pengarpengarpengar

ah de e mkt me pengar nu. ryggsäck, minneskort, ipod. ah bara massa dyrt. inte så gött men ganska så nödvändigt. så idag åker vi till skövde.
och förhoppningsvis efter idag så blire inte lika mkt sånthär.

hejdå oslo. hej falköping.

sådär. då va jag på hemmaplan igen. ligger i min ny bäddade säng och bara längtar till att krypa ner. vad jag inte längtar till är dock att packa upp 6 sopsäckar med kläder... igår va bra! jag fick en sista helg i oslo, igen. trodde nämligen förra helgen skulle vara det men så blev inte fallet. elr sista å sista, kommer ju förmodligen tillbaka. nu har fia precis varit här och vi har skrivit packningslista. och nu mer än någonsin längtar jag efter brunbrända ben och hundrafemtiotre armband!
och så det bästa med allt dehär att komma hem! min kamera!!

cleaningwithcoco

vi har skrubbat, vi har sopat, vi har dammat, vi har moppat. ah vi har helt enkelt råstädat vår lägenhet. nu är det helt klart å de e svingött. tack so very much jenno för allt hjälp! så ikväll kör vi festen. och som vanligt så älskar jag det.

puke

usch. jag har börjat flyttstäda och packa ihop allt i lägenheten. upprepade gånger har ?kväljningar? uppkommit. aja. nu är det snart klart och snart är jag hemma i falköping igen. but not for long.

halvblirhel

snart åker vi. snart åker vi !!

eatdrinkfeelawesome

och igår var jag ute med mina primaballerina arbetskamrater och slog runt på stan!
och er kommer jag sakna massor. min sista vecka på jobbet nästa vecka. SJUKT gött!!


vet ni?

vet ni ? igår gick jag runt på jobbet och filosoferade. för några veckor sen ställde jag mig själv frågan, är jag lycklig? jag kunde inte ge mig själv en starkt och ärligt JA. och det kändes sjukt jobbigt och sjukt tråkigt. så började jag tänka varför? vad ska jag ändra på? bla bla bla. sen kom jag på. att lycka är ingen destination de är ett humör.
så igår så fick jag den bästa känslan jag någonsin känt. det var lite läskigt att det kunde kännas så bra. jag är lycklig just nu, rätt och slätt, rakt igenom. och det är bara tack vare mig själv. alla småsaker omkring gör ju allt lite bättre men just det att vara glad även fast man är utan kille å allt dedär som gör mig sjukt glad annars.  bara jag.
vet inte ens om detta made sense alls men, ah. ni fattar nog.

shu

det har varit en kanonhelg med sofia, sanna, sara och ida! nu är det lite ensamt igen. men jag tog mig bort mot bislet och jennifer. rolig uppdatering. näe kanske inte. men en grej som e lite rolig e tatuerandet. blev ju lite missförstånd sist. men om all går enligt planen så sitter den där den ska inom två veckor. så puss på de.

wups

mamma och pappa, om ni läser detta; vi har bokat om resan och kör nu ist thailand, malaysia och indonesien. japp det är true. med ett extra oväntat överskott kör vi nu tre månader i asien. asien BABY ! nu är det bara 26 dagar kvar.
det blir bara fetare som sagt!

filip 19

ensam pappa söker. gillar att åka bananbåt längs thailands floder, söker gärna blue ridersfan, gillar även änglarna och äter gärna stark mat.

urbanears on my head and in my heart


lord of the flies all over again

jag är en docstation rikare, ett par urbanear rikare, ett par svarta jeans rikare, en grå stickad tröja rikare, två linnen rikare och lite lyckligare än igår. med andra ord så är jag även redo för thailand mediaväg.

långa nätter

visst är det lite knepigt hur allt bara kan ta en vändning? idag är det tomt, ensamt och lite rörigt. men det får faktiskt vara så just nu.

stronger than yesterday

hehey. jag har alltså varit på gymmet alla dagar denna veckan. åkej, inte i måndags...

mmmmaaaahhhmmaa


of with your head

i love this right here! jag vill bara tillbaka till min fina karin och till allt som hör där till. men nu väntar thailand om en månad sen kommer vi till dig igen karin. detta kommer bli fett!