sena pics från turkiet



jag bara älskar hur snabb jag varit med att få in dessa bilder på datan haha. aja bättre sent än aldrig som man brukar säga. enjoy!

äntligen skorna !

ni vet ibland hur man kan ligga och fundera precis innan man ska somna om vilka kläder man igentligen har och med vad man ska ha dem till. åså kommer man på dedär superfresh skorna som man kollade på dendär gången i dendär affären men dendär personen som bara var to die for. idag köpte ja mina sånna skor. ritkigt riktigt snygga måste jag säga. det blev en tidigt trip till göteborg med jennifer. jag hittade även en skittuff typ vct tröja kan man säga. randig i olika färger. jennifer gick loss på apan (monki) och hittade en jäkla massa nice. nu har jag kommit hem och fick precis reda på att vi har teorilektion idag, BUUUU- så nu ska jag sätta mig och läsa igenom läxan som vi fick.. plus att jag måste ta igen den som jag missade sist. kul. men körkortet ska jag ha snarast så de är la bara att bita ihop o köra.
ses folks

puss

min julhelg


ja detta var julafton i bilder. på annandagen kom hydboms !


annandag jul = kalkon

god morgon, idag är jag uppe "tidigt", tänkte igår att jag skulle pallra mig till gymmet för lite spinning nu kl 11 men vi får se hur det blir med den saken :O. yes, idag är det annandag jul och vi ska iväg till kusinerna runt tre-tiden för lite amerikanska traditioner, kalkon. Mmmmmm... det är helt lovely.
julafton har varit bra i år. julklappsmässigt har det nog varit den bästa ever. jag måste ha skött mig redigt bra i år då med andra ord. julen i år innehöll väl kanske inte alls för mkt feeling men det var mycket familj, det var mysigt. mina två klockrenaste julklappar i år som tar dem andra med hästlängder var först nixon klockan som jag fick av min beloved syster ! waah vad glad jag blev/är :D och kameran som jag fick av mamma och lasse som var illrosa. det stod lixom mitt namn på båda grejerna, illgött!
nu ska jag ner och hoppa på och väcka resten av min bakfulla familj och skryta med att jag inte är det :D hahah. jag känner mig rätt stolt endå asså. jag fortsätter men min "vita månad" !

pussdå


min julklapp, min humor


här får ni min julklapp till er. kan vara bland det roligaste jag sett

den eviga väntan på tomten, elr?

i morgon är det julafton. trots att jag började svintidigt år med att kämpa upp min julkänsla så har trots allt inte riktigt lyckats, det blir svårare och svårare för varje år. jag kom på idag att jag fortf. har en pyttepytte liten superduper kort känsla kvar som jag är rädd för ska försvinna.
jag vill tro på tomen (kalla mig töntig) och jag vill att det ska pirra i magen dagen innan jul, jag vill vakna kl 6 på morgonen och väcka hela familjen för att se om tomten ätit något av perpparkakorna och mjölken som vi dukade fram kvällen som tomten skulle komma. julen va helt magisk förr. men än idag kan jag känna en kort och snabb känsla. vi befinner oss hemma hos farmor och farfar har precis läst julevangeliet (elr hur det stavas) när någon av kusinerna plötsligt kollar ut genom fönstret och säge: ååh kolla det är tomten. i en tiondels sekund får jag tillbaka dendär lustiga känslan.. jag kan inte riktigt förklara den men det känns som när man var liten, fast då kände an den hela julafton och två veckor innan. nu hinner man knappt reagera innan den är borta igen. jag vill inte förlora den känslan. kalla mig barnslig men på min julafton så får man vara barnslig, iaf jag. nu ska jag sova och så ska jag vakna i morgon med ett leende på läpparna och känna jul

