falköpingunitedonfatcaMp


freshtodeath


justanothermanicwednesday

hello partypeople. vaknar med dunkande huvud, rinnande nästa och öm hals. gött. ska promenera ut till pappa nu för att hämta pärlan. fel på generatorn så vi ska fjäska lite för mekanikerna idag. pappa sa att det nog var bättre om jag gick dit än han. vi får la se. och karin tjötar om mat på wookstugan. p.s har sjukaste träningsverken i hela min body idag alltså. körde 4 pass igår. haha beach biff body. anyway. kommer bilder från united lägret i em so stay updated. pussdå

gemigge mig bruna ben, mina tjejer, röd torsdag och fest!

bday

sådär. då var man hemma från unitedlägret och dessutom nitton år fyllda. meningslös ålder säger en del. ett år närmare tjugo plus paket säger jag. det var en fin födelsedag. blev väckt halv sju av att mamma och lasse kommer in sjungandes med en hjärtformad sockerkaka och paket. somnade senare om och blev åter väkt av emil som viskande sjunger "ja må hon leva" i mitt öra. somnar sen om och blir väckt av emil igen, men denna gången med frukost på sängen. love! vi hade sedan en supermysig morgon... och drog sen till skövde för lite shopping och lunch. både jag och emil fick med oss ett par jeanshorts hem, dessutom lite underkläder och träningskläder. gött! på kvällen kom mina favvo brudar men världens bästa present haha. nu jävlar skare tränas innan aya här asså! har redan varit uppe och tränat core och spinning på TK. nu kör vi!

bananer, träningslinne, proteinbarer, återhämtningsdrycker, kaloriförbrännare.

haha här ska fanimej gymmas


jagdrar

jag orkan sköenimig inte plugga mer nu. jag packar väskan och drar till afrika. hejdå

gettingbetterochblåanaglar

uppdateringen håller i sig. sköj. idag går en extra stjärna till musik i rutan. det var ball. första låten elr om ska man kalla det introt kanske? iaf, det var det bästa uppträdandet! nu tänkte jag lägga mig med ansiktet i internationella ekonomi häftet. sen ska jag bannemig ge mig på milen för att sen möta upp karin för lite gymning (så säger man nog inte) anyway. sen ska jag hem till min man.

puss

regnregnochmerregn

usch. idag gick jag upp extra tidigt för att komma i tid till skolan. två timmar innan jag började. kom jag i tid? nej. skräll. nu är det alltså bevisat. emelie eriksson kan inte komma i tid. väl i skolan försökte jag plugga. det gick ju bra. not. så nu får jag ligga i. ska bara ta en powernap först. haaa de ! puss

<3


rockpappa

har precis hjälpt farsan att beställa biljetter till sweden rock festival. det vore ju inget fett att hänga med. dra med på mc'n å bara rocka. aerosmith och guns n' roses kommer ju. jag med är riktigt sugen på festival. det lutade åt p&l men jag venne, känns som att halva fkp ska dit. kan vara roligt, kan vara tråkigt. jag venne jag har inte riktigt skaffa mig en uppfattning ännu. men festival vill jag på.

litehelgsåikort

efter en sådär lagom skoj utekväll i lördags vaknade jag och emil runt nio tiden. efter brunch med hela familjen så åkte vi till göteborg. det mina vänner var mycket successful.

- tofsen på armen

ja så vi kan väl lite kort kalla det en bra helg. måndag igen å jag är fit for fight, nä det är jag inte. men nästa vecka väntas påsklov och där med massa häng med tjejerna, och efter det mina kära, sälen ! sen kommer ju jennifer sen äre bara två veckor till napa, sen är det napa, sen är det en vecka till student, sen är det student!

puss


dågårvipådetigen

först. grattis sofia på nittonårsdagen. du är bäst, puss. grattis i efterskott patrik. du är inte lika bra, kram. hejdå julia vi ses i maj igen, love.
sen. ikväll går vi på't på fias, puttes och jullans bekostnad. och sen ska vi dansa, och jag ska dansa med dig. nu ska jag slänga på mitt ansikte och lysna på salem. puss

till er, my beloved ones.I'm so happy - salem

pssst.

