liteljusare

även fast det inte går mot ljusare tider riktigt än så gör jag det.

 


shoppingmania

tre mössor, solglajor, sweatshirt, longboard och skor.
"alla vi som hanldar på junkyardrean"

sesåmycketsnö

ända upp till kanten av min jacka.

såhär har vi det hemma jenn.


kidz

haha jaa denna veckan har varit helt underbar. alla fina kidz i skidskolan har förgyllt. idag tog vi massa bilder på dem. vi är jäkligt bra skidlärare jag, jakob, antonia och pia. ungarna gick från att aldrig ha åkt skidor till att åka hela familjebacken helt ensamma. + att jag lärt typ fem ungar, tror jag att åka lite bräda denna veckan. gött. mer bräda åt folket. jag har jag typ fått 30 nya kompisar. nu, bilder.

- fröken jag fryser så om kinderna

utetorsdagigen

igår var nog den roligaste kvällen på riktigt riktigt länge! bra förfest med gamla "gänget" haha. med dans, ayanapa planer, musik, förfest lekar som herman gillar, slibbans dj lista och dylikt. jag brukar vara lite negativ när det gäller skövde så mitt förslag var att köra hemmafest hela ikvällen istället men jag fick för många motröster så det var bara att packa på sig vinterkläderna och ge sig ut i kylan. tur var det egentligen, för väl i skövde var det fett skoj. vann lite cash på blackjack, dansade och hade bara skoj. efter nattmat i ryd, powernap i bilen och en jäkla massa vatten hoppade jag i säng. vaknade nio i morse och tog mig till skidskolan, körbar och allt. igår va gött!

sådär.

puuss mina fina!

 


torsdagibilder
ska vi kalla det posetorsdag?

v-day

japp alla hjärtans dag. alltid tyckt det varit lite överskattat så, men när jag kom hem och hittade en superduper fin blombukett på bordet som kommit med blombud från min man så kunde jag inte annat än erkänna att v-day kanske inte är så tokigt ändå!

har jobbat idag och åkt lite bräda med fille och herman. det var gött.

jibbers

jag kan ha träffat dom coolaste kidzen ever. haha. dom är sex år, åker i overall och har brädor på 11 cm. vi körde lite åkning bara fram tills killarna ville hoppa. haha jag som inte är allt för mkt för det valde ett litet hopp och killarna körde efter och var typ bättre... sen ville dom åka på "domdär blåa hala sakerna" så det gjorde vi. den ena killen ville "snurra flera varv uppe på den". haha. dom åkte på allt utan att säga ngt, jag fick lite små panik och tänkte: shit tänk om dom bryter något ellr värre lixom då äre typ mitt fel.. och föräldrarna står och kollar på sina barn samtidigt. idag vill dom iaf åka på den längsta och en svåraste boxen sa dom.. heja emelie.
jag känner domdär killarna.

förviskatastudenten !!

yes, det ska vi! idag kom våra supersnygga studentmössor!
nu äre inte långt kvar alltså. och det ska bli så gött.
men läskigt.


VEM VILL HA ETT ÅR KVAR? INGEN, INGEN!

onmyshoulder
jag gjorde precis en god gärning och skänkte 20 kr via sms till haiti.
messa TEENHELP till 79 200.

 


ändafrånrio

varit en go dag idag. vaknade runt kvart i nio för att ta mig till min första lektion vid nio. kom dit. pratade med lasse i tre min. drog ut till pappa. in till skolan, käkade med clara, gick på ett tre minuter långt projektmöte, kom hem, fick oväntat besök av en man, min man, läste min mejl och märkte att jag fått MVG i psykologi. najs. nu ska jag sätta igång med ekonomin sen ska jag ta mig till gymmet. börjar komma igång nu som sagt. juste. pratat med min fina syster lite ock. hon njuter i rio o klagar över värme medan jag pulsar i halvmeter snö. jag ska tydligen uppdatera mer? ja jag borde nog det. tack folks.
puss


jag färgade håret på två sek?

slutpåde

mmmm. ligger hemma, ensam, i ett mörkt rum, lyssnar på världens finaste låtar och bara tare jäkligt lugnt. det var längesen jag gjorde såhär. i tvåan chillade jag gött varenda eftermiddag men nu känns det som att det är sjukt mkt att göra hela, hela tiden. mindre blir det tyvärr inte till helgen. ska dra mig och jobba här ikväll nu runt sju, slutar vid 23 tiden. sen upp imorgon igen och köra privatlektion på skidorna med två danska sjuåringar, kan ju bli spännande med tanke på att jag knapp förstår skånska. sen kör vi lite mcd igen 19-22 åså en sen kväll i terrassens garderob. fy sköen vad jag ska chilla på söndag, även ta mig till gymmet. något jag typ glömt det senaste.. gjort upp nästa veckas träningsschema nu iaf, här måste tränas har jag märkt. dåså folks. det var min upd. intressant som vanligt. ha de.sex drugs & entertainmenthaha ja mina vänner ni som inte var där och bevittnade denna härliga dag får chansen att se lite av den nu. jennifer, dethär är det jag sysslar med nu mer.


/kanongänget