ehm..

kan man bli mer bakis?

festivaldag 1


after dive

det blev afterdive med vart divingcrew! nu ar vi officiellt dykare.

re:earth



du ar vi pa koh samui! ikvall blir det fest och festival! puss!

koh tao

har pa kho tao har vi sprungit runt som tokar for att hitta en schysst dykarklubb att dra ut med! vi hittade den efter nagra timmar men det fanns ett problem. inga rum.. vi fick noja oss med en lovesvit ist. NAJS! vi har borjat med vara dykarcertifikat! det gar hur bra som helst. imorgon ar vi klara och da dyker vi pa 18 meters djup! an sa lange har vi varit nere ba 12 meter och simmat bland korallrev och nemofiskar. det var det haftigaste jag har sett. narmare "rymndenkansla" och viktloshet kommer man inte! vi ar inte bara kara i sjalva thailand langre utan aven i dykning!








koh pahgnan

all feber gick over, alla magvarkar ar som bortblasta och vi har nu satt fot pa kho tao! hur som helst va koh pahgnan kalasbra! jag forsoker fa pejl ma min nya kemera sa jag springer mest omkring och fotar allt jag ser. dar av dessa bilder. vi fortsatter att alska thailand!



tro inte att vi missar solsidan for att vi befinner oss pa andra sidan jordklotet!!

fullmoonparty

eller fullmoon feber som man kan kalla det for min del. har varit frisk som en notkarna fram till fullmoonparty. febrig och magont hela dagen. jobbade pa att kurera mig stenhart till kvallen men det gick la sadar.. malade oss svinsnygga och tog oss dit, dansade, traffade folk, los i morkret och hade skoj anda!
mina sjukdomar borjar avta och imorgno lamnar vi kho pahgnan, fullmoonparty och neonfargerna bakom oss for att ta oss till kho tao och dykarcertifikatet!!

vitt som snö

vi hittade paradisstranden ! det hela var egentligen lite impulsivt. vi gick upp och bestamde oss for att ga och hyra en moped nagonstans. fia insisterade pa att vi skulle ha en med vaxlar for att det ar roligare att kora med. jag kan inte riktigt halla med haha. kanske for att jag var samst pa det. hur som helst. efter ca 20 minuter pa kringelkrokiga vagar sa spottade vi den vitaste stranden jag sett. det var helt underbart. pa eftermiddagen akte vi vidare och jag som kartlasare lyckades pa nogot konstigt satt guida oss till full moon beach. dar spelade lempan och basse fotbollsturnering. med jessie och fia vid min sida och 20 andra svenskar stod vi och hejade sverige till vinnare!
vi har aven hunnit med att festa lite. festerna har liknar inget jag sett tidigare. under allt festande bestamde jag och fia oss for att hoppa lite brinnande hopprep. haha har fatt mycket varningar om dessa hopprep men det var inget store problem for oss. man har ju hoppat en del rep i sina dagar sa att saga.


bounce

nu ar vi vid HAVET! gotta love it! vi badar, solar, simmar, gar langa strandpromenader, ater god mat, traffar massa nytt folk och har det allmant UNDERBART! vi alskar det har. kanske inte kommer hem?
jo det gor vi!
PUSS PA ER ALLA

chiang mai

vi har akt tag i 15 timmar. det var inte skoj men det var vart det. har har vi cyklat, akt white water rafting, bamboo rafting, ridit elefant, akt zipline i en av varldens storsta ziplineanlaggningar, gatt i regnskog, badat i vattenfall och strosat omkring pa massa marknader.

greatings from bangkok



nu lamnar vi bankok for att dra oss vidare upp i lander till chiang mai. dar blir det elefantridning, whitewater drafting, vattenfall och fler aventyr. puss !
och ja mamma och pappa, det ar en riktig tatuering. hihi. fin va?

malaysia

akej familj, slakt, vanner, bekanta och obekanta. vi har tagit oss till malaysia och allt har gatt bra. nu vantar vi pa nasta flyg som tar oss till bankok.
puss

herrrråråmer

nu känns det lite mer verkligt att vinka hejdå. så mina kära och okära. nu far jag. hejdå sverige. hello asien!

herrå

nu drar vi till ASIA, jag och min trogne vapendragare sofia bondesson. vi är rätt feta.

packin´

jag tror jag är snabbas i världen på att packa. så blir jag jätte orolig för att jag ska ha glömt något men jag lyckas alltid få med mig allt. annars finns la typ allt att köpa i thailand fast 46 gånger billigare. typ.

denna magväskan kommer äga i thailand. tack jennifer

jag vet inte vad thomas di leva kom ifrån


ketchup

idag hade jag och ida en tre timmars lång catch up fika. det har gått hela 7 månader och det är lite sjukt. men det var sjukt skoj. och ja. min resfeber börjar bli högre...


hu

make gif
är sveriges största datanörd men har snart en fullastad iPod så lika glad är jag för det. men gladast är nog räven.
Make gif

boh!

hej.

vadgörvi?

snart flyger vi! och jag har allt helt fixat och klart. idag unnade jag mig en bodyscrubb (jääh), klippning, färgning, spa och jävligt nyttig mat. sjukt gött.

goldstars for me

detta tog mig ca fem timmar.
det är inte stökigt, det är bara mycket.