<3

vi tänker på dig vännen<3

hrm

ah det skulle ju egentligen varit en vit helg här i oslo denna helgen men så blev det inte riktigt. snarare tvärtom. vi hamnade på en födelsedags fest hos ebben och sedan på fugatzi, som för övrigt kan vara ett av dom skönare ställena jag varit på. och oj vad vi dansade! kvällen började iaf med en svingod chickenfinger BLT på friday´s  och avsluades med fanta och rosé. sjukt rolig kväll. idag återgår vi till träningen och det sunda livet! bara att hoppa på tåget igen. PUSS

plus tiotusenmiljarder

ah vi har minsann lagt i en högre växel! fem dagars träning avklarat! blev ju också en match igår i korpen serien men manpowerlaget. dunkade på med varsin assist jag och fian. anywya. med träning behövs träningsutrustning så det har det blivit. råkade även slinka med en jacka igår när jag och jenn gjorde stan. de va ju rea å den va ju bara ett måste-ha. så det är ok. nu ska vi mysa ner oss i soffan med en bra film, duntäcken, och massa smarrigheter. just nu känns allt så bra. saknar dock mamma och pappa. lite töntigt men det gör jag. så puss på er !

 


stiiiiimm

jag och fia har stimmat iväg, eller kanske stimmat tillbaka? anyway så har vi fixat oss varsitt GYMkort! när vi glassar på bahamas, bali, costarica på våra surfbrädor med våra flashiga bikinis så ska beachbody'n vara given. haha när men vi tränar på här borta. gött så att. nu har det bara gått två dagar men jag känner att det är på gång nu. så imorgon ska vi ner på stan och köpa ett par snabba gympadojjor! å träffa lisa ska jag göra imorgon med :D som jag saknat dig crazylady!!!

svetlana & olga walking the streets of kungshamn. what a night, what a night!


helgen i kort

som sagt så fick vi ju finbesök här i lådan i helgen! vi körde iaf en eller nää.. två fester. filip, svenne, patrik, kalle, julia och ida gjorde det hela! det var sjukt gött att ha alla här igen. mina gosepluttar som jag kallar dem. vi lagade taco, gick på stan, drack öl, svira omkring på oslos gater och lite till. tack för en supdertruper helg! ses snart igen! PUSS




--


en rygga, en chillbralla å en parfym. he-he

tok

- shiet va jag e trött eller! idag ska vi fasenimej sova efter jobbet!!
väl på jobbet går båda och klagar över hur stööööört trötta vi är och hur mycket vi bara längtar hem till sängen. hur slutar då dagen? jo med fem timmars shopping på stan. haha. vad som finns i påsarna får ni se imorgon. nu ska jag kolla te majskolvarna som står på spisen sen ska jag kosa ner mig i sängen med fian. puss

king över crispy chicken salsa om jag får lov och be!

 


kaboom

mina bloggbomber.. ingen update på flera dagar och sen slänger jag in en sådär tre-fyra inlägg på en gång. kan inte sova. har försökt och försökt men det går inte. fian ligger här intill och snosar som en liten baby. och jag lovade mig själv att lägga mig nio idag. good luck chuck. så jag skriver av mig lite ist och hoppas jag kan somna sen. för ngra veckor sen skickade jag väldigt spontant och flummigt in ett cv till sälen. jag trodde ju aldrig att dom skulle höra av sig. säsongfrågan i sig har varit jäkligt tung det senaste. sen jag va ca 9 och stod längst ner i backen i kläppen med min första snowboard har jag velat säsonga. alltid som liftvakt. vissa saker ändras. jag vill inte jobba som liftvakt länge. säsonga är lika klart som svart på vitt för mig.. men nu finns det andra saker man bör överväga. vilket som är rimligast och vilket som kommer gynna i längden. anyway så hörde ju givetvis sälen av sig. jag skulle dit på måndag på jobbintervju. sjukt jobbigt som det vart så måste jag ändå tacka nej. det blir jobb i oslo till nästa vinter. förhopnningsvis med några småtrips inräknade men säsongen lägger jag åt sidan till nästa vinter.. för nu så stannar vi två i våran lilla låda och bara njuter!

