helgenikort

ja mina vänner det har minst sagt varit en fullspäckad helg. i fredags runt femsnåret åkte vi ner till uniteds laglokal och festade till det lite. runt sju tog vid oss vidare till terrassen där fotbollsgalan ägde rumt. efter lite för mycket häng i baren gick jag hem rätt tidigt. jag lär mig aldrig.. tyvärr. upp på lördagmorgon och ha hand om ungarna i skidskolan. givetvis en nybörjar grupp med snitt på treåringar som aldrig åkt på ett par skidor tidigare. haha precis vad man behöver dagen efter. men det gick okej ändå. efter skidskolan hoppade jag i min älskade mcdonalds uniform och åkte upp och jobbade i två timmar. hem efter jobbet, sova, duscha, träffa emil å sen vidare för att jobba på terrassen vid 22. kl 03.00 låg jag i sängen igen. upp imorse för att åka till backen och ha skidskolan igen. gick betydligt bättre och alla ungarna kunde åka ensamma vid lektionens slut. hem efter skidskolan och grovstäda heeeela rummet. nu vänner rullar spotify listan o jag ska försöka komma in i ett pluggflow. vi får se hur det går. ikväll efter fysträningen med united ska jag och min fina ha de gött.
puss

student

läster precis att vi får studenmössorna nästa vecka. sjukt ju. känns som att det var igår jenn tog studenten. men skönt ska det bli, så skönt. framförallt att komma ifrån lilla falköping. jag behöver storstan, elr storstadens party och shopping utbud iaf. då klarar jag mig fint. givetvis mina dunderbra bästisar och plutten också. det hade varit ultimat.. till sak då, jag beställde precis min studentklänning. nu är frågan om den passar. sjukt snygg iaf.
bye.

jagkundeintehållamigemeliear
gemom åren...

catching

efter att ha avlivat många telefoner så har jag levt på halvkassa och begagnade mobiler i snart ett halvår. trött på detta så köpte jag mig en ny.

vist är hon fin..


..

fick prata lite med jenn idag. det var gött att höra från henne! man blir inget avis heller... idag har varit supermysigt. varit med min man större delen av dagen och nu ska jag iväg och jobba. ha de.grattissvenne 19 år!

ohmyohmy

usch nu vill jag bara dö. ne kanske inte riktigt men.. skita i naturen vill jag iaf. men vet att det inte kommer bli så.. kommer sitta uppe sent inatt för jag har ångest för att jag inte kan provet och gå upp tidigt imorgon och plugga tills det sitter. men jag måste bara protestera lite här. jag går samhäll vi läser samhäll A och vi läser naturkunskap A, vi läser inte samhäll B MEN vi läser av någon askorkad anledning naturkunskap B! hade jag velat läsa denna otroligt tråkiga, svåra, dumma, onödiga kurs så hade jag väl gått natur? frågan är om dom ens läser den? om någon i natur läser så kan ni väl ge svar på min fråga.. egentligen är det la mitt egna fel att jag sitter här med ont i magen och ångest för morgondagens prov. hade jag bara börjat i tid bla bla bla bla. nu ska jag gå ner, laga mat, PLUGGA lite till sen ger jag upp. imorgon behöver jag allas tummar för att få G.

det är tur jag har en trevlig karl iaf


hårdrockochharleydeälivetdä!

värdig

nu har jag suttit i ca fyra timmar och pluggat. visst jag är inte färdig med allt men jag är mer än halvvägs igenom och jag nöjer mig för ikv. surfade runt lite i hopp om att hitta något nytt att fylla min garderob med efter ett desperat sammanbrott igår över att jag inte har några kläder! kände att även fast det inte gynnar min ekonomi så är jag faktiskt värd en ny tisha iaf. så det blev det. jag kunde inte motstå kraften som dessa färger har på mig ! haha.

 

ja det är inte mkt liv på denna blogg just nu. har bara inte blivit så men det är mkt att stå i just nu. men en liten upd. som jag glömt att skriva om är att v.14 åker jag,familjen,några familjekompisar till sälen, men det bästa av allt förutom att det bli mer bräda är att jag fått med mig emil! de blir grejer de.


studerar

oj va mkt plugg jag har framför mig de fyra närmaste dagarna. rolig-emelie.


comeback

bandycomebacken kändes inget vidare med tanke på att det inte blev någon serie så vi drar ett säkert kort och gör en fotbollscomeback istället, nu i falköping united.
yes.

åså vare 150dagars

 

ja mina kära läsare, nu är det bara 143 dagar kvar till studenten och jag önskar att det var 142 dagar mindre.

puss


ett försenat nyår och idreidre var fett!

upd.

jag uppdaterar snart :D