fan ock

skit. nu står jag här utan projektarbete. tack jan frendén för att du ger oss denna informationen ett halvår förstent. jag har dock kanske något på g, mycket stort kanske.

.


att göra stockholmstadshoppingvägen då givetvis.

p.s jagärintesåmörkihåretlängrefarfar d.s


lovelimed nyfärgat hår drar jag, clara och Ss upp till huvudstaden för shopping och bäst av allt, för att se coldplay.
puss

kräftskiva

när jag kommit hem från en kämpig väcka i fjällen så hade tre av mina fina vänner fullföljt sitt uppdrag mer än kanonbra. lisa, cici och emelie hare arrangerat en kräftskiva. den tog plats hemma hos mig i vår smedja och gästades till större delen av arbetskamrater från Falköpings McDonalds Restaurang. kvällen var fullbordad.

tack

nollgrader

hej. jag har ju som sagt varit och fjällvandrat. kort sumering kommer här.

jag har vandrat i mulet väder, jag har vandrat i regn, hagel, blåst, solksken (en förmiddag) och i djupsnö, bestigit ett berg (nästan, fick svindel 10 m från toppen), druckit vatten ur en glaciär, åkt pulka på en glaciär, kastat snöboll, gjort en snöängel, sovit i tält, skedat i en sovsäck, druckit bäckvatten, vandrat i mina första gummistövlar, gått 7 mil, käkat nudlar i fem dagar, stäckt min ljumske, skadat min hälsena, varit oduschad i fyra dagar, bytt kläder 1 gång på en vecka, sett renar, sett en vit ren, pratat med tyskar, sovit inne en natt, haft riktigt skoj, haft riktigt tråkigt, haft det riktigt kämpigt.
resan får en fyra av tio möjliga..

you don't know how lovely you are.
i need to find you, tell you i need you.

fjällvandring

hejdå nu åker vi till enafors och fjällvandrar!

kenny beginshar ni inte sett den så göre!

...

tröjan e ny å från adidas.fashiondays in kungshamn
såfashion

hemma från typ världens bästa vecka denna sommaren. trippen som började med ösregn slutade i succé. vi tog en paus i trollhättan och jag fyndade lite clothes, najs. sen tog vi oss en redigt nersatt middag på mcdonken. efter några felköriningar var vi framme i kungshamncity runt femsnåret. vi bäddade våra sängar, handlade mat, gav oss själva en mindre makeover och gick sedan på spelen och vinet. vidare till måndagsklubben i hunnebo runt halvtolv och in på gästis. där inne spelade bröderna haaks och det var ett bra drag. efter några välspenderade pengar i baren smög sig en riktig fylla fram lite här och var. oj va vi dansade blev även en tur på borden. då vi märke att klockan började närma sig tre lyckades vi bli övertalade av baltazar (ballen) och hans något äldre vänner att göra dem sällskap till hopptornet där det utspelade sig en helt annan story som jag inte tänker gå in på. runt femtiden insåg vi att vi var tvugna att ta oss tillbaka till kungshamn, vi gick då till busstationen där vi snart upptäckte att nästa buss inte skulle gå förän om tre timmar. vi började sakta och mycket säkert gå mot mina kusiners bod för att slagga i två timmar. när alarmet ringde tio i åtta vaknade jag aldrig riktigt ut min dröm och betedde mig något underligt. klockan kvart över åtta öppnar larsa dörren och möter fyra stycken halvfulla, halvblöta, halv/helsåvande brudar. vi vaknar samma dag runt tvåtiden och kör då en redig frukost. vi begav oss till smögen för att fördriva tiden. vi har ätit, ätit, ätit, spelat spel, festat, solat och vissa har blivit rödare än andra. men denna helgen mina vänner har varit mer än fashion. den har varit kanon. så där mina vänner har ni't.
imorgon lär inte bli sämre. då drar vi vidare, dock en annat litet gäng, till falkenberg/halmstad. kan bli så att vi drar vi dare till västervik på söndag. vi får se. fridens!
PUSS

start

dåså. nu drar det la förhoppningsvis igång, i morgon drar jag lisa, clara o cissi till kungshamn för lite diverse aktiviteter, hemkomst torsdag skulle jag tippa på för att re-packa inför helgen i falkenberg.
fridens!

kortinfo

lakristuggumi, en runda "så ska det låta", fina vänner. en bra kväll med andra ord. och imorgon, imorgon går jag på semester. har en känsla av att nästa vecka blir något.