idag fick jag mina chinos (svarta) från ellos, de låg så fint på min säng. tack mamma. råkade även beställa tre klockor idag. ops, men som sagt, det är det enda jag samlar på och det är hög tid att bygga på min kollektion. å mindre shopping blire desvärre inte... på söndag åker jag och ckarlsson till göteborg och jag har ugglat igenom varenda hemsida och vet precis vad jag ska köpa. behöver lite nytt känner jag. + i kanten till mig idag också, jag tog tag i dethär med studentklänningen som jag lovat mamma och pappa. den som jenn skickade var nämligen aningen tajt över bysten så jag åkte till annika idag som kunde tänka sig hjälpa mig med den. -vatten och bröd fram till studenten, eller kanske bara vatten.. det var den första kommentaren jag fick. tack. haha. men vi upptäckte till slut att det gick att lösa. som tur var. gillar inte vatten och bröd så mycket..

hejsolen


sunandcatchup

haha igår när jag bytte om såg jag något groteskt i spegeln framför mig. mina ben, vitare kan ingen vara. shit jag kände mig nästan blå. så idag ska jag till solariet. hörde nämligen på "boston tea party" igår att solarie inte alls är faligt utan en myt. visst solar man typ varje dag så äre farligt. men så är ju inte fallet. yes. senare idag blire svettning på TK. vi kan ju säga som så att mina 20 nyttiga gick rätt så käpp rätt åt skogen. haha. så jag skiter i dessa förbud. just det.
jag fick brev från försvarsmakten (lumpen) förra veckan. det blir ingen amfibiesoldag av mig då amf1 ska läggas ner. jag fick bli reserv på något annat som passade mig, men då hösten 2010 vilket rubbar mina planer helt. så vänner, det blir ingen lumpen för emelie. jag har lite andra plander itsället. he-he. kan ju avslöja att min kära snowboard är lite inblandad. å en sak till som jag glömt, jag har köpt min balklänning. så allt är typ klart nu. jag är redo för studenten, så kom!

puss


loppmarknad

idag hade vi vår sista loppmarknad med projektet. så himla skönt att större delen är klar nu. jag fick med mig en skitsnygg svart kavaj hem, även en mockakavaj och tre par jeansshorts i olika färger. så jag e mer än nöjd då.
nu ska jag krypa ner och se sista avsnitten av oth. love.
ha de!

blinkblinkbäjbä


minsysterärbästivärlden

yes det stämmer. hon är bäst. satt precis och kollade på olika studenklänningar då min klänning som jag beställt aldrig kommer. så jag avbeställde den idag. hittade en ny jättesöt på hm men en studenklänning ska väl inte komma från hm?nej.
jenn ringde precis och vi pratade om lite ditt och datt. sen fick jag ett brev av mamma från jenni där det stod att jag fått ngt att ha på mig på studenten. VÄRLDENS finaste klänning. och det sjuka är att det var precis ngt i den stilen jag hade tänkt mig. så nej vänner, min studentklänning kommer inte från hm utan från panama. tack jenn youre a mindreader och den bästa systern en lillasyster kan ha!

now it's my turn!


swiiiichs

snart fyller jag år.

önskelista än så länge:
adidasklocka
sveaväska
träningskläder
pussar

blupp


mänsvåldmotkvinnor

kom precis hem från en mycket, mycket, riktigt mycket bra föreläsning om mäns våld mot kvinnor idag. cissi, clara och julias projektarbete. det kom två damer som jobbar på kvinnojouren i skövde till skolan och pratade om egna och andras egna erfarenheter, om hur de jobbar och mycket annat. som tidigare skrivet, mycket bra.
efter föreläsningen satte jag mig i bilen och drog som vanligt upp radion på hög volym då den första låten som spelas är denna:
lyssna riktigt på texten. den handlar precis som föreläsningen om våld mot kvinnor.


vatröttjaé

"usch. jag ska inte festa på ett år". mina första ord dagen efter, varenda gång. halsbränna, rinniga ögon, trött, hes, mör. äre värt det? jepp dessa två dagar hare varit det. 91dagars i fredags var heeelokej och lagfesten igår va inte sämre. nu, bilder.

nu ska jag hoppa i säng å vänta på ckarlsson.

puss


ikvällskavidansa


ochdansa.....

samson

hejdå


jaglikamedglad

snyggtkamoflageöverbogrensloggan


itjugodagar

20dagar utan godis, utan donken!
från och med igår.

rentogillande

jag brukar inte vilja folk illa men jag hoppas du trillar på vägen hem idag och slår dikt riktigt riktigt hårt.

ontheradio

kom precis hem från två timmar svettning på tk.
nu lite skönt music.

 

 

on the radio - regina spektor


cleaningmania

jag har fått nya sommarpjuks, två par nya solbrillor, ett par sletna jeansshorts, vita ballerina och en långboard. våren, KOM! nu har jag fått städmani, så det är precis vad jag ska göra, städa! ha de fina.
p.s se inte shutter island, om du inte är immun mot hjärntvättning och är jäkligt smart d.s.