with pablo

kl står på 00.43 och vi ligger och smaskar på äppelbåtar som filip så catchigt slizat upp. han ska tydligen börja träna efter pablo robertos metoder. 15 minuter med pablo hur man bir fitt, på ljudbok dessutom. god natt!

flowerpower

min fin nya byxdress.

fred och kärlek

nanana. jag bubblar. jag forsar. jag flyger. jag susar. jag glider. jag svävar. jag är så himla glad. jag blev ännu mer överglad idag när julia fixade peace and love biljetter åt oss. detta kommer bli så fett. jag har saker planerat från onsdag och framåt. sex veckor framåt. det kommer bli den bästa sommaren. det råder det ingen tvekan om. jag kan inte ens sova så glad är jag just nu. och snart får jag träffa mina älskade vänner som för första gången på 6 månader är samlade på samma sida av ekvatorn.

ems

och såhär såg det ut. fast med hela strumpebrallor i början av kvällen.

lördag

ja, det har varit en håll-igång-varenda-timma-på-dygnet helg. har inte blivit många timmars sömn inte. sex st tror jag. nu laddar vi här i nästet för en hård arbetsvecka med tidiga mornar och massa träning. nästet är vår lägenhet förresten.

he-he-hey!


ssss söndag

jag och jerka har bara chillat hela dagen. efter en vad jag skulle kalla en hejdundrans efterfest som slutade runt 07.23 är jag rätt körd i bott. jösses. jag vet inte hur jag ska komma upp ur sängen i morgon. men som sagt. det är i morgon.

fredag


SOA

ligger sömnlös. trött men ändå inte trött. eller så är det för att jag inte kan slita mig för alla megaheta MCdudes i sons of anarchy. gotta love it.

dreaming


tänk att få stå här igen, med en av sina bästa vänner framför sig, på en varm, solig, underbar strand på bali.

juice

jösses, jösses !

COMING BACK

två svinschyssta jackor jag hittade på en markand här i oslo. eller man kan egentligen säga två jackor och en väst. man kan till och med ha dem ihop. fick även matchande byxor till en lila. marknad in maj hart


<3

det är så himla skönt, även fast jag inte är hemma att jag ändå är närmre än på länge.
så känner jag idag och så skrev jag till dig.

kusinligan


oj vilket bildregn. jag kan inte välja ut ett fåtal bilder. vad är vitsen med det när jag har massa fina? och detta är bara lördagen. söndagens bilder kommer snart också.

cat

och jag har en ny mössa som jag ÄLSKAR ! jag hittade den på en marknad och gav endast 50 kronor för denna ljuva huvudbonad.

jazz på blå

vi bestämte oss för att ha en rolig söndagskväll. sådana som ofta annars består av chips, mjuka kläder, film, dipp och mitt i allt detta lite bakfylleångest. vi tog oss i kragarna, bestämde att gul var kvällens färg och gick till blå för att ta en öl. en öl blev den första. vi hade trevlig och var hemma vid gryningen. tur alla jobbar sent och att vissa inte jobbar alls. men imorgon har jag jobb för två dagar iaf.

cats and dogs

idag var vi ute på en liten tur. började dock regna katter och hundar så vi fick åka hem. nu ska vi till Blå och lyssna på jazz och unna oss en söndagspils. puss

jagminsysterochminkusin

vi har haft massa skoj idag. gått runt till alla kändisställen här i oslo och fotat massor. nu ska vi äta och sen ska vi på bio. pirates 3D. fett skoj! puss på alla och hela världen!
så imorgon ska jag visa er massa fina bilder!

dagen innan den stora dagen

jag ville aldrig att det skulle ta slut.

