N.e.w


hejdåtappas

ikväll blir det tappashejdåsnartåkerviochvin-kväll. känns gött att snart kunna byta bostadsort. man är redo. dock inte så redo att lämna mina kära vapendragare efter mig men jag får åtminstone en med mig upp. så kanske jag har hittat en jacka med. kanske..

mössemountain

idag var vi uppe på berger och rastade min näst bästa favvo hund collin. jag och julie vandrade omkring och tittade på naturen och hittade ett rådjur.

cleant

nu blir det cleant här! av ren lathet har jag undvikt att städa av all lera och smuts från breedan och bootsen.
idag har jag gjort det. när man är arbetlös och jäklig, så som jag är nu, så efter ett tag slutar man ha lust att göra saker. först gjorde jag massa grejer och tog tag i saker och ting. nu är jag bara lat. och tråkig. så jag behöver åka snart. men som sagt. det är en del att fixa först. och vilka delar av mitt liv ska jag packa ner och vad ska jag lämna? hoho

i come bearing gifts

den här fina drömfångaren satt och och pysslade ihop innan vi åkte iväg till malmö för att hälsa på jennifer. den passade perfekt över hennes säng.

vi åt på en god, italiensk restaurang.

vi mös, drack bira och umgicks med våra fina familjevänner, Hydboms.
vi dansade lite på KB också!
och idag har jag varit väldigt, väldigt, jätte trött.
nu ligger jag hemma, redo för att sova. redo att vakna upp till vad som blir min sista vecka här i falköping på väldigt länge. det pirrar i hela magen när jag tänker på att vi ska flytta snart.

hejahår!

för alla oss som vet hur det känns när kammen fastnar i topparna, som hatar att bli av med centimetrar hos frissan, som avskyr livlöst och risigt hår. tjejer. här har ni er lösning! de revolutionerande silkesdropparna finns här!


suit upfishbone


fishbonebraid och that 70s show-tröjan. what a combo!

.


congrats

igår fyllde amanda 20 år. det firade vi med buller&bong, överraskningspartaj, ballonger, tårta, vin etc. sist men inte minst gav vi oss ut på falköpings gator. kul kväll!

Pyssel

Idag tryckte vi tröjor, jag och julia. Se här


.

tittade igenom familjealbumet.

shopping

idag var vi i gällstad och gick loss. verkligen. jag fick med mig massa, massa, massa hem. det var länge sedan man shoppade på detta vistet. och för dessa billiga priser. nu är min garderob näst intill fullbordad och jag är (snart) mer redo än någonsin för att ta mitt pick och pack och flytta till åre!

halloween

copycatar från julie&fia.
halloweenfesten; det var en skoj kväll. inte riktigt som planerat men fortfarande kul. vi fick suprisebesök av killarna från kusten samt en liten visit av linköpingskillarna. mest skoj var att alla gick in så för sin utklädnad! så tack alla fina vänner! vi ses i smedjan nästa år igen!