leo

titta! dessa supdernajsa skorna klickade jag hem för endast 78 kr inkl. frakt. not bad!

and then

och eftersom julafton redan var annorlunda så tog vi oss på förfest och på fest.

nu inväntar vi det nya året. med massa nyårslöften. he he. ne jag har bara ett. no more partysmoking. smoking is bad for you. you can die.

julafton

vi firade jul uppe i åre. en annorlunda jul men fortfarande en kul jul.
vi hade eget julbord och egen gran som vi faktiskt huggit själva. och en hemmalagad julskinka. not bad!


man har så kul med toffifee

hejsan bloggen!
nu är vi lediga i två dagar så vi åker mest snowboard, tränar och såntdär man ska göra när man är ledigt här i åre. idag åt vi toffifee och då har man ju så skoj så vi satt i en gigantisk lila soffa och hade det gött.

p-fest

totalt värdelösa bilder men vi hade väldigt skoj. vi åt väldigt god mat. drack vädligt god dryck och dansade ända in på småtimmarna.

dansadansa

hej bloggen!
idag är jag jätte glad! vi trivs jätte bra med våra nya roommates! och igår klippte jag och natta vår första partajakväll tillsammans. det var skoj! och idag var jag uppe tidigt för att åka snowboard igen. och det gick jätte bra och var också jätte skoj!
här är min nya pärla!

our cribbhej mamma, pappa och alla andra som sagt åt mig att lägga upp bilder på hur vi bor. ah såhär bor vi iallafall. jag och julia har ett jättemysigt rum som ni kanske ser.

åka av

image descriptionimage descriptionimage description
idag gjorde vi premiär åket här i åre. det var jätteskoj. lite isigt men fortfarande skoj. och mer blir det.

L1

jag har även beställt säsongens jacka. det blev i svart istället för blått som jag hade tänkt från början. svart är alltid svart. och det är coolt. så det blev det

111207

idag har jag skaffat gymkort här i åre. nu ska det tränas. haha. nä vi får la se hur mycket träning det blir sen när snowboaråkandet kommer in i bilden men nu finns det inte mycket annat att göra. så det ska bli skitkul.
annars händer det inte så mycket. vi jobbar på. sliter väl inte ihjäl oss direkt. haha. men vet ni? i helgen är det skidtestar helg och då öppnar dom första backen här i åre. även fast det bara är en backe så ska det bli skitskoj att få åka lite. och imorgon kommer rebecca och fiona hit så då ska vi nog ut och headbanga.
en julig gran utanför jobbet
sköpran åker snowboard utanför huset
skörpan fick ett twilightmoment på jobbet

looptroop

hej alla läsare!
i förrgår gick stapeln av här i åre för första fyllan. vi hamnade på johans klassfest och gick sedan vidare till tott för att se på promoe och grabbarna i looptroop rockers. det var en kul kväll och jag ser fram emot fler!

snön har kommit hit

snön har kommit. för att stanna hoppas vi. för jag vill bara plocka fram brädan ur förrådet och åka. pumpa puder med svinhög musik i öronen och känna lyckorus genom hela kroppen.

åre

hej! nu är vi framme i åre. eller vi har varit det i mer än ett dygn nu. vi blev upplockade av chefen på stationen, åkte upp till fjällgården, där vi ska jobba i vinter, och åt hotellfrukost. mmmm! sen åkte vi till vårt hus som vi ska bo i. vi fick det största och bästa rummet. as glada! än så länge är det bara vi och en tjej till som bor här. idag gjorde vi vår första jobbdag och det gick galant. vi är installerade och jag gillar åre redan, trots att det knappt inte finns någon snö ännu.
här är vårt nya, mysiga jobb!