fäzdt upd.

en fest som bokstavligt talat slutade i taket. ni är bäst!

LOVE


korkar, av!

lördag igen. fest igen. ikväll kör larsa (pappa) lite förfest ute i vår smedja, jennifer kör lite förfest i vår smedja och jag kör lite förfest i vår smedja. lär bli lyckat. vi säger så till nästa gång. puss


homecoming

då satt vi här. jag och fian. efter en tolv timmars lång jobbdag. det blir mycket övertid nu på jobbet. där med en jäkligt tråkig blogg. men en jäkla massa pengar. hehe. idag hoppade jag upp ett steg på jobbet. rune placerade mig på vad han kallade "en lite mer ansvarsfull plats". just det mamma och pappa. ni läste rätt. emelie har fått ta mer ansvar. haha. när trodde man den dagen skulle komma? never typ. + att jag och fia fick veta att cheferna stog och pratade om oss och om hur ambitiösa vi är på jobbet... wow lixom. på fredag kommer vi iaf hem. vi har som sagt väldigt mkt planer för vår lägenhet så en trip till ikea i helgen är inte helt omöjlig.
PUSS


tretton år

vi satt hemma vid matbordet och åt coccopopps med rostade mackor, jordnötssmör och sylt på. till det drack vi varsitt stort glas oboy. skolan va slut och detta va den dagliga traditionen. mitt i allt stim började vi spåra iväg.
- tänkt när vi blir stora! då ska vi typ bo tillsammans! å tänk och jobba ihop också! fatta att vi skulle kunna vara med varandra varje dag, hela tiden!
haha trots att vi e 19 år idag så har inget ändrats. vi käkar fortfarande sockriga flingor även fast vi vet att det är dåligt för oss. vi mosar fortfarande i oss jordnötssmörsmackor med massa sylt på. idag bor vi tillsammans i en egen lägenhet, vi till och med jobbar tillsammans. vi är med varandra hela tiden. när växer man upp?
aldrig.

på onsdag mina vänner bor flyttar vi in i fia&ems mansion ;) och vi har fetaste planerna för våran inredning. fixelifix. PUSS


söndagspromenad


john är kommen!

i fredags kom john till oslo. han som hade turen med sig har ju redan lägenhet så jag och fia våldgästade honom med taco och vin. vi hade en bra kväll igår.  slutade med att alla tre somnade till vampires suck så idag ska vi ge den ett nytt försök.

almvärns recidence

ikväll kör vi bärsan och tacco hemma hos john som flyttade upp igår :) hur bra som helst är det! fian och jag lär hänga här en del framöver så du vet john.. det får du faktiskt stå ut med. bortsett från fönstret som trillade ner i huvudet/axeln på mig så är allt svingött just nu. lite fest igår och två nya pjukks.
PUSS


lite upd.



vi har fallit för "modet" och köpt oss varsin ONEPIECE!


vi har lärt känna grannskapet på en liten fest!



vi har dansat med sköna gatumusikanter!



vi har dansat på bardiskar!

med denna lilla upd. vill jag säga att livet är fint här uppe. malin jobbar nu mer på scandic hotell och sofia har idag joinat sin trogde vapendragare (mig) på boklagret. lägenhetsletandet är i full gång men dock utan någon flyt hittills. men de kommer väl så småningom det med. anyway peeps. nu ska jag lägga miig med mina två jenter och kosa till en film. puss

happyface gånger hundratrettiofem

jeees! mina brudar är här. mötte upp dom på gallerian där dom satt med typ hundra väskor. efter allt bärande och kånkande va vi hemma i lgh. satte på lite snabbmakaroner och luffade sedan ner till stan. gled omkring lite och jag impulsshoppade ett par nya bindningar till min board. sjukt bra pris + att dom va rikigt feta. på detta så skickade jag även in en jobbansökan till sälen. vi får se om jag får't och hur jag gör då. the future will tell. nu ska jag, fian och malle hoppa ner i sänga tillsammans med en film. lär bli ytterligare en kanonhelg. puss på alla idag!