psst. tack för bilden jenn-o


mamma x 2

och så hade vi våra mammor här uppe på besök. två småsystar dom skaffat egen lägenheten och skulle visa mamma hur duktiga vi va haha. anyway det har varit toppenmysigt. i torsdags gosade vi alla fyra i soffan fram till kl 2 då vi kom på att vi skulle ju faktiskt jobba på fredag. på fredagen försökte kathy och ullrika smuggla in sina döttrar på alla 20års ställen här i oslo haha utan någon succé dock. slutade med att vi satte oss på ett halvtufft 18års ställe och beställde in några öl. lördagen gick som sagt i samma spår. detta har varit en toppenfin helg. puss på världen idag.

så massa kärlek till er mammorna!


balroom

 

vi körde lite pree-party hemma hos oss sen gick vi vidare mot ceccan och sanna som hade lite inflyttningsfest. senare tog vi oss till balroom där det var ngn skifilm-release-fest där. sjukt bra kväll som slutade jäkligt stimmigt.


kääss

ah det har varit riktigt dålig upd. här det senaste. vårt internet är lite sisådär. helgen har iaf varit bra. det kommer lite mer så småningom.

gimmeee!

som vanligt när vi träffar john så snor jag hans kamera. älskar den. älskar alla förutom min egen typ. så jag har nog typ helt bestämt mig för att köpa en snarast. sjukt värt. så ah här kommer väl lite bilder då från våran supertruper mysiga söndag !
ah de blev lite stimmigt här med alla bilder men jag gillar allihopa så!
PUSS

ikea

har ni tagit dendär vagnen från ikea?

eehm.. nää vi fick typ låna den?

jaha ni är svenskar!?

japp.

haha å ni har "lånat" dendär vagnen?

nä okej vi snodde den..

under 22 år har jag kört ikea bussen och jag har aldrig någonsin sett någon sno en sånhär vagn. det ska ni ha cred för. tjejer från norgde hade aldrig haft staken till att göra det. vi normän är så tillbakadragna. minsann tjejer det var bra gjort! vädligt smart av er. det är ju svindyrt med att få saker hemkört!

 


very late update

klockan är alltså 02.50. fian står i duschen och jag får inte lägga mig förän hon kommit ut. så min enda utväg var bloggen. idag mina kära så blev vi HELT färdiga med lägenheten. jag kan säga att när jag fick nyckeln hit och steg in så fanns det en gnutta oro i mig. på något sätt kändes lägenheten "finare" på visningen än vad den gjorde när den faktiskt var vår. men efter att ha målat om dom rökskadade, kissgula väggarna så kändes allt bättre. och efter två stora visiter på ikea så kändes allt ytterligare lite bättre. efter att ha skruvat ihop, plockat bort, plockat fram igen, organiserat och städat så känns allt nu helt, helt ultimat. jag kan inte bli mkt nöjdare med vår insats än vad jag är just nu. vi bara njuter. så ikväll köpte vi oss några öl, käkade lite taco, bjöd över clara och satt bara och tjatade massa blaja. nu har vi följt clara hem och fått oss en riktigt kvällpromenix. nu väntar en nybäddad säng. vi hörs imorgon folks! PUSS

man tager vad man haver

våran icke-så-heta-lägenhet blev helt plötslig rätt fet.

imorgon får ni förresten höra om vår ikeatrip haha.

godnatt!


SCORE

gött! nu har vi målat hela lägenheten. hela 30 kvm!! hahah. ah det blev iaf sjukt najs. det ser (tro det eller ej) mycket större ut nu. så idag åker vi nog till ikea igen och köper det sista. mycket möjligt att vi kör en pree-inflyttnningsfest ikv med lite lite folk. bara för att känna på't lixom. anyway. nu ska vi dra upp rullgardinerna i oslo för här skiner solen idag. PUSS

och ikv går vi no på't


psst.

vi börjar få lite parteyfeelings här i leia

så de får bli en liten parteypic på den känslan! löve


UP!

jag är längst uppe på min må-bra-stege! eller typ iaf. sitter i min och sofias lägenhet på trondheimsveien. doftljusen är tända. lådorna är fyllda. skåpen är fyllda. kläderna är på väg upp och in. sängen är halvbäddad. allt är precis som det ska vara. imorgon ska jag, fia och ebben (vår braiga homeboy från jobbet) hjälpa oss att spacka och måla. sen kommer john och hiiislar på.
p.s internet är snabbt och bra så det lär bli lite mer upd. imorgon får ni se vårt cribb innan vi pimpar det.
PUSS