17 maj

lite sent ute men här är lite från 17 maj. vilken härlig dag med massa härligt folk. puss på er alla!

söker

det har varit en hur bra vecka som helst. det är ett himla gött flow nu måste jag säga! ni ska få massa mer bilder och massa mer skoj när jag får min kameraladdare. förmodligen till helgen. nu är jag dock utan jobb igen men det löser sig nog nästa vecka. nu ska jag vila och sen ska jag möta upp min fina kusin som kommer och hälsar på ! PUSS

hello o-town

panikpackade, åkte tåg, mötte karin, hoppade på bussen, anlände i oslotown runt 21, drack öl, gick ut, gick in, gick hem. idag har jag träffat karin och jennifer, gått i secondhandbutiker och käkat mina älskade smashgodisar som bara finns här.

medströms

ja jösses. nu har jag massor att berätta. börjar med det nya jobbet. på bali sökte jag lite olika jobb b la på kusten. var ganska sent ute. fick iaf en arbetsintervju på räkboden i hunnebostrand. tog mig till gbg för att träffa ägaren och allt gick precis som jag ville. jag fick jobbet och ska jobba där i sommar. i nuläget ganska så lite job men det stämmer perfekt för mig! jag vill bara glassa i sommar. efter intervjun så tog jag mig bort mot heden där min kusin simon lirade fotboll. vi gick sen och tog några öl i göteborgssolen och strosande runt i updateringar, minnen och livsfrågor. det var en riktigt, riktigt bra dag. idag träffade jag ida, gick till systemet ENSAM, var på kalas med massa fina människor hos clara, åkte till pappas mcgarage och festade med mcgrabbarna och kom hem till en grannfest hos mamma som precis tagit slut. det har varit ytterligare en KANON dag. juste. jag fick tillbaka mitt gamla jobb i oslo fram till sommaren också. fast på en mkt bättre avdelning denna gången. så imorgon drar jag upp till oslotown igen! PUSS PÅ HELA VÄRLDEN FÖR JAG ÄLSKAR DEN JUST NU!

zebra

svinbra dag. kärt återseende med clara. sola med julia. åt glass två gånger. hälsade på min faster. fick arbetsintervju i hunnebostrand. träffade min lillebrors tjej. fick lax av mamma. ja. till och med bönderna fick regn. what more can you ask for lixom.
juste jag sprang milen också. första gången i år. blir nog en till imorgon bara för att det gick så bra.

sparetime

make avatar
Make avatar
in my sparetime i make gif pictures. and now ill clean my room and make more gifpictures.
and my god im tired.

jerka o jag, vi hare bra!



glömde bort att vi hade ett långt, jag-är-trött--för-trött-för-att-sova samtal idag. ni vet när man är falmsig och skrattar åt ingenting och allting och man vet inte varför? det var också bra med idag. och efter helgen är vi bara en trikktur ifrån varandra igen! det är typ bäst av allt!

grädden på moset, lingonet i skogen !

idag har varit en ultimat, perfekt, alltbrainnehållande och rolig dag. vaknade tidigt, drack oboy, läste tidningen och njöt lite till av mitt duntäcke. pappa kom hem strax därefter och behövde hjälp här hemma. hoppade upp i traktorn och körde bort massa grus och grejer. jepp. jag kör traktor. lite av min hemliga talang. efter jobbandet tog vi oss en kopp kaffe och körde in mot banken för att fixa nya kort åt mig. lämnade både det ena och det andra i asien. efter det gjorde jag premiären på systemet. pappa var med så det räknas egentligen inte men ändå. sen solade vi, åkte mc, käkade glass och sist men inte mins grillade vi i flera timmar med farmor och farfar. en perfekt dag från början till slut.

f 10

igår åkte jag ut till pappa. även fast jag bara varit borta 3 månader så kändes det som när jag kom hit att jag inte varit här sedan jag var liten. jag fick den där busiga barn känslan i mig och letade upp mina dagböcker från när jag var i tioårsåldern. jag blev full i skratt och tårar rann. så jag måste dela med mig lite.



lite vill jag behålla för mig sjävl. haha men det är så goa stavningar och massa skoj.

