20

idag for 20 ar sen sag jag varlden for forsta gangen. jag ser den for forsta gangen pa ett annat satt sahar 20 ar senare pa min livs resa genom asien men den finaste kamrat man kan ha som gjorde idag till en perfekt fodelsedag! hon vackte mig klockan 8.30 med en puss pa kinden, slapade med mig ner i lobby och dar fanns, paket, tarta och en sjungande kokspersonal. jag har fatt dom finaste presenterna jag kunde tanka mig och har fatt en an sa lange svinbra dag!



sista bilden, forsta bilden som 20aring. hoppade in i tjugoarslivet fran sangen med fia som timemanager. precis sa som jag alskar det. med rufsigt har, brillor och en dunderbra kansla i magen.

byen



random bilder. sahar har vi det!

slump

btw. vi drog precis lott om varat vi ska aka har nast. jag valde vanster hand och vanster hand inneholl en lapp med texten bali pa. so bali, here we come. hang loose folks!

Kuala lumpur

dom sager att katter har nio liv. jag tror jag har minst 234 liv. bara idag har jag dott typ tio ganger. vi hittade det perfekta hotellet med dom skonaste sangarna jag nagongsin legat i, dom fluffigaste tackena jag legat under och dom mjukaste kuddarna jag vilat mitt huvud mot. inte nog med det. ca 100 m ifran oss ligger det storsta shoppingcentret jag varit inne i. dom hade alla markesbutiker ni kan tanka er.  bara i roxybutiken dog jag fyra ganger. sa det blev en del grejer inhandlat idag. lite spontant kopte jag aven lite grejer till min kamera. men nar det ar sa billigt sa kan man bara inte motsta. efter ca 4 dagars konstant regn sa ar detta precis vad vi behovde. idag har vadret blivit battre och jag hoppas det forsatter sa for imorgon fyller jag ar och da har jag bestallt soool.
bilder kommer nar jag hittar en dator som inte ar fran 375 ar fore kristus.


byebye we love you

vi fick en underbar sista dag i thailand! akte ut och snorklade, badade pa massa fina oar och bara hade det allmant gott. nu har vi, efter en helvetesresa, tagit oss till langkawi, malaysia. hur lange vi blir har vet inte inte. and the rest is still unwritten. puss

fodelsedag pa phi phi




har har ni phi phi i bilder. detta har varit underbart. men efter allt for mycket fest kanner vi oss redo for att dra vidare. sa om tva dagar aker jag och fia till malaysia! thailand har varit svinball. jag kan uppmana alla ressugna manniskor att ta sig hit! vi har aven firat sofias 18ars dag. det var en fodelsedag som borjade 20 mars 24.00 och slutade 20 mars 00.00. ett dygn av firande, festande, presenter, drinkar, tartor och massa mer. grattis pa dig lottan! PUSS fran phi phi.

p.s det har aven blivit en till tatuering. fast denna gangen en mycket liten och en valdigt diskret lite rolig grej d.s

vialskarskype



och jag alskar dig !

boxers

asa har vi min match. som var sjukt umpulsiv. vi satt i publiken med ol och buckets nar en kille fragar om jag vill mota tjejen dar borta. jag ville men har ju inga som helst kunskaper i sant. forutom mina combat pass pa tk haha. anyway med pumpande adrenalin gick jag upp och korde en match och var faktiskt inte sa tokig.
 



k.p.p



jag vi har det bra har pa phi phi. igar stallde vi upp i thaiboxning jag, krille och lillen. sa med tva skadade (krille och lillen) och en oskadd vinnare (jag) kor vi nu pa med livet har borta. PUSS

phiphiphi

nu har vi lamnat krabi, fallorna, luna bechclub och bikiniparadiset for att aka vidare till phi phi. det ar fett har. ett av dom battre stallena vi varit pa. sa har jag ju iof sagt om alla stallen vi varit pa. ah, vi har det val ganska sa freakin' amazing hela tiden.

krabi

fran koh samui akte vi tillbaka till koh tao for att mota upp lite gott hemmafolk! dar spelade vi mest volleyboll, drack ol, solade, akte moped och hade det allmant awesome. det intraffade dock en liten olycka. hehe. jag ramlade med en moped. oj tanker ni, varfor kora moped om man inte kan? faktumet ar att jag ar faktiskt inte alls dalig mopedforare. det ar thailand som har sinnesjuka vagar. hur som helst. jag kan ha en spricka elelr bruten ta, lite skrapsar och lite sar. sa det blev kryckor i tva dagar och massa jobbigt bandage som forstor min branna.. efter koh tao akte vi vidare med samma gott gang till krabi dar vi befinner oss nu. ungefar sahar ser det ut.





det var allt fran krabi !


jag ar en fisk


maenam

jisses. vi har vandrat typ 5 km idag pa strandet, over stenar, pa klippor och i skogar for att hitta nasta stalle att bosatta oss pa. man kan ungefar saga att det var som camp maloy. ni vet tvprogrammet man kollade pa nar man gick i sexan dar olika lag vandrade runt i hettan med tunga vaskor och santdar. mitt i allt hittade vi ett sjukt fint spot, slangde av alla vaskor och hoppade i det turkosa vattnet. efter nagra timmar vandrade vi vidare for att snabbt hitta ett hotell. vi stannade har en natt. nu ska vi dra vidare for vi trivdes inte sa jatte bra har.

festivaldag 2



inte dom basta bilderna. men soltimmarna har borjat och denna datorn ar samst i thailand sa det far duga idag. festivalen vart i kort och gott sjukt bra. vi kunde inte sta stilla en enda minut. gott att enbart vara omringad av svenskar !! blev en sjukt bra stamning!