..

här händer det inte allt för mycket.. detta beror på att mitt liv är under uppbyggnad. jag har STORstädat mitt rum hos mamma, det jobbigaste med divorced parents är att nu har man ett förbaskat rum kvar. efter det ska jag ta tag i mina studier. hör och häpna, jag har även rensat min graderob. haha "rensat" vägrar att slänga något förutom försmå och urtvättade äckellinnen så det är typ lika fullt men med mer strategi. iaf. nu har vi ett rum kvar som ska städas idag. innan napa ska jag vara klar med det jag ligger efter i så jag kan GÖTTA mig så in i. vet ni? det är bara 3 veckor och fyra dagar kvar. woho

charmtroll


jaghatarskolanskolanförstörallt

idag har det varit sjukt väder, eller är fortfarande. problemet är bara att jag inte fått njuta av det något, inte något alls. för jobbar man inte då ska man plugga. ingen är så jäkla trött på skolan som jag är just nu, det kan jag sätta min högra hand på. då jag slarvat och varit borta har jag missat massor vilket gör det ännu svårare att tag tag i skiten igen. jag vet att ni läst det här förr me jag vill bara att studenten ska vara här nu. aldrig mer skolan. den dagen jag saknar skolan ska jag uppsöka en psykdoktor. men med visa ord från mina föräldrar så ska jag ta tag i det jag missat för att slippa denna äckliga känslan då man har panik över att allt kommer gå åt skogen. so schoolGods' if you excist, please give me some strenght!


mytshirtheartsnewyorkiheartyounu ska jag hämta min longboard för dom har sopat gatorna i falköping!

sälenbabyjagvillintekommahem.

entequilaförmycket

igår blev det spontanfest efter jobbet. slutade 22, drog till karin, gjorde en raggardusch, pudrade näsan och gick på första ölen. ölen följdes av några vänder tequila vilket inte kommer gynna mitt kontouttdrag som jag ännu inte vågat göra. men kvällen var fett rolig. p.s imorgon har jag 1000 saker att göra.