chocka gymmet med att göra en comeback o det med rivstart. tss. det lät dramatiskt men ni förstår vad jag menar. satt och lyssnade på mtv´s "M is for music" idag och hittade massa gamla goa hits som jag glömt av så nu finns några nya låtar addade på min spotifylista. simma lugnt.

går på bättringsvägen


det verkar som om jag börjar nå korsningen mot bättringsvägen. inatt vaknade jag med 39 graders feber och trodde jag skulle koka över. men det var nog då jag nådde min sjuk-topp för att återvända till frisknaden igen. fast jag ska inte ropa hej än. men det känns iallafall lite bättre idag. det har på ett sätt lönat sig att vara sjuk. jag har kommit ikapp i mina serier, elr två av dem iaf, one tree hill och lipstick jungle. så allt dåligt har det inte varit. jag ska sätta mig på altanen om en liten stund tänkte jag, har inte varit ute sen i förrgår kväll.. vi hörs!



it's all about finding magic in unexpected places

idag, mew

No more stories Are told today I'm sorry They washed away No more stories The world is grey I'm tired Let's wash away


tack!

du är bra! fick ett sms för cirka 1o minuter sen där det stog att det ligger något i min brevlåda. jag bad mamma gå ut och kolla var det var.
- vilka fina vänner du har emelie! åså höll hon i en stor godispåse med presentsnöre och ett kort på:
detta kanske piggar upp lite (:   <3 lisa. 
haha du är för bra ! känner mig redan lite friskare!

buhu

jag vaknade med ngn influensa imorse. fy bubblan. jag som avskyr att vara sjuk mer än något annat. jag skulle hellre äta en burk sill än att ligga här mer värkande kropp.

.

idagharjagsaknatdig.minfina.


grattis

igår vart det artonårsfest för elin, ida, antonia och matilda. tack tjejer. det gjorde ni bra. idag mår jag inte lika så. ont i mitt stackars huvud, i min nacke och rygg. jag fick en bra kväll iaf. gästades av martin, jakob, jonas och lovely-lisa. nu har jag sett den senaste fast and the furious. den var bra. nu, sova. jobb imorgon med. jag behöver vila.


imindvdjustnu


jag vill inte vara här längre.


.

som tiotusen skedar när allt du behöver är en kniv, som en gratis åktur när du redan betalt, som en no-smoking skyllt på lunchrasten. visst är det ironiskt?

pirrimagen

gick upp halvåtta i morse för att skriva mitt svenska tal som jag skulle hålla idag. började tio så jag hade gott om tid på mig. oengagerat och kort skickade jag iväg vad som skulle likna mitt tal till min mail för att skriva ut det i skolan. väl i skolbibloteket insåg jag att om jag inte gör något åt detta värdelösa tal så sitter jag på ett säkert IG. så jag tog hjälp av min trogna vapendragare cecilia gustavsson. med hennes hjälp blev mitt tal inte så pjåkigt. tråkigt att erkänna med jag suger i svenska! efter att ha fått i mih endast två gafflar rivna morötter på grund av nervositet så satte jag mig för att finslipa lite. gick sen till min lektion med darrande händer och kramp i magen. jag hatar att prata framför folk. och jag blir alltid generad så det är svårt att dölja det. med darrig röst och en rodnad upp till öronen började jag med mitt tal. det löste sig ganska fint. typ först nu nervositeten släppt. ett tag hoppades jag att jag skulle svimma så jag slapp. jag insåg att det kommer nog inte hända så jag och simon började göra en plan. vi insåg snart att den inte skulle hålla. har jag alltid varit en mes?


hoffmaestro & chraa

cirkus fyra timmar innan konsterstart bestämmer jag och cissi oss för att gå på hoffmaestro i bgb. i en jäkla rush han vi hämta ut biljetter, hämta donken, köra genom halva stan och hämta fritidigtskort och slutligen springa till stationen. impuls är alltid bäst. man ska lita på känslan för studen. och indeed, kvällen var superduper. stog och hoppade de första 15 minuterna sen ansåg både jag och cissi att det var för svettigt och för överdrivet trångt så vi tog oss snart till baren och granskade hoffmaestro därifrån. ikväll var bra.
imorgon har jag svenska nationella muntliga. och jag har inte skrivit mitt tal än. för mig är det okej, jag bestämde i början av detta året att prioritera vad som för mig anses roligt och viktigt först, resten löser sig alltid.

 


enlitenlitendel


paralyzed

ja det skulle fasiken inte förvåna mig om jag trillar ner från en trottoarkant och blir förlamad för resten av livet med min jäkla otur. vi kan ju börja med hela usa grejen. inte nog med det. när jag på måndagkväll kommit fram till beslutet att faktiskt ta mig till skola på tisdag så visar det sig att vi inte hade någon religion som var min första lektion. kl är åtta på morgonen. min andra lektion började två. otur. när jag idag slet mig upp ur sägen klockan sju för att ta mig en löprunga innan jag började vid tio så märker jag att mina joggindojjor är ute hos pappa. otur. jag tar bilen dit, hämtar mina skor, åker tillbaka till mamma och ger mig ut i regnet. väl hemma börjar jag göra människa av mig själv för att sedan ta mig till skolan. korridoren är tom och jag börjar tänka. hmm har vi redan börjat, isf är jag sen som vanligt, neee det kan väl inte vara så att vi inte har någon lektion, nej sån otur kan jag la inte ha ändå, det finns en gräns. mina vänner, jag har klivit över den gränsen för ett bra tag sen. mycker riktigt med allt i sin ordning så hade jag ingen svenska. nästa lektion; 13.00. ska jag kratta eller gråta? jag gillar ju att tro att allt har en mening. jag skrattar.