GOD JUL
<3

impuls coldplay och en saknad clara

yes, igår när jag, fia och karin hade wii-kväll så skulle jag bara springa in på rummet för att slänga ngt i papperskorgen då jag ser att clara har skrivit till mig (clara som befinner sig i Cosa Rica), hon vill gå på coldplay eftersom vi aldrig gick förra året. jaförfan tänkte jag, inga pengar har jag, men det löser sig alltid. så snabbt som attans letar jag fram beställningssidan och börjar boka när karin upptäcker vad jag gör och också vill hänka på, och den saken var ju given!!
så då vare lixom klart. jag, karin och clara drar på coldplay 22 augusti. fett najs.
idag har det varit julbak med karin, malle och fia. vi bakade bombasa (=asa stora) snickerskakor och rice-crispies. mmm vagatt. ja julen är ju snart här, lite snö hade ju inte skadat. satt och pratade om skidlärarkursen medan vi avnjöt våra bakverk och om hur ball nästa sommar kmr bli. jag kan knappt hålla mig. hiihi. planer, planer.
nu ska jag sova, det blir en tidigt och rapp tur till skövde i morgon för lite shopping, till mig själv faktiskt :D
yä, god jul allesammens.




PUSS

the killers och skinande hår åså lite jul med

sitter här med håret i en stor boll på huvuet, har supermedel i så nu ska det bli skinande blankt haha. aja vi får la se hur det går med det. lyssnar även på the killers - for reasons unknown. men farvoriten just nu är såklart lost - coldplay men även remixen med jay z. sen så hörde jag pinks nya låt på radion, elr jag venne så ny kanske den inte är, kanske är så att jag aldrig lyssnar på radion och upptäckte den inte förän nu, so what heter den iaf. den är rätt goo.
igår var det lite shopping i skövde, blev bara ett par stövlar för min del. tänkte göra premiär för dem idag på julbordet, men först tänkte jag kila ner till stan och möta pappa för lite inhandling av en superduper snygg kjol som jag hittat. nu är jag nog uppe i fyra kjolar tror jag :D inte så illa för att vara mig.
yes.



åså från en sak till en annan så börjar julen smyga sig på nu känner jag, snö kunde det ju varit iof. efter mitt tjat på att klä granen tidigt i år, just to get some christmasspirit så fick jag som jag ville :D den blev kanon fin, mamma tycker att den är förstor, jag säger att den är perfekt :D
hoppas ni kännert med!

puss

just because I'm losing doesn't mean I'm lost

hejhej.
skrivtorka. det har varit sjuk mycket nu. men nu äntligen är det över. elr nej, efter att jag skickat in min bokredovisning så är det över !!! fast jag har ju en inlämning till över lovet. men det är typ över. för en gångs skull har jag inte ångest över att jag inte ska göra ngt på lovet, det känns faktiskt hur skönt som helst att inte göra något. kan ha lite att göra med att detta typ varit den västa veckan på riktigt riktigt länge om inte den värsta ever.
två bra saker har hänt iaf, den ena är att jag tränade första banyträningen igår och den andra är att jag inte är så hemskt dålig på volleyboll som jag trodde (det betyder inte att jag är bra heller). men snart kommer jenn hem och det ska bli så skönt att få ha henne hemma lite. sen är det ju jul också och det ska bli kul och träffa hela släkten ingen.
annars har jag nog inget mer att skriva.

helt tomt är det typ.

yesyesyes


taaggi taagg!
finns rätt goda chanser att det blir en rätt jäkla okej kväll!

nu kan jag byta däck !

yes garagelektionen idag gick som på räls. malin floberg min kära vännina dök upp där bland bilarna på bilia med världens största hår (ta det inte fel malle, det var coolt), så vi satte igång där vetni, på med spolarvätska o blinker o hejohå haha tuta lite också. a de va skoj. sen bytte vi lite däck, elr a malin pratade i telefonen och ida vevade av däcken för hon tyckte inte jag skulle behöva det med mina fina naglar haha, omtänktsamma vänner. fast jag lyfte iaf upp bilen, stark som jag är. nä men det var en lärorik kurs. sen bar det av hemåt i det numer kalla vädret, jag det har ju fryst på en del så nu kanske snön kan ligga kvar då. kan iaf min spanska nu, efter ett å annat oseriöst spanskt telefonsamtal mellan mig och ida. vi ska nämligen kunna föra en telefonkonversation på spanska. det kan vi ju nu. kanon.
yes.

