prepp

ikväll preppade jag och julia ytterligare lite inför den kommande halloweenfesten. vi lyckades "carva" fram dessa mellan, idol, mc donald´s och godispåsar. sen har jag bara gosat med lilleplutten.

<3

idag fick jag hem en iPhone 4S. har mer eller mindre fipplat med den hela eftermiddagen. min braiga syster har stått ut och smsat med mig hela kvällen. och så skickade hon dessa.
jag och jenn hemma på gården.

tänka sig vad jag saknar henne!

hallooohohoween

vi preppar massa inför halloweenfesten. det kommer bli superduper! iiih och jätteläskigt!

shades

tänk va jobbigt det är för dom som har glasögon på heltid, 24h/dygn, @all times att posa i webcamen.
tur man bara har det ibland.

my ännu later work

haha. vi har verkligen inget liv.

my latest work

idag har vi haft pysseldag och mina snäckor från bali har kommir till nytta.

back in may


oj, det var en bra dag!

nu för tiden sitter jag mest här i soffan. arbetslös och jävlig. eller mellan två arbeten som jag brukar säga när arbetslös låter för deppigt. det är visserligen sex veckor kvar till åre. jag kom dock på att sex veckor med sju dagar i varje som man inte gör något på är ganska länge. det börjar bli riktigt tråkigt att bara vara.

kevin

här är vårt senaste tillskott i familjen. välkommen säger vi till kevin!

åre

idag kom vi på att det är ca 6 veckor kvar till att vi åker till åre. det känns peppat och jag längtar massor. tänka sig.
såhär ser det visst ut från toppen nu. fint va?

casablanca

preppy shit! ikväll ska vi ut och dansa på casablanca aKa dagnys.

rasta hunden


.

det händer inte så mycket. jag tränar mest. hjälper till i hemmet. målar. klipper gräs hos grannen. rastar hunden åt faster. stickar en halsduk. åså tränar jag lite till. man ska bli strandfit till säsongen och dölja det i fyra lager kläder och en oversized jacka.

happy x jätte många gånger!

vet ni?! igår fick jag jobb i åre. ÅRE. efter att ha sökt över hundra miljarder jobb så fick jag det jag ville ha mest. och det fick julia också. så om två månader börjar säsongen. och jag längtar baotamegamycket!


.

höst.

snowboard premiär

snowbard. idag har vi åkt lite snowboard. imorgon ska vi nog åka lite mer snowboard.  snowboard är jättekul.

HTB Park-Lane

homo, bi, transa !
igår hade min fina kusin simon födelsedagspartaj i göteborg. jag och julia hoppade i bartykängorna och firade med honom. vi gick ut på gayklubb. vilket var svinskoj. och det fanns massa fint att titta på.
vi sjöng kareoke i taxin. fläshigt.
voila.