.



god natt mina fina.

NYÅR!

hur gött e de inte då? den 31 december blir vi ett gött gäng som drar upp till idre för andra året. fast denna gången ligger standarden några ribbor högre. och jag längtar så att redan. det kommer bli så bra. jag bara vet det.



pax för dubbelsängen!

eller jacuzzin, det är inte så noga.

världens finaste

hemma från staterna. usch jag hoppas jag slipper flyga på riktigt länge nu. hatar't. var en rätt rought resa hem och jag som redan har flygplansskräck greos ett antal gånger av panik av all turbulens. tacka gud för hoffmaestro - i'm not leaving.
väl hemma fick jag en superfin överraskning. jag höll på att packa upp allt och stod i min garderob när jag hörde något tistla utanför. där stog clara och cissi med en korg full av typiskt svensk mat! ni är bara great!
PUSS

my work here is done!

idag ar sista kvallen med mormor. my work here is done. imorgon bitti arker vi till spokane dar vi gor den sista shoppingen. vi sover sen dar pa hotell och pa sondag borjar min langa och ensamma resa hem. hem, hem. det kanns gott att sriva det. jag ar klar med usa for denna gangen. redo for mina fina vanner dar hemma nu.

idag var jag med min cusin pa collage. aaaaaah jag vill ga pa collage! det var som i filmerna ni vet. det vore sa ballt. haha satt med i hennes klass idag. fattade inte riktigt va de pratade om och jag var svintrott sa ja lixom var inne i mina egna tankar o typ halvsov. sa fick jag en fraga av lararen som jag aldrig uppfattade, hela klassen vande sig mot mig och jag rodnade sag la ut som en tomat. sjonk ner i min stol och svarade.. eeeeh i don't know? han stallde nagon fraga om europa. since we have a student visiting from europe.blablabla. sa fragade han mig. wops. men jag ar faktist har pa semester sa aven det anser jag okej.
nu ska jag hoppa i sang sa jag orkar med morgondagen.
PUSS

ps. idag smakde jag pa krokodil ds.

casino non-skills

ja som tidigare namnt sa var vi pa casino ikvall. jag stoppade i 1 dollar = 7 sek och vann 15 dollar = 105 sek (tror jag). najs tanke jag. givetvis sa kunde jag inte sluta spela. kvallen slutade med att jag lag back 20 dollar. way to go emelie.

today is a kind of good day

kom precis hem fran ytterligare en runda pa shoppincentret, idag fick jag bl a med mig ett par superfrasch snowboardboots hem fran DC. superduper skona. det har varit sjukt mkt shopping nu och jag borjar fa lite angest haha. jaja man far tanka att man inte har chansen att shoppa sahar varje dag.
idag ska vi ivag till ett casino. forsta gangen jag aker till ett. tanker dock inte spendera alls mkt. vore iof inte fel med en fet vinst.
PUSS

usch jag ar hemsk, sitter bara o pratar om all shopping. jag ar ju faktist har for att traffa min slakt. men de ar faktist med pa varenda grej vi gor sa :)

woho

gottgottgott. jag har hittat ett par svingoa snowboarboots har som ska bli mina idag eller imorgon! nu nar jag har fatt beskedet om att det snoar hemma sa langatar jag bara annumer till alla skidresor i vinter!! gosh.
o en till kanonbra sak ar att jag har hittat min dromklocka. jag har visserligen sett den hemma i sverige men den har varit valdigt dyr, har kostar den halften sa mkt. sa pa fredag sitter den forhoppningsvis runt min handled.
idag ska vi till nagot stort stalle dar de saljet allt i dubbelt sa stor storlek. typ jordnotssmor i literdunkar a sant. lite crazy men det blir nog skoj!!
PUSS

klaaader

haha igar efter vi kom hem fran shoppincentret sa var vi hemma i typ tva timmar sen akte vi tillbaka igen. kan inte riktigt fa nog. igar fick jag med mig tre trojor, ett par jeans och massa pysselgerjer. de har en sjuk butik har, skulle den finnas i fkp skulle jag vara in heaven. affaren ar typ lika stor som ica hemma men bara full med pysselsaker. sa igar kopte jag mig en scrapbook, typ som ett fotoalbum fast man gor det sjalv lixom. tanke jag ska borja gora ett med allt som han under gymnasiet. vore skoj o ha. sen har jag aven borjat sticka en halsduk, finally borjar jag komma in i tiden har borta. tack vare mitt stickande sa orkade jag vara uppe till 11 igar, kunde inte sluta sticka.
idag kmr min moster patty, henne har jag inte traffat pa typ 8 ar. innan dess ska jag forsoka fa med mig mamma att leta efter balklanningar.
PUSS


godmorgon folks

uh tidsomstallningen ar verkligen jobbig. jag somnar vid attatiden pa kvallarna da jag inte kan halla ogonen oppna langre och vaknar forsta gangen vid fyra pa margonen. usch. men forhoppningsvis vanjer jag mig snart. an sa lange har vi inte gjort sa jatte mkt. vi har mest umgats med all slakt har borta. vilket inte ar fel alls. jag var precis over hos mormor och kollade pa gamla foton pa morfar. det var mysigt. igar shoppade vi loss lite. jag fick med mig tre ritkigt goa munkjackor hem och lite annat smatt och gott. idag ska vi fika hos min moster och fortsatta med shoppandet. mormor lovade mig en WSU college troja sa vi ska aka bort till min kusins college och leta lite. halloween i forrgar va mysigt. kom mamma koola kids och plingade pa dorren !
PUSS