new stuff pumpin'
idag är jag i falkpöping. idag har jag köpt en ny kamera. idag har jag fyndat nya smycken och sjalar. idag har jag fikat med familjen. idag ska jag grilla. idag ska jag träffa mina beloved ones. idag ska jag festa. jag älskar idag.

mamma hälsade påkaaatching!

mina fina. idag har jag jobbat 13 timmar i sträck. detta är kanske en no-biggie för många men låt mig påpeka att jag aldrig jobbat med är 9 timmar å de va bara typ tre gånger. jag har packat boook efter boook efter boook, ah ni fattar. men jag trivs sjukt bra på det nya jobbet. massa fina och goa människor. anyway. jag kan säga att jag e redan festsugen. därmed blire gött att komma hem å festa me dem som gört bäst. tjejer, i love you! puss


colorslite färg ifrån ett regnigt oslo.

kokomo


aker brygge

igårkväll strosade jag och john omkring på oslos gater och tittade på gatuteater som gatuartistera kallar sin hobby. vi gick senare ner till aker brygge och åt mjukglass i mänger. nu ska vi ner på byn som john kallar't. puss


things are looking up!

minst sagt ass. what a day. gick upp tidigt imorse för att knalla ner till manpower. väl där träffade jag en hypad liten dam som gick på spinn och började fråga en massa frågor. en halvtimma senare har jag skrivit under ett anställningskontrakt. på måndag börjar jag packa böcker på ett boklager. å jag kan säga såhär. jag har aldrig välkomnat en inkomst så mycket som nu. efter det mötte jag upp john och pär på stan för lite tjöt, lite hamburgare och lite shopping. ups. de va inte min mening. men när jag stog där på whitewater vid skoväggen och såg ut som en sjuåring som kommit in i willy wonka's chockladfabrik så kunde jag inte motstå denna helt, helt underbara sko. idag dansar jag i lägenheten!

you name it, i make it.

idag har jag pärlat. det är min nya hobby. waakawakka!!
armband, halsband, fotlänk. you name it i make it.

i migi mig just nu ligger jag hemma. på gamla dotorpsvägen och bara är. på min ballkong ligger ett två decimeter tjockt täcke av snö. det är mörkt och de enda ljuset som finns kommer från den puderlätta vita snön. jag är hemma och jag har inga läxor, inga måsten, det är bara jag, min säng och i bakgrunden av allt detta spelar min lugna spellista. idag ska jag bara ligga här. för idag är världen problemfi, idag är jag sysslolös och problemfri. idag är min dag. jag älskar idag. idag ska jag ligga här föralltid. jag älskar idag. i mig just nu. detta är vad som är underbart.


ett p.s

tänkte bara slänga in att mina tjejer är dom bästa tjejerna i hela vida världen.
å de mina vänner, de äre word på!

brainstormin'

ehm. jag kommer snart tillbaka. ska bara gå ner och köpa min hobby som jag tror blir bra. lina har precis suttit här och gett mig lite bra ideér om de hela. det kanske kan bli bra. anyway. bloggen ligger lite i lä just nu. men jag känner att en storm inte är allt för långt borta så håll i era hattar. puss

lite forts.
tjulululu

heeeeej. efter en helokej, helskön, helbra och spontan vecka hemma beger jag mig med "nya" krafter till oslot igen. fille gör mig sällskap hela helgen vilket blir gött!
vi säger så till nästa gång.
puss

lite av vistelsen här


:)

jag har som sagt haft den finaste helgen!

den ultimata söndagen

jag vaknade i emils armar, gick upp och åt frukost, gick och la mig i emils armar igen, vinkade av emil, gick hem, lagade blåbärspankakor med en gäng bakfulla, spelade fotboll, grillade och nu sitter jag här. om inte det är den ultimata söndagen så vet jag inte vad som är det.


min man e här!