upd. av studentbilder


30 dagars

10 dagar

å mer festfestfest blir det. imorgon kör vi karneval å jag har ingen aning om vad vi ska klä ut oss till å söndag kör vi la lite ålleCAMP då. ses på fest med andra ord.

det är öööööver nuuuhuu

SISTA skoldagen avklarad.
å vad börjar inte dagen med? jo precis samma sak som den gjorde för ca 3 år sedan när jag skulle gå till första skoldagen på gymnasiet, jag försov mig. sista dagen lixom, den är inte ens jobbig, den är bara skön, ändå lyckas jag försova mig. det första jag fick höra i skolan var. - emelie, emelie, vad har hänt med dig egentligen? ja ditt betyg är ju ganska självklart eller är det inte de? jag sätter ett G. det är så tråkigt när jag vet att du kan mer åså slänger du bara bort dina kunskaper.
det är typ 175e gången jag hör det denna veckan!
men vet du vad jan frändén? det finns en gräns. en gräns för hur mycket en människa orkar. men vad vet du din iskalla, mr. heart-of-stone-have-no-feelings!
anyway. jag gjorde mitt sista prov och fick mvg i slutbetyg av min framtida man Sigge. ne kanske inte men han gjorde mig så glad så jag skulle kunna ha gift mig med honom på stört!
mina vänner. detta är mitt sista inlägg på en skoldag. å det kan inte kännas bättre!
PUSS


i´m in the band

idag gjorde min kära syster min dag. bortsett från fler skitdåliga betyg å besvikna människor så har det varit en kalasbra dag. Urban söker personal i Oslo skrev jennifer så jag va inte seg på att sätta mig å skriva ett ballt cv. nu håller jag alla tummar jag har.


jag hatar bokstaven G

grus
gris
gnu
gäggamojja
gök
groda
grammatik
grav
gift
GODKÄNT

under hela min skolgång sen årkurs åtta har jag haft ETT g! i dagsläget sitter jag nog på ca fem. skoj. det går verkligen uppåt för min del. å vet ni vad jag hatar mer? tandläkare. där satt jag idag. fy va ont de gör när dom sätter in dom där vassa grejerna i sidan av munnen för att fota, å fy vad jag hatar när dom skrapar med dendär kroken på tänder och fy vad jag hatar när man inte vet vart man ska ha tungan.
inte go dag. inte go!


anyway igår vare 10dagars å de va gött.
är gött.

jagvillsolaintesura


jag vill vara med napafamiljen


jag vill lilla på grabbarnas party bårt och skrika OH AH PARTY BÅT, OH AH PARTY!


jag vill ta en förmiddags tequila med tjejerna på stranden och dansa i skum


jag vill posa efter att ha bråkat framför spegeln om vem som ska stå vart

jag vill inte att det ska regna mer!

offandonagain
gick till skolan som en cool brud med jacka på ryggen, gick hem med jacka på huvudet. regn. varför är vi hemma?

upd.

det kommer mina vänner :)


ps. bilderna är tagna innan napa, alltså utan ringar under ögonen, röd bröst korg och spräckliga ögon.

göööött

om en vecka är vi på väg till aya napa!
om fyra veckor tar vi studenten!

go fredag. haft en lektion idag. tänkte snöa in lite på solsidan. bara sett ett avsnitt å alla tjötar ju om hur sjuuuukt bra det är.
å jag kom precis på en sak. nu e jag ledig i TVÅ veckor. skola måndag tisdag, då jag har en lektion båda dagarna så jobbar jag hemma. niiice

 


wehopeyouwillenjoytheshow

linne från NY. tack jenn!

nu.plugg.

sespåfest


förviskatastudenten !!

mina kära studenter. idag är det bara en månad kvar. och nej, det är inte sjuukt. det är helt obeskrivligt. jag tror aldrig jag längtat så mycket efter en dag så som jag längtar efter denna. äntligen. äntligen får vi göra vad vi vill!
oj va jag ska skrika..

imorgon är det 30 dagar kvar. imorgon går vi på´t för VI SKA TA STUDENTEN !

brablevdåligtpåentimma

sköj. sköj. kom hem från skolan, nöjd över att jag gick och gjorde mitt prov och för att det kändes bra. kommer hem, ska kolla kontoutdraget, räknat lite på't och tänker. det kan la inte vara sååå farligt.
fel.
nu ska jag gå och begrava migsjälv.
ha de.

ouhintenajs

aj åkandet gjorde kanske inte susen men de va gött. haha inga vurpor idag till skillnad från vissa andra, julie?! haha ;) anyway. jag mår skit, har en lårkaka som dödar mig, huvudvärk som dönar och ett prov som jag inte kan, och en pojkvän som är för långt borta. imorgon blir nog allt lite bättre. det blire!

mamma och lasse var på ikea och satte plåster på mina sår. i got a new blanket.

puss


i'm back

jag önskar bara att min kamera var det också.
jag är iaf bakis. har sovit som en liten bebis på min mans bröstkorg. finns inte mkt som slår de asså.
anyway. jag tänkte plugga lite. då tänker ni, eh life? det är sant. jag har inget. men kom på att böckerna ligger i min bil som står hos amanda och som jag är på tok för lat för att hämta just nu. vi får se. tar nog en svänga på longboarden dit bort sen. ha de!
puss


p.s igår var vi fulla och hade väldigt roligt, jag iaf. peace