skeppohoj


oh my!

jag är hemkommen från kungshamns bravader. oj vilken amazing helg det har varit. över mina förväntningar totalt. dock har det inte blivit mycket sömn och därmed blir det ingen ingående uppdate av helgens härligheter men det kommer så fort jag finner tid. i morgon är det jobb som gäller i 9 h. segt. anyway.nu ska jag krypa ner i  min efterlängtade säng!
fridens!

början på ngt fett!

kom hem från jobbet för sisådär en timma sen. idag har jag haft ett redigt gött cashflow! klippt fyra pers på förmiddagen och sen sålt hamburgers i fem timmar, fått mig en go midsommarpeng med andra ord.
i morgon blir början på ngt fett. jag känner det. jag, sofia, ida, louise p, louise l och julia drar till kungshamn i en go van/minibuss. alkohol, go musik, världens finaste vänner, förhoppningsvis sol, nya människor, outforskad mark och allt dedär. ibland är livet bra fint! nu ska jag sätta igång med packingen och annat. ha de vänner!
glad midsommar!
PUSS

ps. ett av mina köp i götet.

updateiformavpics


aah good old times


vem skulle inte vilja åka i den liften lixom

reward

hey folks! varit en del jobb det senaste vilket är gött. så idag tänkte jag belöna mig själv lite. ni minns, jag gör ju det när jag känner att jag varit lite duktig ;) så idag pyser jag iväg en svänga till göteborg med fina karin. fridens!
PUSS

FRI!

jag är på väg. kännert. ett år kvar å detta vänner är vårt sista sommarlov. därmed ska jag se till att det blir det bäsa sommarlovet ever. wiho. på torsdag drar jag, fia, ida, louise, malle o lou ner till kusten med vanen. najs! sen blire midsommarfirande med släkta i stugan å sen vidare till familjen ströhm's camping. lördag efter midsommar ska vi fira jennifer o farmor 100 år! (jenn 20 o farmor 80). å senare mot skymningen blir det togaparty hos bröderna ströhm. så börjar bra göre ju absolut. fridens vänner!
PUSS

vägga

o för er som är intresserade så kan ni här se en liten del av min vägg.

mogenochsmart

japp, i tisdags trillade mina glasögon ner i familjens brevlåda. så nu är jag enlig min mor mogen och smart. elr nae jag överdrev lite. jag ser visst bara mogen och smart ut. jaja jag gillar dem o jag kan hålla med om att de utstrålar min insida ännu mer. anyway. otroligt gött äre just nu. mkt jobb, cash rullar in, midsommar + togaparty på kusten närmar sig å jag bara njuter av alltihop. de va allt för mig idag.PUSS

it's over, so over

åh inget najs heller. igår gjorde jag min sista fotbollsgymnasie-träning ever. skönt så in i. givetvis kommer jag sakna det ibland men jag är ganska trött på hela fotbollsgrejen över huvudtaget, känner att min kariär börjar lida mot sitt slut. dock har jag italien kvar, vilket kommer bli fett! lite annat nytt o jäkligt gött är att jag gjort mitt sista prov för årkurs två. my god, den här dagen har känts långt bort alltså men den är finally här. den började dock inte lika bra. halvsovande/halvvaken kliver jag utanför mitt rum, börjar gå ner för trappan (som för övrigt är klädd med heltäckningsmatta, alltså lite små-hal) då jag snubblar till vid hälften, ramlar och slår i huvud och rygg, rullar/glider säkert ner mot sista trappsteget och blir där liggandes. livrädd och ensam hemma får jag idiotiska tankar om att ingen kommer hitta mig förän fyra i eftermiddag då jag redan är död, uttorkad och svält. inte långt ifrån tårar säger jag åt mig själv "to get a hold of yourselfe", reser mig upp och avnjuter en god frukost dock med en aning smärta i bakhuvud och rygg.
nu är jag iaf fri. and that's all that matter right now.


jag vill passa på att gratulera en av mina finare vänner Malin Olsson som idag celebrerar hela 18 junimånader, gratulerar!

PUSS

student
igår var det studenten och det var ett himla fläng fram och tillbaka, skoj var det ! var på bjudning hos Nate o fick megagod mat + dricka, åkte vidare till Mateas bjudning, fick kroatiskt mat o dricka, vidare till Anton och Elin o fick lite mer dricka, åkte till Oskar och förfestade, mer dricka, vidare ner till pubben, mer dricka sen var ja nog på min topp å lite till. dagen/kvällen var iaf lyckad. grattis alla studenter! bilder kommer!
juste ikväll blire lite fest igen. shit.
PUSS

finadu!igår fyllde min beloved syster hela 20 år. lyx henne säger vissa, lyx mig säger andra. jag säger nog bådeock!
inte illa jenn. pusspårej!

dåligtdåligt

inte livat här iaf. nae jag har haft lite mycket det senaste. känner att jag bloggar när jag har tid lixom och tid har jag ju inte haft i överflöd det senaste. urgh. jag kräks på skolan. inte love där inte. aja på måndag är skiten över, då är det bara dedär roliga kvar. sen är det äntligt, tack och lov, sommarlov. kunde inte behövt det med just nu ! nu ska jag sätta igång med lite engelskaplugg vare tänkt. bilder och dylikt kommer upp så fort jag får en minut över.
fridens vänner!
puss