longhaired freakypeople

usch. jag har råkat ut för den årliga maginfluensan. inte gött för fem öre. har haft filip och hampus som stått för underhållningen idag när jag varit hemma från jobbet. filip kommer bo hos oss ett tag nu. det ska bli ruligt. anyway. här är en bild från våran sinnesjukt långa flygresa hem från staterna som jag gillar.
jannifer är fotografen idag.

träsmak

vi var i seattle och tryckte i oss det sista av vad USA har att erbjuda. nä okej, jag tog faktiskt med mig rätt mycket hem hehe. bara för att det är så sjukt gött!
och nu sitter jag i göteborg och väntar på vårat bagage, eller jennifers och mammas bagage för att vara mer exakt, som blivit kvar i paris. sen efter en 14timmars lång flygresa så väntar ytterligare 4 timmar i bil tillbaka till oslo. min rumpa kommer vara helt platt efter allt detta sittande..the return

sitter på en svinliten flygplats och fryser rumpan av mig. jag har pussat min mormor hejdå och sagt att jag älskar henne. nu åker vi tillbaka till oslo igen. puss

mac'aliciousmmm! min ljuva, ljuva macbook.mitt forsta shoot.

Med denna redan i min ena hand och en kommande ny kamera i den andra sa ar jag mer an nojd. da har jag allt jag vill. och thailand da givetvis. kan typ fortfarande inte riktigt greppa att vi drar om typ tva manader.


....night out gothenburg


<3


och detta ar officiellt den basta mormorn i varlden


funstuff

och jag har officiellt utsett min blogg till den trakigaste i varlden. den kanske blir roligare, kanske inte. nu skriver jag iaf for mig sjalv. vi har ater godis, amerikans fukost, kalkon, sweetpotatoes och massa annat man bara maste ata nar man ar har. jag har aven atervant till min favoritaffar har, eller en av dem. zumiez, amerikansa motsvarigheten till junkyard typ. och jag har dott nagra ganger darinne. vi hittade aven tillbaka till varldens storsta pysselbutik som har allt du kan tanka dig. sa darinne spenderade vi lite tid igar. slutade med att vi satt och parlade och knippsade framfor dalig amerikans tv med massa junkfood. det mina vanner ar livet pa en pinne!!
PUSS

usa, grandma, captain crunch och massa love

hej.
klockan ar alltsa 6.15 och jag sitter pa min mormos aldersdomshem i usa ett ar senare an sist. det har varit en helvetesresa hit som borjade med att vi kanske drog pa lite for mycket fest i goteborg dar vi skulle hanga med var kusin och lite kompisar tills flyget gick. problemet var bara att nar vi skulle aka sa markte vi att tagstationen dar vi hade vara saker inlasta var stangd. kanon. jag var bokstavligt talat redo for att gora inbrott nar nagra vakter kom och loste varat ganska sa stora problem. nu sitter vi iaf har och det kanns som att jag aldrig akt harifran. om nagra timmar ska vi ner och fira thanks giving som egentligen ar pa torsdag men som dom firar idag har pa hemmet. vi hors folkens. puss

hick

vi skulle vara nyktra. vi kör här ikv. PUSS


wakawaka

konichiwa bitches!!!
jag är fylld av pure lycka. mest för att allt går min väg precis som jag vill just nu!

!

den 6 februari åker jag och min kära vapendragare sofia bondesson till thailand i 6 veckor. sjukt gött. resan är bokad och sparandet har börjat! vi ska åka runt och se allt och göra allt vi vill. och jag bara drömmer om shoppingen, solbrännan, festen, billiga men superlyxiga hotell och massa massage! mycket, mycket mer givetvis. efter det om planen går i lås drar jag till min karin i sälen 1 månad. men vi får se. jag har ändrat mig mkt fram ochh tilbaka. .
och om två veckor åker jag, mamma och jenn till usa. vi ska hälsa på mormor. och det ska bli superdupertruper! för jag har utan tvekan den coolaste mormorn i världen!
PUSS


halloween