kändismix

igår sprätte jag pengar på panduro igen. bäst att hålla mig borta. iaf en ny grej på g. kan tyvärr inte lägga upp det här för det är en hemlis till en hemlig person. men det kommer bli bra tror jag. hoppas jag. hehe. anyway. idag har jag tagit mig ner till solariet här i närheten. på tiden ass. blir bara vitare och vitare inne på boklagret. inget gött alls. ska ta tag i mitt liv igen. mit soliga liv.
imorgon kommer sofia och malin. vi har ett fullspäckat schema med visningar hela helgen. nu ska vi bannemej få oss en lägenhet!! sofia fick en försenad ankomst då hon dratt på sig en riktigt redig ögoninflammation. hon går nu under namnet quasimodo. annars händer det inte mkt mer nu. allt e under kontroll och jag knegar vidare. på tal om kneg så sa en tjej på jobbet att jag var lik johanna (som in ensam mamma söker-johanna). haha jag vet inte de ja... å malin har ju fått höra att hon e laila bagges dubbelgångare. kommer bli ett tufft kändisliv uppe i oslo :/.


ah men denhär mixen e ju solklar!

let me bring you down to earth again.


 


minhelg!

det är söndag och malin är fortfarande hos mig. imorgon åker hon hem. vi har iaf haft en toppenhelg med mkt kvalité och fest. torsdagen började med lite öl på ett nyöppnat ställe där vi spenderade i stort sett hela kvällen. tungt att gå upp när jobbklockan ringde på fredag. när jag kom hem var det toppenväder så vi styrde kosan mot parken. där satt vi och lyssnade på lite musik och hade det mysigt. kvällen slutade på oslos gater. lördag innehöll häng på akerbrygge vi gick runt och jag visade malin det lilla jag vet om oslot. även lördagkvällen slutade i en park där vi fick trevligt sällskap. idag har vi varit på Huk och badat. har varit helfint väder här hela helgen. idag är jag fullproppad, fullproppad av kärlek och glädje!

 

PUSS


loove it

jag kunde inte älska allt mer än vad jag gör just nu! idag är min sista dag i oslo som kompisfri. imorgon kommer malin hit och vi ska ha världens bästa helg. vi ska bara mysa men givetvis gå på festa ock. på måndag kommer fia med sitt flyttlass å nästa vecka börjar vi gå på visningar efter lägenhet. detta kommer bli hur fett som helst. jag bara som sagt älskar allt just nu. puss på hela världen! + att lollo skrev till mig idag. blire inte säsong i år så blire iaf två veckor i ALPERNA + att jag har min fina karin i sälen och att tryvan här uppe i norge sägs inte vara så tokig. så en vinter me snowboarden blir det iaf. å de kunde ju bara inte vara bätte lix.

bild tagen 2008


just do it !



and i did.

shoe obsession

då mina reebok runners blivit lite skitiga och jag tröttnat på dem så tänker jag att i eftermiddag går jag nog ut och köper ett par ny fast nike. vi får se.

5 kg

jag behöver ta en långpromenad. en klok vän sa en gång till mig "promenader är faktiskt behövliga, känns om huvvet väger typ 5 kilo mindre efter". eftersom jag är där jag är på kartan så tog vi en nät-promenad. tack. du är hur bra som helst.

då är min fråga till dig filip, vad väntar du på. oslo väntar på dig.

 



<3

har haft en helfin helg hemma. fredag åt vi pizza, jag, jennifer och pappa sen kikade vi film hemma hos fia med alla mina kära. lördag blev det en fika på stan och lite shopping. kvällen bjöd på massa partaja. det var en komplett helg å ingen har bättre vänner än mig. så efter en efterfest som slutade kl 07.00 och tre timmars sömn så kommer jag sova som en stock inatt. lär ju behövas om jag ska orka upp till jobbet imorgon. anyway. jag har haft den bästa helgen. PUSS

godnatt.