god natt då. puss

sent uppdaterad helg

yes helgen spenderades som sagt i Oslo hos syrran med pappa. jag är stolt över min bilkörning både på vägen dit och hem. går fint nu, allt med körkortet. tillbaka till Oslo... det var en riktigt mysig helg med shopping, god mat, mycket flabb och lite film. så jag kan absolut inte klaga.

mindre trevligt var det att åtevända hem till en fullsmockad vecka i skolan. i morgon är det spanskaprov på schemat. som tur är har jag redan pluggat en del. ska bli rikigt skönt att få det gjort. sen är det bra tre kvar. jävla lärare som är så illa dåliga på att planera in proven. aja antar att man får se det bra i det dåliga i sånna här lägen, lovet kommer ju bli supder uppskattat. i morgon är det även lusse ålle. jag är ganska pepp. mest för att det kommer bli en fet förfest. wiho. nu ska jag trampa iväg till bilia för garagelektion, sen ska jag och ida proppa i oss pizza och plugga ännu mer spanska. blääääh. !
hörs å ses. (clara jag saknar dig).


puss

hallå mina vänner

tjenixen.
idag har varit en blandad dag.
som några säkert redan vet har clara nu lämnat mig för att åka iväg till Costa Rica och New York i fyra veckor och det suger ju mer eller mindre.. blä. men tänk va skoj det blir när jag får krama om min pärla igen den 4 januari (tror jag det var), rätta mig om jag har fel clara, vet att du läser. aja tuff times lixom. så efter att tagit farväl till clara gick jag och tröståt i matselen med en del av idregänget. och oj va skoj det var. vi har börjat komma på vart vi ska sova. för vi drar ju upp dagen innan så vi får en extra partynight o en hel förstadag i backen. antingen crashar vi hos amadeus o gänget som också ska upp eller så bygger vi en iglo. vi ska öva nästa vecka på det. haha. sen kom john på att han har en värmegrej som man sätter i bilen utan att bilen behöver vara på elr nått, så kom jag på att en sån har jag med. men vi venne hur vi ska klara av att sova 5 pers i varje bil. kan bli tajt. igentligen är vi nog ganska töntiga som redan planerar allt detta när det är hur långt som helst kvar. haha. grejen med mig är nog mest att jag längtar så in i bänken !! wii...  oj nu kom jag helt bort ifrån min dag här. ja så efter skolan fixade jag mina naglar. nu är dom superduper fina, tyvärr har jag ingen kamera att ta kort med men om jag får tag på en så ska jag lägga upp några, för om är verkligen superduperfina. btw så står kamera typ på andra plats på önskelistan.
i mörn åker jag som sagt till oslo. ska bli förbaskat nice.
puss då

pesonalfest och lite change

i måndags var det personalfest på mummel i skövde för dem som jobbat på Mingus (de har sålt) och för dem som jobbar på mummel. det började med underbar plockmat och fortsatte sedan lite stimmigare, efter lite så kallat mingel så var det dags att sätta sig till bords, vi åt gott, pratade och skrattade. körde även lite lekar. senare blev det även lite singstar. det var en kanonkväll som slutade långt in på småtimmarna. har tyvärr inga bilder. tisdagen i skolan var dock inte lika rolig....annars så börjar saker ljusna. jag har kommit en bit in på min pencilin-kur och känner mig redan bättre. inte långt kvar i skolan nu heller. idag har jag bara tagit det lugnt, efter skolan då vill säga. vart och fixat mina naglar, så nu är dom superdupercleana och i morgon ska jag fixa lite design på dem. dom har nämligen fått nagelskulpturering och manikyrgrejs på mammas jobb. sen slog jag till efter många och å men och färgade håret. det blev inte så stor skillnad utan bara mer likt det som jag ville ha, så nu är jag riktigt nöjd. sådär, nu har jag nog fått med allt typ.
å juste, har börjat kolla julkalendern nu också. jag venne riktigt vad jag ska säga än. lite tidigt att utala sig. men den kan nog bli ganska bra tror jag. han med krullet har fetaste dialekten. haha gooodt.

puss på er !