home

nu är jag hemma. eller har varit hemma lite nu. det är en lustig känsla. men när man träffar alla man saknat too the bone så är det ganska underbart. det blev många tårar lördag förmiddag. jag han knappt ut från dörrarna från flygplatsen innan jag började gråta. när jag kramat alla i familjen hade jennifer köpt bränsle för kvällen. det blev ganska mycket fest och utgång i skövde. trots mina blodsprängda, jetlag'ade, pollenallergiska ögon hade jag fett skoj. resten av veckan ska jag klippa och färga frippan, vara med alla kompisar, cykla och göra massa skoj saker.


ett litet bildregn från en bråkdel av helgen. snodda från diverse olika platser är dom också.

sleep the night away

jaha ja. da har vi tagit oss till kuala lumpur igen. har har vi sex timmar. okuperat mig en dator sa lite sysselsatt ar jag. finns dock ingen stol sa jag har ont i ryggen. lite varm ar jag ocksa. luktar formodligen inte sa gatt heller. anywho. vi ska snart ga pa 10 timmarsdodenplanet. vill ge ett stort tack till sofias indonesiske doktor som skrev ut somnpiller at oss. forhoppningvis ar det starka grejer sa man dackar ratt snart. hoppas pa att vakna upp nar vi ar framme. formodlien men en tio centimetersradie draggpol pa trojan. blaa. nagot sjukt bra med idag, formodligen det enda ocksa, ar att vi traffade KARIN !! hon skulle landa runt tolv och da skulle vi ju typ dra. men vi stog och vantade och precis nar vi skulle ge upp dok hennes blonda hjassa upp. det var gladjetarar, ledsnatarar, gapskratt och fanskap. tankt att det har gatt 5 manader... jaja folks. nu ska jag borja ladda for att traffa min dunderbraiga familj, potatismos&falukorv, ol och utgang.


byebyebali, byebyetrip

ja da var den dagen som hela tiden varit as langt borta helt plotsligt har. sista kvallen pa bali och sista kvallen pa var resa. usch det ar helt tomt pa kanslor just nu. eller fullt. jag vet inte riktigt. langtar hem till alla jatte mycket men jag alskar det har jatte mycket ocksa. jag far helt enkelt leva pa att jag har en sjukt bra sommar, kansk den basta framfor mig. men ne. jag vill anda inte hem. eller. haha ah inte latt att fatta vad jag skriver nu. jag fattar det ju typ inte sjalv. men jag kan utan tvekan saga, trots alla sjukdomar som vi haft och grejer vi rakat ut for, att denna resan har varit bland det basta jag gjort i mitt nu tjugoariga liv. eller kanske till och med det basta helt enkelt. jag ar nog ocksa lite radd for att komma hem. radd for att langta tillbaka sa mycket att man skulle kunna fa ont i magen bara av att tanka tillbaka pa det har vi har just nu. jaja. detta ar val hejda fran bali. nasta gang jag lagger upp nagot har sa sitter jag i mitt (valdig, valdigt saknade underbara) rum. jag trodde pa nagot vis jag skulle kanna mig mer redo.

hehe



fett med gott. vi har antligen lamnat sjukan igen. nu har vi 2 och en halv dag kvar pa varan resa innan vi flyger mot kallare breddgrader igen. nar allt detta fina bara ar ett minne. det ar mycket blandade kanslor har pa bali just nu.. helst av allt hade jag nog velat att min familj och alla bastisar bara satte sig pa ett flyg och kom hit. det hade ju utan tvekan varit det basta!

a house is not a home

mmm-m underbara sjukhus. nu ar soffan dar igen. denna gangen med salmonella ist for dengufeber. tur vi har turen med oss. man far automatiskt lite hemlangtan. hem ja. hur lange det nu blir. sitter for tillfallet och skickar ut ytterligare CV'n nu. vart ska man bo i sommar tro?